• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hiçbir belirtim yok ama umut dünyası işte.. bi geçenlerde 2 gün boyunca kasıklarımda baya bi kasılma oldu ama geçti sonra.. bide soğan kürü uyguladım bu ay gerçi dün bıraktım 13. günümdü... bu ay olmazsa bi dahaki ayda incir kürü uygulayım diyorum artık...

gunaydin arkadaslarr nasillarsiniz bakiimm:)ee siz hala buradasiniz hani nisana geciyorduk yaa

teşekkür ederimm canımmm...

tabii yazarımm benimmm ayrı bir özelliğim mi diyeyim tam bilemedim ama parsiyel mol gebelik geçirmiştimmm....
yani gebeliğimin gelişmeleri gerçekden çok önemlii inşallah hayırlı haberler veririmm herzaman...
İnşallah herşey çok iyi gidecek tatlım, güzel şeyler düşün hep:)

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. biraz daha iyiyim şimdi. sayenizde yanlız olmadığımı anladım ve yeniden umutlanmamı sağladınız. artık inanıyorumki hayatımdaki diğer olumsuzları defettiğim anda bebeğim de gelecek. az kaldı inşallah. aslında artık vazgeçmiştim bebek olması için uğraşmaktan ama Allah'tan umut kesilmez değil mi? ben de geliyorum nisan topiğine ;) bat 29 nisan..
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah..

Çok sevindim aramıza dönmene, inşallah nisan uğurlu gelsin ekliyorum listeye:)

herkese günaydın umarım güzel 1 gün ve hafta olur hepimiz için güzel haberler alırız umarım..
bugün ya sayfa çok ağır yada internet oyüzden zor yazılıyo..
Güldenimm günaydın, nasılsın hayatım?

günaydın kızlarrrr :)

bat' tam 1 hafta kaldı:52::52: hiç bi belirtim yok yine... bu sefer göğüslerim bile acımıyor hayret yahu:52::52:

bu arada nisan listemiz yayınlandımı kızlar

Tatlımmm, burdayım, temizlik yapıyordum tülinin dediği gibi:)) Çok teşekkür ederim güzel iltifatın için:)
İnşallah hamişsindir bu arada;)

Sen nisan listesinde varsın, nisan topiğinde liste,
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-bol-bol-bebekler-gelsin-umudumuz-nisan.html

Burası yani kuzu:)

kızlar atık nısan topıgındeyız sızlerde gelın hadı burayada bakmayalım artıkın:)hepmızı orda bulusalım ahdı beklıyoruz....

Back