Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Evet canim gecen cuma test yaptim negatifti umudum adet iste bekelmedeyim yine test yapmyi da istemiyorum ki 1 hafta bile olmadi yapali bakalim hayirlisi insallah:)

peki kendini nasıl hissediyosun hastalanamamın vermiş olduğu bir huzursuzluk var mı

mesela ben de günü geçince hemen huzursuzluk şişkinlik tavan yapar sanki patlamaya hazır bomba gibi olurum ama hamileyken sanki daha 10-15 gün varmış gibi hiç bir his yoktu

canım bi doktora gitsen keşke kan testiyle baksınlar gebe değilse adet söktürücü ile olsan iyi olmaz mı. ben dün doktora gidecektim sabah hazırlanırken adet oldum gerek kalmadı. adetim bittikten sonra da soğan kürünü uygulamaya başlayacağım düzenliyormuş adeti

Canim gecen ay doktora gittim yok dedi adet duzenleyici verdi ben almadim cunku annemde de kese gec gorunmus bana hamile olmasina ragmen doktor adet sokucu ilac vermis annem icmemis icseydi su an bunlari yazan ben olamazdim her halde:) cok derinde olursa kese gorulmezmis test yaptim ozlemcim gecen hafta banucum sorma tam bir celiski benimkisi ama mutluyum no stress:) hayirlisi:)

Canim gecen ay doktora gittim yok dedi adet duzenleyici verdi ben almadim cunku annemde de kese gec gorunmus bana hamile olmasina ragmen doktor adet sokucu ilac vermis annem icmemis icseydi su an bunlari yazan ben olamazdim her halde:) cok derinde olursa kese gorulmezmis test yaptim ozlemcim gecen hafta banucum sorma tam bir celiski benimkisi ama mutluyum no stress:) hayirlisi:)

ay valla stresin olmamasına sevindim hakında hayırlısı olsun inşallah senin gibi kesesini geç gösteren bi bebişin olsun inşallahhh

nbr banucum nasılsın, nasıl geçti dun aksamın dışarda bakim:)

iyiyim tatlım güzeldi valla kafam dağıldı azıcık.. bugün de küçük görümcemle buluşacağım öğleden sonra , böyle böyle şubatı bitireyim diyorum:))) ama bugün kasıklarımda falan ağrı yok, geçti o hafif hafif kasılmalar.. sadece ara ara baş ağrım oluyor. normalde adetme bir kaç gün kala olur ben de baş ağrısı ama bu sefer biraz erkenden başladı.. bakalım, görücez ne olup bittiğini bir 10 gün kadar sonra:)

Sen nasılsın bugün tatlım??

iyi bari cnm stress yapmamana sevindim. ben kesin kaskatı kesilmiştim stress yüzünden. ama yine de ihmal etme canım benim biraz daha bekledikten sonra doktoruna git yine de

Hayırlısı olsun arkadaşım, çok zor bir süreç bence bu bekleme ne olduğunu bilememe hali o yüzden allah yardımcın olsun ve inşallah değer bu beklemeye bebiş haberi alırız senden:)) Stres yapma zaten, gayet doğru düşünmüşsün, biz kendimizi paralasak da sonuç değişmiyor çünkü..

peki kendini nasıl hissediyosun hastalanamamın vermiş olduğu bir huzursuzluk var mı

mesela ben de günü geçince hemen huzursuzluk şişkinlik tavan yapar sanki patlamaya hazır bomba gibi olurum ama hamileyken sanki daha 10-15 gün varmış gibi hiç bir his yoktu

adet belirtisi yok rahatsizlik ta yok canim arda kasiklarda igne batmasi oluyor ve gobek kisminda

iyiyim tatlım güzeldi valla kafam dağıldı azıcık.. bugün de küçük görümcemle buluşacağım öğleden sonra , böyle böyle şubatı bitireyim diyorum:))) ama bugün kasıklarımda falan ağrı yok, geçti o hafif hafif kasılmalar.. sadece ara ara baş ağrım oluyor. normalde adetme bir kaç gün kala olur ben de baş ağrısı ama bu sefer biraz erkenden başladı.. bakalım, görücez ne olup bittiğini bir 10 gün kadar sonra:)

