- Konu Sahibi EsmerYarim
amin canım amin incitanemtuanam gerçekten bambaşka bir insan anne olamasak bile bunun sevinci bir nebz<ede olsa yaşattı bize .o bizi sevindirdi rabbimde onu sevindirsin dert sıkıntı hiç görmesin inşallahben boyle bı konu acmayı dusunmustum ama senın açtıgını gördüm canım zaten benımde pek fırsatım olmadı kk ya gırmeye bu aralar ........
herkesın gecmiş anneler gunu kutlu olsun kızlar ıncıtanem tuanemında dedıgı gıbı tum annelerın we anne adaylarının anneler gunu kutlu olsun tum kadınların anneler gunu kutlu olsun ..................
bende anne dıılım aslında cok ıstemem ragmen anne olmadım hala ama bı anne adayıyım ou bılıyorum bır gun bende anne olucam her isteyen gıbı bende bunu cok ıstıyorum we o gun bı goz atmak için gırdıgımde ıncıtanemtuanamın mesajıyla sankı bı adım daha yaklastım anne olmaya o kadr duygulandım kı anlatamam ıncımın bu ozel davranısı bı cok arkadsı cok duygulandırmıs we mutlu etmiş allah ondan razı olsun bızım yuzumuzdekı gulumsemenın bınlerce katını ona yastsın ınsallah ıncıtanem tuanem tekrar cok teskkurler ıyı dıleklerın we mesajın için cok cok opuyorum senı canım benım allah sana eşine we tuanana mutlu saglıklı huzuzrlu uzun omur wersın inşallah ..................
canım benim incitanemin bu hareketi beni çok sevindirdi gerçekten ve o mesajı gördüğümde ki bana daha önce yazdıklarıda var tabiki onun sayesinde bende artık güvenle anne olacam diyebiliyorum artık umutsuz düşünmek mi hayır sayesinde umutluyum artık iyi ki onunla tanışmışım diyorum incitanemtuanam hep söylüyorum tekrar söyleyecem mutluluk yanından hiç eksik olmasın canım :1hug:
amin amin amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah tez zamanda seninde hamiş haberini alırız canım kocaman öpüyorumallah tüm isteyenler tez zaman bebişler nasip etsin canım sanada işallah..
canım benim.söyleyene değil söyletene bakcan.sakın umudunu kaybetme,kurban olduğum,gercekten çok ama çok sevindirir inşallah.en güzel,hayırlı sağlıklı bebelere kavuşursun bitanem.
yaşadığın manzarayı hayal ediyorumda. çok hoş gercekten,seni sevindirdikleri için ne muratları varsa versin rabbim.
saol canım ALLAH razı olsun.gerçekten samimiyetimle söylüyorum ki incitanemtuamanla tanışmadan önce okadar umutsuz bakıyordum ki olaya onun söyledikleri verdiği teselli ilaç gibi geldi bana kaybettiğim güvenimi geri kazanmama yardımcı oldu onun pozitif düşünüp bana verdiği moralle bende artık pozitif bakabiliyorum artık benimde bir umudum var olacak olacak olacak diyebiliyorum.iyiki varsın arkadaşım tuanam a.s.
yaşadığım gerçekten çok güzel bir olaydı o anki mutluğumu anlatamıyorum .çocukların yüzleri hale hafızamda silinmiyo o sesleri kulaklarımda halen alkisalkisalkis
yazdıkların için saol canım a.s. inşallah rabbim hayırlısı olur inşallah tez zamanda beni ve bebek isteyenleri anneler kervanına katar :Saruboceq: