• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmadan anneler günüm kutlandı

EsmerYarim inan cok üzüldüm sana ne yazacagimi bilmiyorum üzülme allah büyük :1hug:
dualarimiz bütün bebek bekleyen anneler icin :Saruboceq::Saruboceq:
insallah seneye anneler gününü bebeginle birlikte kutlarsin allah bütün bebek bekleyen arkadaslarimiza tez zamanda nasip etsin:Saruboceq:
anneler gününz kutlu olsuna.s.a.s.
canım iyi dileklerin için saol.rabbim büyük okadar büyük ki hemde birgün bende sabrımın mükafatını alacam inanıyorum buna
seninde anneler günün kutlu olsun a.s.
tatlım benim belki bu sene anne olmayabilirsin ama seneye inşallah sende doya doya anneler gününü kutlarsın sende diğer güzel arkadaşlarımda
bütün gün misafir ağırladım büyük kızım 2buçuk yaşında yanıma gelmiş anne iyi ki doğdun yapalım mı sana diyosenağlama bana süt alacakmış hediye olarak bitanem benim çok fena oldun Rabbim tez vakitte bütün güzel yürekli kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın ben anne olmayan bi tane arkadaşıma yolladım aslında kimseye msj atamadım ve yorgunluktan ölmek üzereyim buda benim anneler günü hediyem galiba bi dolu misafir:delphin:
ALLAH razı olsun canım .yerim ben o meleği .sana süt alıcakmış öyle mi :))
inşallah önümüzde ki anneler gününde bizimde meleğimiz mucizemiz gelmiş olur :ecrin_bebek:

misafir işte zaman mekan tanıyo bi yer ayarladıkları zaman tamam gidelim diyolar pazar pazar gezmemi olurmuş dimi ya :1closedeyes:
canım seninde anneler günün kutlu olsun öpüyorum a.s.

bu arada benimde ilk anneler günümü incitanemtuanam kutladı:asigim: bitanedir benim arkadaşım iyi gün değil kötü gün dostudur ne zaman sıkışsam meleğimin hemen bi msj.ını alırım canım o benim
abimin rahatsızlığı ile ilgili konuyu açalı nerden baksan 2 ay oldu konu unutuldu ama incitanem hemen her gün sorar gelişme varmı diye bu kadar da vefalıdır benim dostum ne desem azdır onun için inşallah dünya gözüyle dostumu bi görmekde nasip olur o kadar çok arzuluyorum ki esmercim senin sayende arkadaşıma içişmdekileri söyledim tatlım sağol bitanesin canımsınnnn seninde az dostluğunu görmedim güzel yürekli kardeşim benim

canım benim kk da ki dostluk işte bu aslında yalnız olmadığımız hatırlatıyorlar bize .
benim eşim kutlamadı çünkü beni kıracağından korktuğu için .ben bebek lafını açsam o kapatıyo ortamın havasını değiştiriyo hemen çünkü çok üzüldüğümü biliyo .bana kadınlığımı özel olduğumu hergün hatırlatıyor bugünü kutlamamsı zoruma gitmedi .beni kırmak istemediğinden eminim çünkü .
kk daki dostlarım evimde eşimin desteği olmasa bu konuda çoktan çökmüştüm ben .
canım seninde anneler günün kutlu olsun
evet canım birdahaki anneler günü kendi yavrularımızla kutlamak nasip olur inşallah
seninde o güzel yüreğine sağlık
seninde herşey gönlünce mutluluk hep yanında olsun a.s.
inşallah en kısa zamanda anne olman dileklerimle canım :Saruboceq:

amin cnm amin hep birlikte inşaallah Şeniz

EsmerYarim inan cok üzüldüm sana ne yazacagimi bilmiyorum üzülme allah büyük :1hug:
dualarimiz bütün bebek bekleyen anneler icin :Saruboceq::Saruboceq:
insallah seneye anneler gününü bebeginle birlikte kutlarsin allah bütün bebek bekleyen arkadaslarimiza tez zamanda nasip etsin:Saruboceq:
anneler gününz kutlu olsuna.s.a.s.

canimsin yengosum pirlantam o güzel yüregine saglik esmer yarim buda benim yengem dayimin esi benim biricigim iyiki varsin yengosum:1hug:a.s.

