anne olmadan anneler günüm kutlandı

oh oh kimse kalmamıştır emin ol .olması gerekenler buraya gelmiş desene kaydirigubbakcemile3
ben başlarda bahsediyordum kk dan yakınlarıma sonra vaz geçtim benle ilgili olan bitenleri öğrenmelerini istemiyorum çünkü güvenmiyorum :dilcikar: bazen aklıma gelmiyo değil ama ya beni tanıyan biri varsa burda birde üstelik birbirimizden habersiz kk da arkadaş olmuşsak gör ozaman şenliği :roflol: nelerin varmışda habermiz yokmuş derler sonra korktum ben yahu :1ninca:

oh oh kimse kalmamıştır emin ol .olması gerekenler buraya gelmiş desene kaydirigubbakcemile3
ben başlarda bahsediyordum kk dan yakınlarıma sonra vaz geçtim benle ilgili olan bitenleri öğrenmelerini istemiyorum çünkü güvenmiyorum :dilcikar: bazen aklıma gelmiyo değil ama ya beni tanıyan biri varsa burda birde üstelik birbirimizden habersiz kk da arkadaş olmuşsak gör ozaman şenliği :roflol: nelerin varmışda habermiz yokmuş derler sonra korktum ben yahu :1ninca:

dedim ya canimcigim kendince en iyisini yapiyosun ozaman tesadüfende karsilasirsan kk da bi tanidiginla görmedim duymadim bilmiyorum dersin olur bitter:jeyyar:yerimseniben

nan boncuk kız seneye çiftte anne olasın inşallah sende esmercimde anaaaa bi defada iki defa anne olmak acaip bişey olsa gerek inşallah bitanem canı gönülden diliyorum güzel kardeşime bi yokmuş bi varmış seneye bi bakmışsın kucağındalar ablam demişti dersin inşallah

benim duacılarım hep ikizlerin olur inşallah diyolar .olur mu olur benimde eşiminde iki taraflı ikizler var.turnayı çifte vursak ya ne güzel
inşallah inşallah

ne güzel yengende burda aynı sitedesiniz ne mutlu size .ben kendimden kimseye güvenipte burda üye yapamazdım heralde .çünkü kimseyle rahat konuşamayan ben bir burda derdimi sıkıntılarımı rahat anlata biliyorum .benden kimsenin öğrenmesini istemezdim ama size imremdim doğrusu ne mutlu size
ayıca yengenide tanıdığıma memnun oldum onunda yüreğine sağlık a.s.

tesekkürler bende memnun oldum. ben evlenip buraya geldigimde 15 yasindaydim incim 5 yasindaydi o zaman icin yas farki cok görünsede zamanla sanki kardes gibi olduk simdi bize gelmelerini iple cekiyorum dertlesiriz birbirimizden saklimiz gizlimiz yoktur bir araya gelince cok egleniriz giri gir samata :içelim:hihoyyyt
allah herkese bizim gibi muhabbet nasip etsin:Saruboceq::nazar:

tesekkürler bende memnun oldum. ben evlenip buraya geldigimde 15 yasindaydim incim 5 yasindaydi o zaman icin yas farki cok görünsede zamanla sanki kardes gibi olduk simdi bize gelmelerini iple cekiyorum dertlesiriz birbirimizden saklimiz gizlimiz yoktur bir araya gelince cok egleniriz giri gir samata :içelim:hihoyyyt

ALLAH bozmasın maşallah hemde bilerce kez maşallah
benimde yengelerim var ama nerde senin gibi olsunlar .hepsi kendilerinden bir haber yaşıyolar .nerde kalmış oturup dertleşmek.bugün anlat yarın diğerlerinden duy
oturup dertleşmek mümkün değil :delphin:

canimsin ya kiyamam sana :teselli::1hug:kendini böyle daha rahat hissediyosan bosver bilmesinler daha iyi benim yengem sirdasim arkadasim kankim melegim herseyim kisacasi sasnirim gizli sakli hicbiseyimiz yok tam kafa dengim:jeyyar:yerimsenibenkaydirigubbakcemile5
bi yedigimiz icdigimiz ayri gidiyo kaydirigubbakcemile3
yengeme buaradan bahsettikce ilgisini cekdi ve kisa sürede kk bagimlisi oldu cikdi:enbuyukkk:
ayrica teyzemin kizi ve kizkardesimde kk da üyeler:roflol:arkam saglam anlicagin:roflol:
valla zorla diil bahsettikce birde bakdimki tek tek damladilar kk ya:roflol:ha bide yengemin kiziida üye olmus ay geriye kim kaldi yaCADIARZU:roflol:

:utangac::utangac: negüzel yazmissin sagolasin yüregine saglikkaydirigubbakcemile3a.s.
valla geriye dayinla benim ogum kaldi onuda kk kabul etmez herhalde:roflol::roflol:
yok yok oglum neysede dayin gelse burayi düsüne biliyomusunkafamçokkarıştı

