- Konu Sahibi EsmerYarim
-
canım iyi dileklerin için saol.rabbim büyük okadar büyük ki hemde birgün bende sabrımın mükafatını alacam inanıyorum bunaEsmerYarim inan cok üzüldüm sana ne yazacagimi bilmiyorum üzülme allah büyük :1hug:
dualarimiz bütün bebek bekleyen anneler icin :Saruboceq::Saruboceq:
insallah seneye anneler gününü bebeginle birlikte kutlarsin allah bütün bebek bekleyen arkadaslarimiza tez zamanda nasip etsin:Saruboceq:
anneler gününz kutlu olsuna.s.a.s.
ALLAH razı olsun canım .yerim ben o meleği .sana süt alıcakmış öyle mi :))tatlım benim belki bu sene anne olmayabilirsin ama seneye inşallah sende doya doya anneler gününü kutlarsın sende diğer güzel arkadaşlarımda
bütün gün misafir ağırladım büyük kızım 2buçuk yaşında yanıma gelmiş anne iyi ki doğdun yapalım mı sana diyosenağlama bana süt alacakmış hediye olarak bitanem benim çok fena oldun Rabbim tez vakitte bütün güzel yürekli kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın ben anne olmayan bi tane arkadaşıma yolladım aslında kimseye msj atamadım ve yorgunluktan ölmek üzereyim buda benim anneler günü hediyem galiba bi dolu misafir
canım benim kk da ki dostluk işte bu aslında yalnız olmadığımız hatırlatıyorlar bize .
benim eşim kutlamadı çünkü beni kıracağından korktuğu için .ben bebek lafını açsam o kapatıyo ortamın havasını değiştiriyo hemen çünkü çok üzüldüğümü biliyo .bana kadınlığımı özel olduğumu hergün hatırlatıyor bugünü kutlamamsı zoruma gitmedi .beni kırmak istemediğinden eminim çünkü .
kk daki dostlarım evimde eşimin desteği olmasa bu konuda çoktan çökmüştüm ben .
canım seninde anneler günün kutlu olsun
evet canım birdahaki anneler günü kendi yavrularımızla kutlamak nasip olur inşallah
seninde o güzel yüreğine sağlık
seninde herşey gönlünce mutluluk hep yanında olsun a.s.
inşallah en kısa zamanda anne olman dileklerimle canım :Saruboceq:
EsmerYarim inan cok üzüldüm sana ne yazacagimi bilmiyorum üzülme allah büyük :1hug:
dualarimiz bütün bebek bekleyen anneler icin :Saruboceq::Saruboceq:
insallah seneye anneler gününü bebeginle birlikte kutlarsin allah bütün bebek bekleyen arkadaslarimiza tez zamanda nasip etsin:Saruboceq:
anneler gününz kutlu olsuna.s.a.s.
tatlım benim belki bu sene anne olmayabilirsin ama seneye inşallah sende doya doya anneler gününü kutlarsın sende diğer güzel arkadaşlarımda
bütün gün misafir ağırladım büyük kızım 2buçuk yaşında yanıma gelmiş anne iyi ki doğdun yapalım mı sana diyosenağlama bana süt alacakmış hediye olarak bitanem benim çok fena oldun Rabbim tez vakitte bütün güzel yürekli kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın ben anne olmayan bi tane arkadaşıma yolladım aslında kimseye msj atamadım ve yorgunluktan ölmek üzereyim buda benim anneler günü hediyem galiba bi dolu misafir
canimsin yengosum pirlantam o güzel yüregine saglik esmer yarim buda benim yengem dayimin esi benim biricigim iyiki varsin yengosum:1hug:a.s.
bu arada benimde ilk anneler günümü incitanemtuanam kutladı:asigim: bitanedir benim arkadaşım iyi gün değil kötü gün dostudur ne zaman sıkışsam meleğimin hemen bi msj.ını alırım canım o benim
abimin rahatsızlığı ile ilgili konuyu açalı nerden baksan 2 ay oldu konu unutuldu ama incitanem hemen her gün sorar gelişme varmı diye bu kadar da vefalıdır benim dostum ne desem azdır onun için inşallah dünya gözüyle dostumu bi görmekde nasip olur o kadar çok arzuluyorum ki esmercim senin sayende arkadaşıma içişmdekileri söyledim tatlım sağol bitanesin canımsınnnn seninde az dostluğunu görmedim güzel yürekli kardeşim benim
nan boncuk kız seneye çiftte anne olasın inşallah sende esmercimde anaaaa bi defada iki defa anne olmak acaip bişey olsa gerek inşallah bitanem canı gönülden diliyorum güzel kardeşime bi yokmuş bi varmış seneye bi bakmışsın kucağındalar ablam demişti dersin inşallah
incim o kk nın incisi..
