anne olmadan anneler günüm kutlandı

amin canım amin incitanemtuanam gerçekten bambaşka bir insan anne olamasak bile bunun sevinci bir nebz<ede olsa yaşattı bize .o bizi sevindirdi rabbimde onu sevindirsin dert sıkıntı hiç görmesin inşallah
canım benim incitanemin bu hareketi beni çok sevindirdi gerçekten ve o mesajı gördüğümde ki bana daha önce yazdıklarıda var tabiki onun sayesinde bende artık güvenle anne olacam diyebiliyorum artık umutsuz düşünmek mi hayır sayesinde umutluyum artık iyi ki onunla tanışmışım diyorum incitanemtuanam hep söylüyorum tekrar söyleyecem mutluluk yanından hiç eksik olmasın canım :1hug:
allah tüm isteyenler tez zaman bebişler nasip etsin canım sanada işallah..
amin amin amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah tez zamanda seninde hamiş haberini alırız canım kocaman öpüyorum

saol canım ALLAH razı olsun.gerçekten samimiyetimle söylüyorum ki incitanemtuamanla tanışmadan önce okadar umutsuz bakıyordum ki olaya onun söyledikleri verdiği teselli ilaç gibi geldi bana kaybettiğim güvenimi geri kazanmama yardımcı oldu onun pozitif düşünüp bana verdiği moralle bende artık pozitif bakabiliyorum artık benimde bir umudum var olacak olacak olacak diyebiliyorum.iyiki varsın arkadaşım tuanam a.s.
yaşadığım gerçekten çok güzel bir olaydı o anki mutluğumu anlatamıyorum .çocukların yüzleri hale hafızamda silinmiyo o sesleri kulaklarımda halen alkisalkisalkis

yazdıkların için saol canım a.s. inşallah rabbim hayırlısı olur inşallah tez zamanda beni ve bebek isteyenleri anneler kervanına katar :Saruboceq:

inan okudukça okadar duygulandım ki anlatamam..bende bir anneler gününü daha anne olmadan geçirdim..inş bidahaki sefere..14 yıldır öyle diyorum..umudum herzaman var..umudumu rabbim kaybettirmesin inş..esmer yarim gerçekten yazdıklarını okudukça ağladım..ve çok gzl dostluklar kurmuşsun ne mutlu sana..hele o çocukların gelip anneler gününü kutlamaları okadar duygulandırdı ki beni..heralde aldığın en gzl hediyedir onların toplu halde gelip kutlayıp çiçek vermeleri...incitanem tuana..arkadaşım senide kutluyorum gerçeketn çok ince düşünceli bir arkadaşmışsın...ne gzl dualar ediosun..ağzına sağlık...benimde arkadaşım olurmusun..Rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın inş...:Saruboceq:

canımsın ne güzel yazmışsın öyle a.s.
evet o gün benim için çok özel ve çok önem taşıyo böyle bi günü unutmam imkansız canım
evet kk da öyle güzel arkadaşlarım oldu ki hepside birbirinden değerli insanlar .rabbim hepsinin yollarını açık etsin inşallah :Saruboceq:

canım benim inşallah tez zamanda sende yavruna okadar seneden sonra mucizene kavuşursun bitanem .
rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun tüm isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

oy balim artik ne desem bos gibi geliyo bana inanki cok utaniyorum artik sanal ortamdahi olsa icimden gelerek davrandim sadece cünkü kk benim ikinci ailem arkadaslarim ablalarim annelerim cogaldi burda hepinizin yeri baska benim kalbimde herkez yerini buldu cünkü a.s.
bende kendimi cok sanlsi hissediyorum ki tesadüfen kk yi buldum üye oldum ve yavas yavas arkadasliklar dostluklar kazandim ve inaniyorumki tesadüf diil arkadas listemdekiler aksine benim icin hepside hepinizde birer sanssiniz a.s.ben cok sansliyim sizin gibi arkadaslara sahip oldugum icin ve yazdiklariniz karsisinda utaniyorum simariyorum mest oluyorum birsürü duyguyu biarada yasiyorum sayenizde ne mutlu bana
ki ben duygularimi düsüncelerimi ifade etmekde cok zorlaniyorum ama demekki kalp kalbe karsi ve karsimdakide beni anlayabiliyo böylecede birbirimize pozitif enerji saciyoruz buda birbirimizi anlamaya yetiyoda artiyokaydirigubbakcemile5
esmer yarim ben aklima geldikce inan duami esirgemiyorum hatirladikca rabbim gercekden anne olmak isteyen herkeze bu duyguyu tatdirsin diyorum hayirlisiyla insallah:Saruboceq:

ne mutlu canim sanaki ümidini hic yitirmemissin ve pozitif düsünüp pembe bakiyosun hayata negüzel inanki hayallerini kirmamis olman cok cok önemli
rabbim insallah ama insallah sanada melegini müjdeler en kisa zamanda:Saruboceq:
ve ne mutlu banaki henüz tanimadigim ama taniscak oldugum senin tarafindan bana böylesine güzel sözlerin yazilmis olmasi beni cok mutlu etti inanki
rabbim herseyin en özelini en güzelini gönlüne göre verir insallah:Saruboceq:
arkadasim olurmusun demissin ne demek seve seve olurum ve cokda mutlu olurum inankikaydirigubbakcemile5ve umarim arkadasligimiz güzel bir baslangic olur canimyerimsenibena.s.

