AAAAMİİİİİİN! İnşallah
yaaa canım cag hastaneside özel demi ama ücreti uygunmus.peki yeri nerede canım.cok sagol Allah razı olsun gülüm kayıt ettim telime numarayı bu doktorun telefonumu canım..insalalh canım tüm bekleyenler yavrularına kavussun insallah.hepimiz insallah gülüm.canım spirial kursu aile planlamasında.spirial takıyoruz kadınlara.son 1 haftam kaldı haftaya gidebiliriz ozaman.benim kurs 3.5 da bitiyor.3 gibi cıkarım kurstan.cuma hariç tüm günler olabilir bide randevu almamız gerek
:)))) canimsin
anotomi cekiniyordu gerek yok diyordu geri almaya.. doktor telefonda gelin alin demis paranizi bende cesaret verdim bayag bi.. nerdeyse parayla altin gunu yapacaktik..
cnm cok haklisin bende esimle beraber bu ari sutu polen isine tekrardan cok agirlik verdim hic aksatmadan hergun saatli aliyoruz.. insallah fayda eder sperm ve yumurta kalitesine... birde esinde proxeed kullandinizmi cnm onada basladi fayda edermi bilmiyorum..doktor yazmis aldikda cok pahali sgk karsiliyormu biliyormusun cnm..
nasılsınız kızlar görüşmüyeli
ben adet oldum kuzune olsun aynı datlım sen nasılsın
canım senin bu kaçıncı tedavin olacak.. Sizde sıkıntı tam olarak neydi.
arkadaşım sen daha yeni evli değilmisin :26:daha önce tüp bebek denedin mi:26:4. Tedavim canım bende pko var esimde hereket azlıgı hız sorunu yani
iyiyim tatlım sen nasılsın bakiiiim?
ben adet oldum kuzune olsun aynı datlım sen nasılsın
iyiyim cnm sen nasılsın bende sizlere başmıştım artık alışkanlık yaptınız.)
iyi akşamlar kader arkadaşlarım
nasılsınız keyifler nasıl
daha öncelerde preseed jel deneyeniniz oldumu:26::26:
iyi akşamlar kader arkadaşlarım
nasılsınız keyifler nasıl
daha öncelerde preseed jel deneyeniniz oldumu:26::26:
arkadaşım sen daha yeni evli değilmisin :26:daha önce tüp bebek denedin mi:26:
:92::92::92:
bende iyi olmaya çalışıyorum hastaneye gitmiştim bugün
malesef bide grip oldumm dün pikniğe gitmiştik sanırım üşümüştüm biraz ondan oldu sanırımmm
kırmızı bi burunla evde geziyorummmm:2:
dahileye ile görüştüm insülin ve bazı tahliller i,çin kan verdim
çarşamba günüde diyetisyenle görüşeceğimmm
aycan bacımmm görüşemedik hiççç:103: ne oldu ev işi aldınız mı gitti mi misafirin
ensu canım yoksa sende gezmelerde misin? valla sizde canım girmsemde hep diyorum acaba kızlarrrr ne yapıyor
acaba bana mesaj yazdılar mı
adet mi oldun acaba catladımı ki?
üzüldüm canım ya napalım diğer ya inşallah
sıkma tatlı canını
malesef bide grip oldumm dün pikniğe gitmiştik sanırım üşümüştüm biraz ondan oldu sanırımmm
aycan bacımmm görüşemedik hiççç:103: ne oldu ev işi aldınız mı gitti mi misafirin
ensu canım yoksa sende gezmelerde misin? valla sizde canım girmsemde hep diyorum acaba kızlarrrr ne yapıyor
sıkma tatlı canını
sıkma tatlı canını
geçmiş olsun soğuk mu orası hala?
misafiri cumartesi götürdük ev işide tamam sayılır peşinatı verdik gerisine kredi işte.
cnm bende pazar gunu heybeli adaya gitmistim aynen burnum kipkirmizi cunku alerjigim nezaman piknige gitsem sonrasinda kotu oluyorum..
diyetisyeni ihmal etme cnm tam zamani yaz geldi bol karpuz beyaz peynir uzum domates salatalik ve su derken bi baktin on kilo gitmis:))
evet kuzum catlatma iğnesinden sonra 14 gün sonra adet olmam gerekirken ben 7 gün sonra oldum.vardır bir hayır elbet.tedavin hayırlı olsun gülüm
pazar hava bulutluydu biraz bende ince giyinmiştim
grip olmaktanda nefret ederim
çünkü ben hemen iyileşemiyorum
hayırlı olsun eviniz o zaman
bu devirde borçsuz birşey alınmıyor
ödersiniz Allahın izni ile
kendine iyi bak inşallah hemen iyileşirsin.arı sütü,bal polen kullanmaya başlayacakmısın bunlarda bünyeni güçlendirir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?