:enbuyukkk:
hepiniz süpersiniz canlarım benim :1hug:

Allahım tüm anne olmayı isteyenlere minik bebişler :ecrin_bebek: :emir_bebek: nasip etsin :Saruboceq:

:utangac::utangac::utangac:seni cok seviyorum yengosum pirlantam:utangac::utangac::utangac:

:enbuyukkk:
hepiniz süpersiniz canlarım benim :1hug:

Allahım tüm anne olmayı isteyenlere minik bebişler :ecrin_bebek: :emir_bebek: nasip etsin :Saruboceq:

AMİN :Saruboceq:
Rabbim tüm isteyenlere versin inş :emir_bebek:

teşekkürler kızlar a.s.
allah razı olsun sizden.rabbim hepimizinde ne muradı varsa hakkımızda ne hayırlısa onu versin inşallah :Saruboceq:

ben boyle bı konu acmayı dusunmustum ama senın açtıgını gördüm canım zaten benımde pek fırsatım olmadı kk ya gırmeye bu aralar ........
herkesın gecmiş anneler gunu kutlu olsun kızlar ıncıtanem tuanemında dedıgı gıbı tum annelerın we anne adaylarının anneler gunu kutlu olsun tum kadınların anneler gunu kutlu olsun ..................
bende anne dıılım aslında cok ıstemem ragmen anne olmadım hala ama bı anne adayıyım ou bılıyorum bır gun bende anne olucam her isteyen gıbı bende bunu cok ıstıyorum we o gun bı goz atmak için gırdıgımde ıncıtanemtuanamın mesajıyla sankı bı adım daha yaklastım anne olmaya o kadr duygulandım kı anlatamam ıncımın bu ozel davranısı bı cok arkadsı cok duygulandırmıs we mutlu etmiş allah ondan razı olsun bızım yuzumuzdekı gulumsemenın bınlerce katını ona yastsın ınsallah ıncıtanem tuanem tekrar cok teskkurler ıyı dıleklerın we mesajın için cok cok opuyorum senı canım benım allah sana eşine we tuanana mutlu :nazar:saglıklı huzuzrlu uzun omur wersın inşallah ..................

ben boyle bı konu acmayı dusunmustum ama senın açtıgını gördüm canım zaten benımde pek fırsatım olmadı kk ya gırmeye bu aralar ........
herkesın gecmiş anneler gunu kutlu olsun kızlar ıncıtanem tuanemında dedıgı gıbı tum annelerın we anne adaylarının anneler gunu kutlu olsun tum kadınların anneler gunu kutlu olsun ..................
bende anne dıılım aslında cok ıstemem ragmen anne olmadım hala ama bı anne adayıyım ou bılıyorum bır gun bende anne olucam her isteyen gıbı bende bunu cok ıstıyorum we o gun bı goz atmak için gırdıgımde ıncıtanemtuanamın mesajıyla sankı bı adım daha yaklastım anne olmaya o kadr duygulandım kı anlatamam ıncımın bu ozel davranısı bı cok arkadsı cok duygulandırmıs we mutlu etmiş allah ondan razı olsun bızım yuzumuzdekı gulumsemenın bınlerce katını ona yastsın ınsallah ıncıtanem tuanem tekrar cok teskkurler ıyı dıleklerın we mesajın için cok cok opuyorum senı canım benım allah sana eşine we tuanana mutlu :nazar:saglıklı huzuzrlu uzun omur wersın inşallah ..................

:utangac:canim ne yazicagimi sasiriyorum inan:utangac:
mest oldum sayenizde inanyerimseniben
icimden geldigi icin yazdim ama bir nebze sevindirebildiysem ne mutlu bana canim:teselli::1hug:
hakkediyosunut tüm güzellikleri inanin herseyin güzeli özeli sizin olsun insallah:Saruboceq:
tüm iyi dileklerin ve dualarin icin yürekden amin diyorum:Saruboceq:allah razi olsun senden canim yüregine saglik
ne mutlu banaki sizlerle karsilasdim sizin sevinciniz sevincim üzüntünüz üzüntümdür sanal ortamda olsa sadece iyi günde diil kötü gündede birbirimize destek olmali herseyimizi paylasmaliyiz:teselli::1hug:
senide cok seviyorum biliyosun gülüm hersey gönlünce olsuna.s.
insallah sendende en kisa zamanda müjdeli haberini aliriz canim:Saruboceq::nazar:

canım benim.söyleyene değil söyletene bakcan.sakın umudunu kaybetme,kurban olduğum,gercekten çok ama çok sevindirir inşallah.en güzel,hayırlı sağlıklı bebelere :emir_bebek: :emir_bebek: kavuşursun bitanem.
yaşadığın manzarayı hayal ediyorumda. çok hoş gercekten,seni sevindirdikleri için ne muratları varsa versin rabbim.

Back
X