Yüreği gzl arkadaşım benim;evt arkadaşım diyorum çünkü gerçekten arkadaşım oldun...bundan dolayı çok mutluyum..çünkü insan etrafında pozitif düşünen mutluluk enerji dağatan insanlar olsun istio..sende onlardan birisin..iyiki varsın..bu burdada olsa beni çok mutlu ediyo canım..çünkü çoğu zamanımızı burda geçiriyor ve etrafımızdakilerle paylaşamadığımız duygularımızı burda samimi ve açık şekilde paylaşabiliyoruz..iyiki kk var..:enbuyukkk:iyiki varsın canım..evt seninde dediğin gibi umudumu kaybetmedim..çünkü insan umutsuz yaşayamaz heleki böyle bir durumda...çünkü çocuk özlemi ayrı anlatılamaz bir özlem canım..bunu anca yaşayanlar bilir..Rabbim bütün evlat hasretiyle yananlara bu duyguyu tez zamanda hayırlısıyla tattırsın inş.bizi yanlız koymasın Allahım..:Saruboceq:bunlarda senin için canıma.s.

bende bu siteyi geçen yıl tesadüf görmüştüm .bu güzel tesadüf beni en güzel arkadaşların arasına attı samimiyetine güvendiğim derdimi rahat açıla bildiğim birbirinden değerli insanlarla karşılaştım. böyle tesadüfe can kurban yerimseniben .kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum :1hug:
iyi ki varsınız iyiki kk ya üye ye olmuşum
kk gibi bir forum yoktur eminim çünkü burası insana yabancılık çektirmiyo ailenden biri gibi karşındakiyle rahat konuşabiliyosun.
sevgi dostluk candan yaklaşım daha neler neler var burda kk da :1hug:

canımsın ağzına yüreğine sağlık osun ALLAH razı olsun :Saruboceq:
sen bana bebeğimiz olsun diye dua ediyorsun
inan ki bende burda senin ve ailen için dualar ediyorum
rabbim size dert keder göstermesin yuvanda kızınla eşinle sağlıklı huzurlu uzun yıllar yaşayın inşallah .rabbim sizi hiç ayırmasın .yuvanızın kapısını mutluluk ve sağlıktan başka birşey çalmasın dert sıkıntı sizden uzakta olsun .mutluluğun en güzeli sizinle olsun :Saruboceq:

:Saruboceq:aminnnnnn canim o güzel yüregine saglik allah senden razi olsun insallahhhhhhhh:Saruboceq:
cuma niyetiyle dua okiim dedim canlarim icin birden bu topigin düstü aklima inan gözümden kacirmisim son yazdigini canim kusuruma bakma cvbimi bukadar cok geciktirdigim icin :çok üzgünüm:

cumamiz mübarek dualarimiz kabul olur insallah rabbim herkeze herseyin en özelini en güzelini gönlümüzce versin insallah:Saruboceq:

önemli değil canım .cevap yazmasanda yüreğinin bizimle birlikte attığına dualarının bizimle birlikte olduğuna inanıyorum ben
ALLAH razı olsun canım.iyi dileklerin için
rabbim seninde ne muradın varsa versin inşallah :Saruboceq: yüzün hep gülsün ömrün boyunca mutluk hep yanı başında olsun :Saruboceq:
herşey gönlünce olsun bitanem :1hug:

anne olmak her kadının tabiki hakkı fakat takdiri ilahi bazı kadınlar bu duyguyu kendi çocuklarında tadamıyorlar ...

fakat Allah o kadınlara da incitanemtuana gibi kanatsız melekler yollarak bu duyguyu tattırıyor...

esmerim canım dilerim hayırlısı ile tez vakitte sağlıktı hayırlı evlatlar bağışlar yüce Rabbim sana ve ve anne olmak isteyen tüm kadınlara:Saruboceq:

canımsın güzel yüreğine sağlık :1hug:
inşallah canım rabbim hayırlısını versin tabiki olmuyorsada vardır bir sebebi verende alanda YÜCE ALLAH o ne derse o olur
inşallah rabbim hakkımızda hayırlısı olacaksa tez zamanda ben ve benim gibi isteyenleride anneler kervanına katar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:Saruboceq:amin canim o güzel yüregine saglik allah senden razi olsun:Saruboceq:
insallah canim rabbim hepimizin gönlüne göre versin daima:Saruboceq:

opuyorumnanaktano güzel yüregine saglik melegim benimmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…