Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben ilk kontrol için özele gitmiş fakat bana işin en kötüsü neyse onu söyledi ve verdiği ilaçta bende rahim kalınlaşması yapmıştı. şimdiki doktorumdan çok memnunum declet hastanesi ama özel gibi ilgileniyor. sırayla tedavılerimi uyguluyor. biraz zaman alıyor ama sabır olacak olan bebişim için herşey. inş

bana ilaç falan da verilmedi..ben de devlete mi gitsem ne yapsam..:44:

canım sen kendine g
üveniyosan bence sorunyok.
tabiki annelerin destyeyi şart kabul ediyorum ama sen ve eşin istedikten sonra herşey olur sen merak etme..
hem sende ikiside büyüğünce rahat edeceksin bide ordan bak..
Evet orası da var ikisi bir arada büyüyecek işallah. Kendime güveniyorum ama ailemden uzaktayız en azında ilk 2 ay desteğe ihtiyacım olacak. Ben denizliliyim ama Kuşadasında oturuyorum hiç akrabamız yok burda. İlk 1 ay yine mecburen annem gelecek. Kayın valdeden hayır yok. :( Neyse olacak bir şekilde Allahtan komşum var kardeşdende yakın çocuklarımız aynı yaşda. İkincileri de beraber karar verdik her konuda birbirimize destek veriyoruz. Hayırlısı o şimdi 6 haftalık hamile bakalım ben ne zaman kalırım.

ıns tatlım dedıgın gıbı bazı ınsanlarla ugrasmak zor oluyo hayırlısı bakalım allah bagıslasın ogluna ıyı yapmıssın tam zmanı dusun bır bebıs daha.bızlerde yardımcı olursun bır bebek annesı de daha oldu aramzıda bırde begum dıye bır yegencomuz var bak senın oglunda ıkıncı yegencomuz oldu ıns sayısı daha da cok artar ıste bu yuzden mart ayından cok umutluyuz:16:
Teşekkür ederim canım sayenizde için ferahladı. :40: Gelsiiiinnnnn Mart bebişleriiiiiiii :46:
..
ben de yeni üye sayılırım..baktığımda çok mutlu oldumm herkes sanki ben..))dedim ne güzel yalnız değilmişim..ben 8 aylık evliyim..kızken de adetlerim düzensizdi yani klasik polikistik over..haplar falan derken..öle gitti..çoğu zman korunduk bazen korunmadık karışık biraz..düzensizlik için doktora gtiğmde yumurtalık tembeliğii var çocuğun belki olur belki olmaz gibi bi sonuca vardı doktor hanım..sonra bi gün bi sancı girdi yerlere yapıştım acile gttmm 3 kişinin elinden geçtikten sonra kist patlamış dendi..bi tane daha var onun için 3 kutu yazz kullan dediler kullandım gtiim hamile kalabilirsin dediler..ama o ay da kalmadım.başka bi doktora gttım o da pkos dedi hormonlar da yüksek çıktı tiroid için ilaç alıorum 11 gündür ve 1.5 ay sonra kontrole gtcem kadın doğumcuda 1.5 ay sonra beklio..ben de o arada soğansuyuna başladım..bakalım neler yaşıcaz ..:18:

Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla herşey düzene girsin bebişde gelsin. Allah yardımcımız olsun sen her zaman içini ferah tut her şeyde morel çok önemliii. Herşey gönlünce olsun canım .

bana ilaç falan da verilmedi..ben de devlete mi gitsem ne yapsam..:44:
denemek için git ama iyi bir doktor seç kendine. hep ona git. benım doktorumu ben rastgele bulmuştum sırf özele inanmadıgımdan devlete gittim ve davranışının kötü olmasından dolayı gitmeden önce gideceğim hastanenın doktorlarını araştırdım. tavsıyelere baktım. sonra gittiğmde ordaki hamile bayanlarlarda konuştuk ve çok memnun olduklarını çok iyi oldunu söylediler. içim rahatlamıştı ve şimdi bende çok memenunum inş böyle devam eder. zaten 1 sene dolunca eger yanıt alamazsaam izmirde ahmet bey var ona gitmeyi duşunuyorum. :45:

