tutacak olan bitane değilmi sen ona takılma seninde 3tane transfer olmaycak mıama onlarda döllenme çok olmuş 8 döllenmiş yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutacak olan bitane değilmi sen ona takılma seninde 3tane transfer olmaycak mıama onlarda döllenme çok olmuş 8 döllenmiş yaaaa
evet bugün özel eğitim dersi varrr 4.sınıflar zor diyorlarrrya kolay dersler olsa daha iyi değilmi
kursa nasıl yalnız gideceğim o zaman diye acitasyona gitseydin
yatağı bi toplayım dedim unutmuşum neti kusura bakmasen çalışır geçersin o derstende olmadıkopya çek
gül gül cadı atamadım işte bu telefon zımbırtısından olmuyoryatağı bi toplayım dedim unutmuşum neti kusura bakma
tamam face den atarım sana öğren men lazım bebişle yapacaksın bunlardan
tabi bi sefer daha dondurulmuş klasa çok iyi olurdu ama zaten bu olacak diğerine gerek kalmayacakkkk
Allahın izni ile resimleriniz bi atmadın bana aklımda unuttum sanma
faceden msj olrak gönderde bakayımmmm
ben nettten anlamıyorumda sen benden betersin yavvvvvgül gül cadı atamadım işte bu telefon zımbırtısından olmuyor
benimde tlf hurda iyice eskidi loptop mu alacaksınnnnneve laptop alınca ondan atabilirim
bayramda evdesin bütün işleri bitirirsin bayramsonu rahat edersin iyidenk geldieve laptop alınca ondan atabilirim
hemen gelirem gülo heben nettten anlamıyorumda sen benden betersin yavvvvv
gel kahvaltı yapalım bugün erinmedim melemem yaptımmm![]()
katarım sen gel yeterki yalnuz kahvaltı çok sıkıcı oluyorrrhemen gelirem gülo hemen gelirem öyle acıktımki anlatamam sucukta katsaydın keşke
üşenmeden hazırlayabilsem evde kimse olmayınca çok büyük zahmet oluyor.katarım sen gel yeterki yalnuz kahvaltı çok sıkıcı oluyorrr
yalnız yemek yenmiyor
transfer sonrası alırsın izinlerini evde vakit geçirisin değişik yemekler yaparsınnapalım telefondan hiç bişey olmuyo laptop alcek kocem.
keşke bu hafta hep tatil olaydı yada gelecek haftada rapor alayım dinlenirim birazda
yok işte ondan dedim erinmedim yaptım diyo normalde peynire talimmmüşenmeden hazırlayabilsem evde kimse olmayınca çok büyük zahmet oluyor.