- Konu Sahibi EsmerYarim
hak ediyosun ki söylüyoruz başkası için neden demiyoz .sen özel ve güzel insan herşeyin en güzelini hak ediyorsun a.s.
:Saruboceq:allah razi olsun:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hak ediyosun ki söylüyoruz başkası için neden demiyoz .sen özel ve güzel insan herşeyin en güzelini hak ediyorsun a.s.
oh oh kimse kalmamıştır emin ol .olması gerekenler buraya gelmiş desene kaydirigubbakcemile3
ben başlarda bahsediyordum kk dan yakınlarıma sonra vaz geçtim benle ilgili olan bitenleri öğrenmelerini istemiyorum çünkü güvenmiyorum :dilcikar: bazen aklıma gelmiyo değil ama ya beni tanıyan biri varsa burda birde üstelik birbirimizden habersiz kk da arkadaş olmuşsak gör ozaman şenliği :roflol: nelerin varmışda habermiz yokmuş derler sonra korktum ben yahu :1ninca:
nan boncuk kız seneye çiftte anne olasın inşallah sende esmercimde anaaaa bi defada iki defa anne olmak acaip bişey olsa gerek inşallah bitanem canı gönülden diliyorum güzel kardeşime bi yokmuş bi varmış seneye bi bakmışsın kucağındalar ablam demişti dersin inşallah
dedim ya canimcigim kendince en iyisini yapiyosun ozaman tesadüfende karsilasirsan kk da bi tanidiginla görmedim duymadim bilmiyorum dersin olur bitter:jeyyar:yerimseniben
ne güzel yengende burda aynı sitedesiniz ne mutlu size .ben kendimden kimseye güvenipte burda üye yapamazdım heralde .çünkü kimseyle rahat konuşamayan ben bir burda derdimi sıkıntılarımı rahat anlata biliyorum .benden kimsenin öğrenmesini istemezdim ama size imremdim doğrusu ne mutlu size
ayıca yengenide tanıdığıma memnun oldum onunda yüreğine sağlık a.s.
tesekkürler bende memnun oldum. ben evlenip buraya geldigimde 15 yasindaydim incim 5 yasindaydi o zaman icin yas farki cok görünsede zamanla sanki kardes gibi olduk simdi bize gelmelerini iple cekiyorum dertlesiriz birbirimizden saklimiz gizlimiz yoktur bir araya gelince cok egleniriz giri gir samata :içelim:hihoyyyt
allah herkese bizim gibi muhabbet nasip etsin:Saruboceq:![]()
canimsin ya kiyamam sana :teselli::1hug:kendini böyle daha rahat hissediyosan bosver bilmesinler daha iyi benim yengem sirdasim arkadasim kankim melegim herseyim kisacasi sasnirim gizli sakli hicbiseyimiz yok tam kafa dengim:jeyyar:yerimsenibenkaydirigubbakcemile5
bi yedigimiz icdigimiz ayri gidiyo kaydirigubbakcemile3
yengeme buaradan bahsettikce ilgisini cekdi ve kisa sürede kk bagimlisi oldu cikdi:enbuyukkk:
ayrica teyzemin kizi ve kizkardesimde kk da üyeler:roflol:arkam saglam anlicagin:roflol:
valla zorla diil bahsettikce birde bakdimki tek tek damladilar kk ya:roflol:ha bide yengemin kiziida üye olmus ay geriye kim kaldi yaCADIARZU:roflol:
:enbuyukkk:
hepiniz süpersiniz canlarım benim :1hug:
Allahım tüm anne olmayı isteyenlere minik bebişler :ecrin_bebek:nasip etsin :Saruboceq:
tesekkürler bende memnun oldum. ben evlenip buraya geldigimde 15 yasindaydim incim 5 yasindaydi o zaman icin yas farki cok görünsede zamanla sanki kardes gibi olduk simdi bize gelmelerini iple cekiyorum dertlesiriz birbirimizden saklimiz gizlimiz yoktur bir araya gelince cok egleniriz giri gir samata :içelim:hihoyyyt
allah herkese bizim gibi muhabbet nasip etsin:Saruboceq:![]()
Allahım tüm anne olmayı isteyenlere minik bebişler :ecrin_bebek:nasip etsin :Saruboceq:
AMİN :Saruboceq:
Rabbim tüm isteyenlere versin inş![]()
seni cok seviyorum yengosum pirlantam
![]()
ben boyle bı konu acmayı dusunmustum ama senın açtıgını gördüm canım zaten benımde pek fırsatım olmadı kk ya gırmeye bu aralar ........
herkesın gecmiş anneler gunu kutlu olsun kızlar ıncıtanem tuanemında dedıgı gıbı tum annelerın we anne adaylarının anneler gunu kutlu olsun tum kadınların anneler gunu kutlu olsun ..................
bende anne dıılım aslında cok ıstemem ragmen anne olmadım hala ama bı anne adayıyım ou bılıyorum bır gun bende anne olucam her isteyen gıbı bende bunu cok ıstıyorum we o gun bı goz atmak için gırdıgımde ıncıtanemtuanamın mesajıyla sankı bı adım daha yaklastım anne olmaya o kadr duygulandım kı anlatamam ıncımın bu ozel davranısı bı cok arkadsı cok duygulandırmıs we mutlu etmiş allah ondan razı olsun bızım yuzumuzdekı gulumsemenın bınlerce katını ona yastsın ınsallah ıncıtanem tuanem tekrar cok teskkurler ıyı dıleklerın we mesajın için cok cok opuyorum senı canım benım allah sana eşine we tuanana mutlusaglıklı huzuzrlu uzun omur wersın inşallah ..................
bana yardim edin