nan boncuk kız seneye çiftte anne olasın inşallah sende esmercimde anaaaa bi defada iki defa anne olmak acaip bişey olsa gerek inşallah bitanem canı gönülden diliyorum güzel kardeşime bi yokmuş bi varmış seneye bi bakmışsın kucağındalar ablam demişti dersin inşallah

tatlım benim belki bu sene anne olmayabilirsin ama seneye inşallah sende doya doya anneler gününü kutlarsın sende diğer güzel arkadaşlarımda
bütün gün misafir ağırladım büyük kızım 2buçuk yaşında yanıma gelmiş anne iyi ki doğdun yapalım mı sana diyosenağlama bana süt alacakmış hediye olarak bitanem benim çok fena oldun Rabbim tez vakitte bütün güzel yürekli kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın ben anne olmayan bi tane arkadaşıma yolladım aslında kimseye msj atamadım ve yorgunluktan ölmek üzereyim buda benim anneler günü hediyem galiba bi dolu misafir:delphin:

uy yeyim ben o melegi ya ayni benim kizim gibi her firsatta iyiki dogdun yapicak demekkiyerimsenibenbide süt alicakmis bak sen su cimcimeye masallah büyümüsde kücülmüs yakaydirigubbakcemile5allahim saglik sihat uzun ömürler versin iki meleginede insallah canim:Saruboceq:
benim kuzucugumda bütün gün cicek yagmuruna tuttu beni:utangac:annecigim seni kalp gibi seviyorum diyip diyip cicek toplamaya doyamadi ya:utangac:

canimsin yengosum pirlantam o güzel yüregine saglik esmer yarim buda benim yengem dayimin esi benim biricigim iyiki varsin yengosum:1hug:a.s.

yegenim nedemek sen o güzel yüreginle herseyin en iyisine güzeline layiksinkaydirigubbakcemile3
gülen yüzün hic solasin:asigim:Şeniz

kokoş kızımı görüyomusun ahhh fundam benim kızımda bi büyüse de çiçekler toplasa bana
hem esmeryarim boncuğum hep beraber kutlasak anlatsak meleklerimiz neler yaptı bize
eee insanın senin gibi annesi olurda çiçeklere boğmaz mı onu nan funda :asigim:a.s.a.s.a.s.a.s.

bu arada benimde ilk anneler günümü incitanemtuanam kutladı:asigim: bitanedir benim arkadaşım iyi gün değil kötü gün dostudur ne zaman sıkışsam meleğimin hemen bi msj.ını alırım canım o benim
abimin rahatsızlığı ile ilgili konuyu açalı nerden baksan 2 ay oldu konu unutuldu ama incitanem hemen her gün sorar gelişme varmı diye bu kadar da vefalıdır benim dostum ne desem azdır onun için inşallah dünya gözüyle dostumu bi görmekde nasip olur o kadar çok arzuluyorum ki esmercim senin sayende arkadaşıma içişmdekileri söyledim tatlım sağol bitanesin canımsınnnn seninde az dostluğunu görmedim güzel yürekli kardeşim benim

:utangac:tutmayin beni simaracam müsadenizle:utangac:ben neymisimde haberim yokmus allah razi olsun sizden canlarim benima.s.
seninde yüregin okadar geniski candostum zeynebim kalbimde banada yer ayirdigin icin tsklera.s.
seninde abinin tamamen sagligina kavusdugu müjdesini vericegin günü bekliyorum inanki:Saruboceq:
hersey gönlünce olsun seninde candostum meleklerinide kocaman öpüyorumŞeniz:asigim:

nan boncuk kız seneye çiftte anne olasın inşallah sende esmercimde anaaaa bi defada iki defa anne olmak acaip bişey olsa gerek inşallah bitanem canı gönülden diliyorum güzel kardeşime bi yokmuş bi varmış seneye bi bakmışsın kucağındalar ablam demişti dersin inşallah

:Saruboceq:amin insallahhhhhhhhhh:Saruboceq:

incim o kk nın incisi..
melek o yanlışlıkla buralara düşmüş kanatsız melek...

:utangac:yok be tatli dillim okadarda diil:utangac:
ay kanat takip ucasim geldi o güzel yorumlariniz sayesinde:jeyyar:yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

kk ve sizler basima gelen en güzel seylerden bitanesiniz

iyki tesadüfen düsmüsüm kk ya:enbuyukkk:

ve iyiki sizleri tanimisim heleki en yakinlarim sizler kendinizi biliyosunuz zaten beni sizsiz brakmayin olurmu:utangac::1hug:

bıda candasım var onada nasıp olsun annelık..
kankamdır can dır candastır..
okadar çok ıstıyorum kı bı bebeği olsun..
allah gönlumdekını bılıyor...

daha anne olamadım...bugün benimkinide kutlayan çok kişi oldu...
bugün bunun acısını çok derinlerde yaşadım...senağlama
acısı bende okadar büyük ve derindiki rabbim o melekleri gönderdi. inşallah tez zamanda sende meleğine kavuşursun canım :Saruboceq:
güzel bakan güzel görürmüs canim benim o senin yüreginin güzelligi inan banaa.s.:nazar:
:utangac:simaricam ya simarmamak elde diil böylesine güzel sözlerin karsisinda :utangac:

inan ben zaten duygularimi ifade etmekde özürlüyümdür bu güzel jestin karsisindada ne yazicagimi sasirdim:utangac:

