çok kötüyüm kızlarrrrr

şuan size ağlıyarak yazıyorummmm
haberiniz var bugün doktra gidecektimmmm
sabah erkenden eşimle genetik sonuçları için zübeyde hanım hastanesine gittikkk
dilekçe yazıp sorunsuz bi şekildeee sonuçları aldıkk
başkentte hulusi hoca nın 11de randevusu vardı
oraya gittik işlem yapııı parayı yatrdıkkk ve beklemeye başladık
neyse ancak 1de muane olabildik oda kaç kere hemşire ile konuşmamız ile oldu
olsun dedik tek doktr iyi olsun işinin ehli olsunnn beklerizzzz
neyse muane odasına girdik yarım saati geçkin bekledikkkkkk
sonra hoca geldi alaycı ifadelerle sorular sordu şöyle bi dosyama baktııı kapı açıkkk gelen giden sürekli tlf bu arda
zayıflamam gerketiğini söyledi tüpÜ sonra belki yaparız dedi
hocam dedim benim bi kürtaj oldu ondan sonra adet olamadımmm
ama eşimde bende yemin ederim böyle sakin sesiz konuşuyoruzzzz dikkatle hocayı dinliyoruzzzz
şikayet etme bahane bulma bana dedi şok oldum benim niyetim sadece olanı söylemekti kimi niye şikayet edeyim kiii
neyse bazı kan tahlilleri dedi yapalım ultrason tekrardan ve bu konuşmlar 10 dakika sürmedi bile söyleyeceklerim bile kaldı hiç birşey demedimmm ultrason için 1 buçuk saat bekledik neyse ultrsyona girdim geldi aletti yerleştirdi hemen geri çıkardı ve daha hiç birşey demeden gitti ben 5yıldır doktra gidiyorum bu nasıl muayene kimsenin günahını almak istemem
ama eminim etmedi muane kaç gündür kasık ağrım vardı onu söylecektim saniyeler sonra ne hemşire ne doktor vardı
neyse giyindim yanına gittik hocanın bir sürü kişi vardı tabi yine konuşamadık
hemşire hangi tahilleri yaptrcağımı yazdbi kan tahli 44 liraymış
neyse aşağı indik diyetisyen muane ücretide 75 liraymışşş
zaten benim morel sıfır olmuştu umutla heyecanla geldik alaycı konuşan bi doktr buldukkkk
işinde belki bir numara olabilir ama insanlıkta sıfırrrrrr
ben 5sene olmuş bu sıkıntıları çekişyorummmm evime lacağım yiyecekten kıstım belki geldim muane olmak için
ama umrundamı hastane düzeni berbat kim çıkıyo kim giriyor belli değillll ilk defa başıma böyle birşey geldiiii
kaç saattir ağlıyorummm neden bizi buluyo böyleleri o kadar devlet hastanesine bile gittim böyle mualeme görmedimmmm
neden o an tepki vermedim o kadar üzüldüm dü sanki beynim durdu o an zaten pek konuşmadık eşimde bendeeee
RABBİM KİMSENİN OYUNCAĞI ETMESİNNNN