Sen nasılsın bugün tatlım??

insallah canım guzel haberler verirsin bize, umutluyum senden. ben iyidir fena degil, ufak ufak sancılar gelio sadece adetim haber verioo

kızlar hepinize günaydın ben biraz durgunum bugün
benim kereste (özlemciğimin deyişiyle :9: ) ile kavga ettik
ama düzelir birkaçgün içinde aramız inşallah :43:
sizde ne haberler var anlatım bakalım :9:
banu canım nasıldı dün akşam umarım güzel geçmiştir :38:

adet belirtisi yok rahatsizlik ta yok canim arda kasiklarda igne batmasi oluyor ve gobek kisminda

bende de oluyor o tatlım ama bilemiyorum nedir diye.. az beklersen zaten benim sonuç alacağım tarihe yetişeceksin sende:))))

insallah canım guzel haberler verirsin bize, umutluyum senden. ben iyidir fena degil, ufak ufak sancılar gelio sadece adetim haber verioo

İnşallah hayatım ya, ben %50 %50 dediğimden hem umutluyum hem değilim, bir yaman çelişkideyim yani:)))) Başladımı adet belirtileri? hay allah, belkim olmazdın demiştim ama, kısmet marta demek ki;)

gunaydın canım benim, aa umarım ciddi bişi yoktur :((

bende de oluyor o tatlım ama bilemiyorum nedir diye.. az beklersen zaten benim sonuç alacağım tarihe yetişeceksin sende:))))

İnşallah hayatım ya, ben %50 %50 dediğimden hem umutluyum hem değilim, bir yaman çelişkideyim yani:)))) Başladımı adet belirtileri? hay allah, belkim olmazdın demiştim ama, kısmet marta demek ki;)

kuzum yaklaşık 2 haftadır agrıo kasıklarım. ince ince vurur ya kasıklara. bakalım cuma gunune kadar gelmesi lazım kırmızıların:)

dolunaydan alıp gazı adama mı sardın yoksa:)) olur öyle atışmalar karı koca arasında normaldir be tatlım, annemizle bile kavga etmiyor muyuz yeri gelince.. aynı evde yaşamanın getirileri.. çok sürmesin dargınlığınız barışın hemencecik dilerim:)

iyiyim ben tatlım, güzeldi, bugün de görümcemle sinemaya gidicez, ne anlayacaksam ben fince filimden ya neyse, heves etmiş kadın biletleri falan almış, kırmak istemedim ben de:)))

günaydın kızlar bugün nasılız bakalım?:)

iyiyiz kuzum :) günaydın:)
hemen özet geçeyim sana, canommm kocişine azcık kızmış, özlemin adet sancıları başlamış, pembemasal hala beklemede, ben de yine sokaklarda sürtmeye karar verdim bugün bu sefer görümcemle:) sabah havadislerimiz bunlar, sen nasılsın?:)