Evet orası da var ikisi bir arada büyüyecek işallah. Kendime güveniyorum ama ailemden uzaktayız en azında ilk 2 ay desteğe ihtiyacım olacak. Ben denizliliyim ama Kuşadasında oturuyorum hiç akrabamız yok burda. İlk 1 ay yine mecburen annem gelecek. Kayın valdeden hayır yok. :( Neyse olacak bir şekilde Allahtan komşum var kardeşdende yakın çocuklarımız aynı yaşda. İkincileri de beraber karar verdik her konuda birbirimize destek veriyoruz. Hayırlısı o şimdi 6 haftalık hamile bakalım ben ne zaman kalırım.

Teşekkür ederim canım sayenizde için ferahladı. :40: Gelsiiiinnnnn Mart bebişleriiiiiiii :46:

Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla herşey düzene girsin bebişde gelsin. Allah yardımcımız olsun sen her zaman içini ferah tut her şeyde morel çok önemliii. Herşey gönlünce olsun canım .

aminn canım saolasın..aslında en güzeli herşeyei akışına bırakacaksın ama bende sabır yok istedimmi hemen olsun diye kafaya takıp elimden geleni yapıyorum..Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..:16:

canım ben akşam olamıyorum ama olan arkadaşlarımız vardır mutlaka..

akşamları bende olmuyorum.kızlar hadi bakalım yarın ne olacak.belki birinizin hamiş haberini alırız.yalnız martta olmassada burdayız.gelişmeleri takip ederiz.inşallah bi süre sonra grup olarak bebeklerin cinsiyetlerini konuşuruz :)

canım inşallah sonuçta bebiş olunca mecbur gelecek sen içini rahat tut ..
hayırlısı olur inşallah..

denemek için git ama iyi bir doktor seç kendine. hep ona git. benım doktorumu ben rastgele bulmuştum sırf özele inanmadıgımdan devlete gittim ve davranışının kötü olmasından dolayı gitmeden önce gideceğim hastanenın doktorlarını araştırdım. tavsıyelere baktım. sonra gittiğmde ordaki hamile bayanlarlarda konuştuk ve çok memnun olduklarını çok iyi oldunu söylediler. içim rahatlamıştı ve şimdi bende çok memenunum inş böyle devam eder. zaten 1 sene dolunca eger yanıt alamazsaam izmirde ahmet bey var ona gitmeyi duşunuyorum. :45:

ayyy İzmir dedin içim bi tuhaf oldu yne..ben İzmirden trabzona gelin geldim 8 ay önce..
inşallah bi araştırıyım bakiimm bu ay şu soğan muhabbeti de bitsin ondan sonra devlete gderim bi..:25:

evet canlar benim sanırım o. ayyy cok yoruldummm calıs calıs nereye kadar ya:)) daha dune kadar hiç işim yoktu

e sensın tabıkı adasım:))arada bır ara ver ıste takıl bzılere ama cok takılma ıste cok ıs kalıyor gerıye ben artık sabah gırmıcam ısımı bıtırıp yemegıde koyup bu saatlerde oturacgım ama ıste merak elde degıl takılıp kalıyorum:1:

canım ahmet bey dediğin izmirde ad soyad verirmisin özelmi yada hangi hastanede bende izmirdeyim bilgim olsun...
tamam tulıncım cacıkda olsun ben konyadayım tatlım ya sen:):16:
offf anam offf ben oraya çıksam gelsem arabayla önce iki gün uyumam lazım sonra hava değişimi atlatmam lazım sonrada tavuklu bulgur pilavını yerim.. cacıkla beraber..izmirliyim canım ben izmirde yaşıyorum
:9:

Back
X