• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak bambaska

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
ozlusozler0004ue3.jpg

http://img3.imageshack.us/img3/ozlusozler0004ue3

allahim isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu insallah:Saruboceq:

kissll0.png

w306.png

kocaman öpüyorum seni
tuana cok sansli senin gibi bi annesi oldugu icin
tabiiki bende cok sansliyim senin gibi essiz bir ablam oldugu icin
iyiki varsin iyiki ablamsina.s.

benim cocugum yok suandada istemiyorum erken oldugu icin ama cok merak ediyorum annelik duygusunu tahminde edemiyom cocugum olmadan anlayamam ama cok merak ediyom

allah herkese nasib etsin bu duyguyu canım... :Saruboceq: benım esım bu gece nobette, onun için kızımla beraber uyuyacagım bu gece... bırazdan onu yatagından alıp yatagıma goturecegım ve o mıs gıbı kokusunu ıcıme cekerek sıcaklığını hissederek uyuyacagım yavrumun... mirmirmirmir kaydirigubbakcemile2 ayrıca bu konuya degindiğin için teşekkür ederim canımmm.... a.s.

Son düzenleme:
allah herkese nasib etsin bu duyguyu canım... :Saruboceq: benım esım bu gece nobette, onun için kızımla beraber uyuyacagım bu gece... bırazdan onu yatagından alıp yatagıma goturecegım ve o mıs gıbı kokusunu ıcıme cekerek sıcaklığını hissederek uyuyacagım yavrumun... mirmirmirmir kaydirigubbakcemile2 ayrıca bu konuya degindiğin için teşekkür edrim ederim canımmm.... a.s.

ben her gece kizimla yatiyorum canim ayiramiyorum artik onu benden ama cokda seviyorum
yalniz ikinci cocugu düsünüyoruz ayirmaya calismam lazim yavas yavas
begenmene sevindim tatlima.s.
kizinla sana iyi geceler ve iyi uykular tatlim:1hug::nazar:

amin canım darısı tüm isteyenlere ve bana işallah...seninkinide allah bağışlasın sana..

amin canim insallah:Saruboceq:
dualarim ve iyi dileklerim seninle inan:Saruboceq:
bir gün müjdeli haberini alacigim günü iple cekiyorum ve en az senin kadar sevinecegime emin olabilirsin canima.s.

amin canim insallah:Saruboceq:
dualarim ve iyi dileklerim seninle inan:Saruboceq:
bir gün müjdeli haberini alacigim günü iple cekiyorum ve en az senin kadar sevinecegime emin olabilirsin canima.s.

saol bi tanem benim.kaydirigubbakcemile3 a.s.a.s. Şenizişallah canım verebilirim müjdeyi sizlere..:Saruboceq::Saruboceq:

canımm zuzum harikasın bi tanesin ne güzel resimler.çook haklısın.annelik dünyanın en muhteşem duygusu,biz kadınlar bu bakımdan seçilmiş varlıklarız bence.ne mutlu bizlere.Allah herkese tattırsın.
annelikbeyninyapsndeitiaf8.jpg

canim benim saolasin zuzum
cok hakklisin bi kadinin basina gelebilcek en güzel sey bence anne olmak
allahim isteyen herkeze tatdirir insallah
resimede bayildim canikom saolasin ekledigin icin
seni cok seviyorum ve cok özledima.s.

Back
X