az evvel annemle konusduk telefonda ve onunla bile paylasdim bu mutlulugumu nur umm nikli arkadasimda anneyle ilgili bi topigimde canim annem yazmisdi bana oysa aramizda nekadar yas farki var bilmiyorum ama oda bambaska güzel bi duyguydu benim icin sayenizde kendimi cok özel hissettim inan:utangac:

egerki yazdiklarim seni ümitlendirdiyse kalbine bi hafiflik getirdiysse yeniden pespembe bakabiliyosan ve inaniyosanki bir gün ama birgün sende anne olmaya laik görülücegine ozaman gercekden ben biseyi basarabilmisim demekdir ozaman kendimle daha bi gurur duyucam ve dünyanin en mutlu insanlarindan biri olucam o gün bayramim olucak bana melegini müjdelediginde inan bana canim arkadasim
tüm dualarim ve iyi dileklerim seninle:Saruboceq:
rabbim gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:

hem sözün de var zati kk teyzesi olarak ben müjdelicem insallah allahin izniyle meleginin gelisiniyerimsenibena.s.
hak ediyosun canım bukadar güzelliği .bukadar iltifatı .bende duygularımı rahat ifade edemem ben kendimi bu konuda özürlü görüyorum duygularımı içimde yaşarım
canım benim sözümü unutmadım unutmam mümkünmü sence
ne mutlu sana canim esinin böylesine destek olmasi seni sahiplenmesi ve sana harika bi kadin oldugunu hissettirmesi helal olsun seninde esine canim :nazar:

rabbim dualarinizi kabul eder insallah :nazar:boncugum seninde canim bebek müjdesini vericeginiz günü iple cekiyorum inan:teytey::hooray::Saruboceq::nazar:
evet canım dünyanın en iyi en anlayışlı erkeğiyle evliyim diyorum.iyi ki o var hayatımda dünyaya birdaha gelsem yine eşim yine eşim derim :asigim:

saol canım o senin iyiliğin .
haklısın zeynepcim incitanemtuanam nerde sıkışsak kavuşuyo imdada
böyle dostu bulmak çok ama çok zor bizler şanslı olanlar arasındayız bulduk inşallah kaybetmeyiz dostluğumuz hep sürsün inşallah

kokoş kızımı görüyomusun ahhh fundam benim kızımda bi büyüse de çiçekler toplasa bana
hem esmeryarim boncuğum hep beraber kutlasak anlatsak meleklerimiz neler yaptı bize
eee insanın senin gibi annesi olurda çiçeklere boğmaz mı onu nan funda :asigim:a.s.a.s.a.s.a.s.

:utangac:saol candostum benim:utangac:
insallah tüm tanidik tanimadik bütün kk arkadaslarimizin anne olmak isteyenlerin melekleri olurda paylasiriz bize yaptiklari süprizleri hep berabera.s.

ha buarada dünya gözüyle görmek nasip olur demissin ya candostum inan bende okadar cok isterimki arkadaslarimi dostlkarimi görmeyi nasil arzuluyorum anlatamam hele bulusma topigindeki fotolari gördümmü imreniyo hatta ne yalan söyliim catliyom kiskanccligimdan neden ben yokum diye :))))))

ne güzel yengende burda aynı sitedesiniz ne mutlu size .ben kendimden kimseye güvenipte burda üye yapamazdım heralde .çünkü kimseyle rahat konuşamayan ben bir burda derdimi sıkıntılarımı rahat anlata biliyorum .benden kimsenin öğrenmesini istemezdim ama size imremdim doğrusu ne mutlu size
ayıca yengenide tanıdığıma memnun oldum onunda yüreğine sağlık a.s.

ne güzel yengende burda aynı sitedesiniz ne mutlu size .ben kendimden kimseye güvenipte burda üye yapamazdım heralde .çünkü kimseyle rahat konuşamayan ben bir burda derdimi sıkıntılarımı rahat anlata biliyorum .benden kimsenin öğrenmesini istemezdim ama size imremdim doğrusu ne mutlu size
ayıca yengenide tanıdığıma memnun oldum onunda yüreğine sağlık a.s.

canimsin ya kiyamam sana :teselli::1hug:kendini böyle daha rahat hissediyosan bosver bilmesinler daha iyi benim yengem sirdasim arkadasim kankim melegim herseyim kisacasi sasnirim gizli sakli hicbiseyimiz yok tam kafa dengim:jeyyar:yerimsenibenkaydirigubbakcemile5
bi yedigimiz icdigimiz ayri gidiyo kaydirigubbakcemile3
yengeme buaradan bahsettikce ilgisini cekdi ve kisa sürede kk bagimlisi oldu cikdi:enbuyukkk:
ayrica teyzemin kizi ve kizkardesimde kk da üyeler:roflol:arkam saglam anlicagin:roflol:
valla zorla diil bahsettikce birde bakdimki tek tek damladilar kk ya:roflol:ha bide yengemin kiziida üye olmus ay geriye kim kaldi yaCADIARZU:roflol:

Back