önce sana klomen ile yumurta takibi yapar canım zaten en doğrusuda bu olurhmm anladım datlım evet pazartesi gitcem smear sonucumu aldım ama temiz cıktı tedavi için gitcem artık klomen lemi başlarız nası olcak bilmiyormsen nasılsın kuzum
hatta evde bişey bulamazsa koltukları kesip yağ salça felan döküyorlarmış.adam haklı patik gitse ne olur.kaç lira edecek patik artık hırsızlrda bi tuhaf olmuş valla
eşim konuşmuşda adamile diyormuş ki iyi ki evde ailem yokmuşş kadın çoçuğu okula götürmüş o arda girmiş hırsız
öylemi iyi bari başını yediğine değmiş
benim eşiminde o kıvama gelmesine az kaldı
iyi uykuuuuulaaaaartamam yat canımmm iyi uykularrrrrr
bende duydum daha neler yapan varmışşşşşhatta evde bişey bulamazsa koltukları kesip yağ salça felan döküyorlarmış.adam haklı patik gitse ne olur.
yıllarca emek verdim ama her lafın başında sonunda söyleye söyleye artık yalvarıyordu yeter bu işkence diye.
kuzum biz eşimle ta sevigiliyken isterdik cocuk böyle içimiz giderdi evlenır evlenmez yapalım dedik ama 16 ay oldu o yzden her ay hüsranönce sana klomen ile yumurta takibi yapar canım zaten en doğrusuda bu olur
neden bu kadar üzülüyorsun daha yeni bir sene oldu olur inşallah Allahın izni ile
bende iyiyim işte bugün yağmurlu diye temizlik yapmadım mecbur cumaya kaldı
seni çok iyi anlıyorum canımm benimm olur inşallah sen tedavine bi başlakuzum biz eşimle ta sevigiliyken isterdik cocuk böyle içimiz giderdi evlenır evlenmez yapalım dedik ama 16 ay oldu o yzden her ay hüsran
rüya tabirlerine baktın mı bakmadıysan ben bakayım.
bende duydum daha neler yapan varmışşşşş
bizim eşyaları ben seçtim ama pek güzel değil yatak odam siyah nasıl aldım onu ben bilmiyorum
dzaten kira diye çok eşyamız yok zamanla alırız artıkkk
eşyalarıda yenilesen ne güzel olurdu
ben eşime diyorum herşeyi yenilesek ne güzel olurrrrr
nasılsın canımmmmeşyaları yenileyemem valla eskiyene kadar kullanılacak,bende eskitmek için elimden geleni yapıyorum
hoşgeldin sağol bebişim sen nasılsın?nasılsın canımmmm
baktım güzel gibiydi, hanede sevinçli haber kısmı bana uyuyordu inşallah devam eder:))
hoşgeldin sağol bebişim sen nasılsın?
bende iyiyim belim çok ağrıyorrr ütü yapıyorum ara verdimmmmmütü mesela yanlışlıkla düşe düşe yenisinin alınması gerekti şimdi rahatım.
adet ağrısı olabilirmi biraz dinlen fıtık falan varsa mahfeder.bende iyiyim belim çok ağrıyorrr ütü yapıyorum ara verdimmmmm
ev yerleşme işi bugün müydü canımmmm
eşin evin içini mi yaptryor yoksa daha yoksa mütahitin mi işi bitmediadet ağrısı olabilirmi biraz dinlen fıtık falan varsa mahfeder.
ev bitmedi canım bitse temizlenecek.
müteahit Allah belasını versin mutfaktaki hiç bişey bitmedi,banyo lavabosu yok,dolapların kapağı yok biz bişey yaptırmıyoruz iyi kötü başımızı sokalım diye uğraşıyoruz.sinir hastası eder insanı bunlar gibiler.eşin evin içini mi yaptryor yoksa daha yoksa mütahitin mi işi bitmedi
bugün adet günüm normalde tabi olursam ilaçla oluyorum hep malesefff
ama her belirti ve ağrı oluyo sanki olacak mışım gibi
ahh canım benim işte iyi mütahite denk gelmeyince öyle sıfır ev çok zor oluyorr yaaaaamüteahit Allah belasını versin mutfaktaki hiç bişey bitmedi,banyo lavabosu yok,dolapların kapağı yok biz bişey yaptırmıyoruz iyi kötü başımızı sokalım diye uğraşıyoruz.sinir hastası eder insanı bunlar gibiler.
mesala benim evde dolapların üst rafına kolon denk geliyor mecbur bi dolap yaptrdım mutfağa halbuki karşı duvra olsaydı mutfak dolabı sıkıntı olmaz dı bizim oçagın yeri olmamış eşim tesisat çekti kaç kere söyledik yapmadı mütahittttmüteahit Allah belasını versin mutfaktaki hiç bişey bitmedi,banyo lavabosu yok,dolapların kapağı yok biz bişey yaptırmıyoruz iyi kötü başımızı sokalım diye uğraşıyoruz.sinir hastası eder insanı bunlar gibiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?