melek o yanlışlıkla buralara düşmüş kanatsız melek...
acısı bende okadar büyük ve derindiki rabbim o melekleri gönderdi. inşallah tez zamanda sende meleğine kavuşursun canım :Saruboceq:daha anne olamadım...bugün benimkinide kutlayan çok kişi oldu...
bugün bunun acısını çok derinlerde yaşadım...senağlama
hak ediyosun canım bukadar güzelliği .bukadar iltifatı .bende duygularımı rahat ifade edemem ben kendimi bu konuda özürlü görüyorum duygularımı içimde yaşarımgüzel bakan güzel görürmüs canim benim o senin yüreginin güzelligi inan banaa.s.
simaricam ya simarmamak elde diil böylesine güzel sözlerin karsisinda
inan ben zaten duygularimi ifade etmekde özürlüyümdür bu güzel jestin karsisindada ne yazicagimi sasirdim
az evvel annemle konusduk telefonda ve onunla bile paylasdim bu mutlulugumu nur umm nikli arkadasimda anneyle ilgili bi topigimde canim annem yazmisdi bana oysa aramizda nekadar yas farki var bilmiyorum ama oda bambaska güzel bi duyguydu benim icin sayenizde kendimi cok özel hissettim inan
egerki yazdiklarim seni ümitlendirdiyse kalbine bi hafiflik getirdiysse yeniden pespembe bakabiliyosan ve inaniyosanki bir gün ama birgün sende anne olmaya laik görülücegine ozaman gercekden ben biseyi basarabilmisim demekdir ozaman kendimle daha bi gurur duyucam ve dünyanin en mutlu insanlarindan biri olucam o gün bayramim olucak bana melegini müjdelediginde inan bana canim arkadasim
tüm dualarim ve iyi dileklerim seninle:Saruboceq:
rabbim gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:
hem sözün de var zati kk teyzesi olarak ben müjdelicem insallah allahin izniyle meleginin gelisiniyerimsenibena.s.
evet canım dünyanın en iyi en anlayışlı erkeğiyle evliyim diyorum.iyi ki o var hayatımda dünyaya birdaha gelsem yine eşim yine eşim derim :asigim:ne mutlu sana canim esinin böylesine destek olmasi seni sahiplenmesi ve sana harika bi kadin oldugunu hissettirmesi helal olsun seninde esine canim
rabbim dualarinizi kabul eder insallahboncugum seninde canim bebek müjdesini vericeginiz günü iple cekiyorum inan:teytey::hooray::Saruboceq:
bu arada benimde ilk anneler günümü incitanemtuanam kutladı:asigim: bitanedir benim arkadaşım iyi gün değil kötü gün dostudur ne zaman sıkışsam meleğimin hemen bi msj.ını alırım canım o benim
abimin rahatsızlığı ile ilgili konuyu açalı nerden baksan 2 ay oldu konu unutuldu ama incitanem hemen her gün sorar gelişme varmı diye bu kadar da vefalıdır benim dostum ne desem azdır onun için inşallah dünya gözüyle dostumu bi görmekde nasip olur o kadar çok arzuluyorum ki esmercim senin sayende arkadaşıma içişmdekileri söyledim tatlım sağol bitanesin canımsınnnn seninde az dostluğunu görmedim güzel yürekli kardeşim benim
kokoş kızımı görüyomusun ahhh fundam benim kızımda bi büyüse de çiçekler toplasa bana
hem esmeryarim boncuğum hep beraber kutlasak anlatsak meleklerimiz neler yaptı bize
eee insanın senin gibi annesi olurda çiçeklere boğmaz mı onu nan funda :asigim:a.s.a.s.a.s.a.s.
canimsin yengosum pirlantam o güzel yüregine saglik esmer yarim buda benim yengem dayimin esi benim biricigim iyiki varsin yengosum:1hug:a.s.
verin gazi verin bakalim kanatlanip ucmama az kaldi sayenizde kaydirigubbakcemile3
ne güzel yengende burda aynı sitedesiniz ne mutlu size .ben kendimden kimseye güvenipte burda üye yapamazdım heralde .çünkü kimseyle rahat konuşamayan ben bir burda derdimi sıkıntılarımı rahat anlata biliyorum .benden kimsenin öğrenmesini istemezdim ama size imremdim doğrusu ne mutlu size
ayıca yengenide tanıdığıma memnun oldum onunda yüreğine sağlık a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?