Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatile çok ihtiyacım var uykusuzluktan gözlerim seyriyor.yok işte ondan dedim erinmedim yaptım diyo normalde peynire talimmm
ypksa kahvaltı sofrası hazırlamyı severimmm
ankaraya gelde bi kaç gün gezelim tozalımmm senle alışveriş yapalım güzel yerlere gidelimmmm
iyiyiz canım sen nasılsınnn nasıl oldunSelam hatunlar nasilsiniz
hoşgeldinSelam hatunlar nasilsiniz
Hala iyilesemedim kuzum ya bayramı hasta hasta gecircem herhaldeiyiyiz canım sen nasılsınnn nasıl oldun
evet ben de inan gidemiyorum araba olmayınca alışverilşee falanda yalnız gitmeyi hiç sevmemtatile çok ihtiyacım var uykusuzluktan gözlerim seyriyor.
gelince gezelim valla ben görmeyeli çok güzel yerler yapılmış ankarada
Hosbulduk canımhoşgeldin
zaten hasta bi olma ne yaparsan yap bir haftayı geçiyorrrr iyileşmekkkHala iyilesemedim kuzum ya bayramı hasta hasta gecircem herhalde![]()
Evet canim aynen bayram öncesinde bir sürü is oluyor bi yatıp dinlenemiyorsun ki ama bugün biraz daha iyi gibiyim sen naparsin kuzum okul mu var bugünzaten hasta bi olma ne yaparsan yap bir haftayı geçiyorrrr iyileşmekkk
o yüzden hasta olamak için çok dikkat etmeliyz ama nerde
altınparka en son 5dene önce nişanlı iken gitmiştik mavi göle gidelim orası daha güzel semuş da aarabayı buluruz,keçiörende altınpark var çok güzel.
evet canım okulll var yemek yapacam işte bide duş alırım sonra okula giderimmmEvet canim aynen bayram öncesinde bir sürü is oluyor bi yatıp dinlenemiyorsun ki ama bugün biraz daha iyi gibiyim sen naparsin kuzum okul mu var bugün
mavi göle gittim güzel deniz yok ya nakarda biz suyu seviyoruzzzzzzgitti mi oraya?
sen gelll canımmm valla diyommm proğramı yapalımmm harfiyen uyacam sanahah tamda bende orayı merak ediyordum hiç gitmedim gideriz hep beraber
kurt boğazına,ayaşa baraja bekarken ailecek her haftasonu giderdik.mavi göl çok güzelmiş değilmi?mavi göle gittim güzel deniz yok ya nakarda biz suyu seviyoruzzzzzz
kurt boğazıda çok güzel orayda gittik bir kere 25 senedir ankardayım işte bazıo yerlere bir kere gittikkk
evet güzel gerçekten kışın da ayrı bi güzel oluyorrrr bide malgal yakarızzzzkurt boğazına,ayaşa baraja bekarken ailecek her haftasonu giderdik.mavi göl çok güzelmiş değilmi?