sorun olmaması cok güzel canım.buna sükür.korkuttular senide bos yere:26:
canım nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun olmaması cok güzel canım.buna sükür.korkuttular senide bos yere:26:
Maşallah size..pco vardı cnm 43 tane minicik yumurtam vardı doktor normal yolla hamile kalman neredeyse hayal demişti ama oldu işte kür mür hiç bişi yapmadım 8 yıl boyunca
canım nasılsın![]()
evet çok şükür aslında ben kendi kendimi korkuttum.sorun olmaması cok güzel canım.buna sükür.korkuttular senide bos yere:26:
ne güzel sevgi dolu bak çikoda kabul etmiş
öyle valla canım hiç pes etmemiş ama bence ona bu gücü veren hamile kalbilmesi yavrusunu hissedebilmesi bizim öyle bi şansımız olmadı
iyiyim gülüm sen nasılsın.dinleniyorum evde.bugün hacettepeyi aradım randevu için gürkan beye dedim özeli yokmus normal poliklinik var dedi ama gürkan bey degil yani hangi doktor oldugunu bilmiyorum.kalsın dedim.özelde varmıs ama baska doktor adı söyledi.gürkan beye nasıl muayene oluyosun sen canım normal poliklinik randevusu alıyosun demi.ya gürkan bey girmezse muayaneye diye almadım.bide öglene kadarmıs poliklinik
evet çok şükür aslında ben kendi kendimi korkuttum.
bilmem bizimki itlik yapıyı gibi geldi bana kuşun üstüne çıkıyordu ikiside biraz bahçede ıslanınca.ısıtmayamı çalışıyordu öldürmeye mi anlamadım kızdım ona biraz.hamile kalmadan da çok uğraşmış ben öyle hatırlıyorum.bi bakayım tekrar oraya
Maşallah size..Kilo probleminiz var mıydı peki? :44:
İyidir teşekkürler kuzum. Senden naber? Evet ya çağın illet hastalığıneber tatlım bende merak ettim şimdi herkesdemi olur şu pco hastalığı
nasıl beter şeyse artık
İyidir teşekkürler kuzum. Senden naber? Evet ya çağın illet hastalığıHep hormonlu yiyeceklerden bulaşıyor. Artık öyle olmuş ki hemen hamile kalana insan şaşırıyor, nasıl hamile kaldı diye
![]()
Selam hatunlar nasilsinizz
sen nerelerdesin canımmmm
merak ettim seni face bazen açık oluyor eşin diye yçekiniyor yamıyorumsende yazmadın bana zatennn
kutlama oldumuuuuu![]()
Buralardayım datlim dün kutladı resim eklenecek merak etme :)) evet bazen ben olmuyorum eşim oluyo
Evet canım bende varım bende dün 100 tane okudum birazdan yine başlıyacam okumaya. RAbbim kabul etsin herbirimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah en yakın zamandahaklısın ca-nım duada sende varsın değilmi bugün başladım okumaya baklım ben
sen olunca kesin yaz bana küserim bak yoksaaaa :)
bizde dün kutladıkkk eşim erken kutlama yaptı
bu kız dedim ben hamile ondan girmiyor galibaaa
Evet canım bende varım bende dün 100 tane okudum birazdan yine başlıyacam okumaya. RAbbim kabul etsin herbirimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah en yakın zamanda![]()
tamam yazarım kuzum :)ohh ohh iyi olmuş ne güzel :)) yok daha ayın 22 sinde benim bat:))![]()
ayyyyy bayıldımmmm maşallahhhhh sana
herşey çok güzel olmuşşşşş
hep mulu olun canım benimmmm