- Konu Sahibi EsmerYarim
canım iyi dileklerin için saol.rabbim büyük okadar büyük ki hemde birgün bende sabrımın mükafatını alacam inanıyorum bunaEsmerYarim inan cok üzüldüm sana ne yazacagimi bilmiyorum üzülme allah büyük :1hug:
dualarimiz bütün bebek bekleyen anneler icin :Saruboceq::Saruboceq:
insallah seneye anneler gününü bebeginle birlikte kutlarsin allah bütün bebek bekleyen arkadaslarimiza tez zamanda nasip etsin:Saruboceq:
anneler gününz kutlu olsuna.s.a.s.
seninde anneler günün kutlu olsun a.s.
ALLAH razı olsun canım .yerim ben o meleği .sana süt alıcakmış öyle mi :))tatlım benim belki bu sene anne olmayabilirsin ama seneye inşallah sende doya doya anneler gününü kutlarsın sende diğer güzel arkadaşlarımda
bütün gün misafir ağırladım büyük kızım 2buçuk yaşında yanıma gelmiş anne iyi ki doğdun yapalım mı sana diyosenağlama bana süt alacakmış hediye olarak bitanem benim çok fena oldun Rabbim tez vakitte bütün güzel yürekli kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın ben anne olmayan bi tane arkadaşıma yolladım aslında kimseye msj atamadım ve yorgunluktan ölmek üzereyim buda benim anneler günü hediyem galiba bi dolu misafir
inşallah önümüzde ki anneler gününde bizimde meleğimiz mucizemiz gelmiş olur :ecrin_bebek:
misafir işte zaman mekan tanıyo bi yer ayarladıkları zaman tamam gidelim diyolar pazar pazar gezmemi olurmuş dimi ya :1closedeyes:
canım seninde anneler günün kutlu olsun öpüyorum a.s.