Eşimin testleri yapıldı ama alınacaklar . Henüz hiç bir bilgim yok . Daha başında bu kadar sıkıntılıyım ne yapıcam başlayınca bilmiyorum . Bu sebepten buradayım en azından paylaşa bildigim birisi olması rahatlatıyor
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
inşallah onunda hiç bir sorunu çıkmaz.senin sonuçlarını da internetten araştır doktorlar sitesine üye olup istediğin doktora sorabilirsin.mthfr gen mutasyonunu yaptır Türklerin çoğunda çıkıyormuş,bide eşinin hücrelerine antikor üretiyormu vücudun onun testini yaptır bence.elimizden geleni yaparız gerisi Allaha kalmış😊 sabırla mucizemizi bekliycez.
kadın derken ebeye mi?
canım bence iyi bi doktra git kadın derken ebe sanırım tam olrak ne yapacak dikkat et canım beniim
Evet sanırım antikor ları yaptırdım hepsi güzel eşiminkileri alınca doktorda randevumuz var 16 sında bakalım bekliyoruz. Testlerimi araştırdım internette tek tek :) sabahlara kadar ders çalışır gibi notlar aldım :) Dr halit frat erdeni aradım direk ona sordum test sonuçlarını çok normalsin dedi bir sıkıntı yok defi. İçime su serpti . Araştırmak ne demek önceden kıyafet stelerindeyken şuan tek işim tüp bebek sonuçlarını araştırmak
Rahim filmim çekildi rahimim ters çıktı araştırmalarımda gebeliğe engel yok diyorlar. Senin bir bilgin var mı
harika olmuş gönül rahatlığıyla hamişliğe hazırlansbilirsin,folik asit falan alırsın
😊benimde retrovert çıktı araştırdım internetten,akrabalardan hiç Bi sorun yaratmıyormuş.genetik Bi özellikmiş saç rengi göz rengi gibi bazı kızlarda böyle doğarmış
Artık bekliyorum :) bakalım ne olacak
Evet genetikmiş bu güne kadar hiç bir doktor rahîmimin ters olduğunu söylememişti çok şaşırdım :) rahimde herhangi başka bir sorun yok . hayırlısı inş ya
canım nerde oturuyorsun... 2 tüp bebeğini nerde yaptırdın...
olacaksın inşallah ben kendimden başka kimin için içten dua ettiysem oldu
sen kötü niyetli değilsin ki nazarın değsin olur mu hiç öyle canım boş ver onları
Merhaba anotomi bende yeni başlalıycam tedaviye randevu verilmesini bekliyoruz . Randevuyu beklemek bile heyecan veriyor . Anne olma istegi çocuğun olmayacağını bilipte en ufak bir belirtide bile hamile olduğunu düşünmek. Benim tüplerim yok onun için tüp bebek olucak . Ama ben bazen regl gecikmelerimi hamilemiyim diye mutlu oluyorum. Hz Meryem'e nasip eden Rabbim herşeye kadirdir diyorum. Ama biliyorum ki mümkün degil . Umut ve dua herşeyin üstünden gelir inşallah .
ebe değil arkadaşım. hacamat yapıyormuş işte belden çekip sonra jiletle küçük küçük kesip pis kanı akıtıyormuş sonra kara sakız denen bişi var onu koyup kapatıyormuş belini sıcak tutacakmışsın ondan sonra. hamile kalan çok var tabi. ben kararsızım bilmiyorum.
harika olmuş gönül rahatlığıyla hamişliğe hazırlansbilirsin,folik asit falan alırsın
😊benimde retrovert çıktı araştırdım internetten,akrabalardan hiç Bi sorun yaratmıyormuş.genetik Bi özellikmiş saç rengi göz rengi gibi bazı kızlarda böyle doğarmış
ben yokken güzel güzel sohbetler edilmişşşş
::
görüşme o arkadaşlarınla benciller😠
sınavın nasıl geçti hı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?