Hanımlar ben de martta adet olamayayım da bir an önce bebeğimi kucağıma alayım diye sıkıntıdan tırnaklarımı yiyip duruyorum strese girdim iyice...acaba stresten nasıl kurtulabilirim bazı arkadaşlar kafaya takınca olmuyor demişler....doğru mu gerçekten..Allah hepinize salih ve saliha anne babasına saygılı mümin evlatlar nasib eylesin.. Hepiniz çok iyi insanlarsınız..Kişi sözünden belli olur derler...Bana da bir iki kelime yazın kızlar...Ne olur size çok dua ederim.. 4-9 şubat arası adet gördüm. Ovulasyon testi aldım. en elverişli günleri ve diğer günleri bile ihmal etmeden çalıştık afedersiniz...Ama dualarla yaşayarak hepiniz gibi...Ama idrar testi yaptım 5 6 tane.. Hiçbiri pozitif sonuç vermedi..Kalçalarıma sancı giriyor ara sıra..Bir de çok uykum geliyor. Belki de tembelliktendir...Göğüslerime gelince hiçbir hassasiyet yok kenarlarının belirginleşmesini görmek istediğim için öyle geliyor...Psikolojim tamamen bozuldu...Ama her gün dualar, namazlar...İnanın herkese kendimden çok dua ediyorum..Kimin olursa olsun bir bebek çocuk görsem deli oluyorum...Allah herkese nasib etsin hayırlısından...Gebelik testinin üstüste negatif vermesi doğrudur dimi hanımlar? Ama bir arkadaş adetin geçmeden anlaşılmaz demişti...Neyse yorumlarınızı bekliyorum...Bende martta anne olmak istiyorum 1000 tane yasin -i şerif okuyacağım dedim eğer anne olursam...Herkesi öpüyorum...Allaha emanet olun..

gunaydın canım benim, aa umarım ciddi bişi yoktur :((

herzaman ki yanlış anlaşılmalar canım , birkaç gün sonra düzelecek ama insanın canını sıkıyor işte birkere :((

dolunaydan alıp gazı adama mı sardın yoksa:)) olur öyle atışmalar karı koca arasında normaldir be tatlım, annemizle bile kavga etmiyor muyuz yeri gelince.. aynı evde yaşamanın getirileri.. çok sürmesin dargınlığınız barışın hemencecik dilerim:)

iyiyim ben tatlım, güzeldi, bugün de görümcemle sinemaya gidicez, ne anlayacaksam ben fince filimden ya neyse, heves etmiş kadın biletleri falan almış, kırmak istemedim ben de:)))

yok kız ben öyle şeyler yaparmıyım hiç :1:
haklısın bende normaldir diyorum hiç ses etmedim akşam geçtim diğer odaya rahat bıraktım eşimide,
yanımda olsam olay büyüyecek
olsun canım anlamasanda bir değişiklik olmuş olur,
gez toz bebiş istiyoruz ama oluncada gezemiyoruz dicez keyfini çıkar şimdiden :9: :9:

iyiyiz kuzum :) günaydın:)
hemen özet geçeyim sana, canommm kocişine azcık kızmış, özlemin adet sancıları başlamış, pembemasal hala beklemede, ben de yine sokaklarda sürtmeye karar verdim bugün bu sefer görümcemle:) sabah havadislerimiz bunlar, sen nasılsın?:)

oooo neçok haber birikmiş meyersem:
canom umarım enkısa zamanda halledersiniz canım..
özlemcim olsun biz zaten en çok marttan umutluyduk değilmi..
pembe masan bana hamileymiş gibi geliyo nedense..
banucum gez en güzelini sen yapıyosun canım hem kafamızı uzak tutarız böylelikle ay kasığım ağrıdı ay sancıdı gibi şeylerden..
ben iyiyim ama içimde garip 1 his var akşam çok yakın 1 arkadaşımın bebişi oldu ona gittim hastneye ama kızlar görmneiz lazımdı okadar küçüktü ve çok ağlıyodu gözüm korktu resmen ama içimdede birşeyler kıpır kıpır etti..

herzaman ki yanlış anlaşılmalar canım , birkaç gün sonra düzelecek ama insanın canını sıkıyor işte birkere :((

yok kız ben öyle şeyler yaparmıyım hiç :1:
haklısın bende normaldir diyorum hiç ses etmedim akşam geçtim diğer odaya rahat bıraktım eşimide,
yanımda olsam olay büyüyecek
olsun canım anlamasanda bir değişiklik olmuş olur,
gez toz bebiş istiyoruz ama oluncada gezemiyoruz dicez keyfini çıkar şimdiden :9: :9:

canım tuzu biberidir böyle şeyler evliliğin:) bende benim kereste me:)) trip atıorum su anda. nedenini o bile bilmior ama:)))) duzelirsini aksama ınsallah.

Back
X