• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ne güzel bir karşılama çok teşekkür ederim canım hoşbulduk :16:
bebek için çok heyecanlıyım sanki ilk bebeqim gibi...
1-2 güne reql olucam sprali ozaman çıkarıyorlar dimi...sonrasında çalışmalara başlıcaz...içim kıpır kıpır..Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hepimize hayırlı ve saqlıklı bebişler nasip etsin hemde hemencecik :emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldin tatlım.burda herkes artık bi aile gibiyiz.yeterki içten ve iyi niyatli olalım :)))herkes herkesin derdine üzülür sevincine sevinir burda.

iyiyim tatlım bugun cuma haftanın son gunu cok mıtlıyım:):)

gunaydın canımm, yok gelmediler daha köroolasıcalar. patronum bu hafta yurtdısındaydı. eger kırmızılarım gelseydi hiç izin istemek izin muhatap olmıcaktım ne guzel bu hafat gitcektim doktoruma:):)

höhöhöhöhö ben de patronum özlemim ve ben de yeni geldim şirkete,demekki benim çalışanblarda böyle düşünüyorlar hakkımda :))))

ay tatlım kusura bakma valla yanlış yönlendirdimm ama o arkadaşın yaptırdığı tahlilleri yazmıştı bende onları word kopyalamıştım dur onları bi yazayım...

"""Şekerim kadın doğum doktorları hemen hormon tahlilleri ister aslında.seninki kolaya kaçmış.ben sana yaptırdığım testeri aşağıa yazıyorum.Çünkü eğer yumurtalıkalrda sorun yoksa hormonsal bi olay olabilir diye bakıyolar.
TSH
Free T3
Free T4
Estradiol(E2)
FSH
LH
prolaktin
Progesteron
Total Testosteron
Hb1ac(şeker değer aralığı) """"

tatlım işte o arkadaş bana bunları yazmıştı bilmiyorum ne kadar işini görür.. ben pek anlamıyorum.. tahlil yaptırmadığım için.. yardımcı olabilirsem ne mutlu tatlım..inşallah herşey normal çıkar canım..

gülşencimm bu testleri ben yazdım ama bunlar hamile kalmadan önc yapılan testler bebemmm :27:hamile kaldıktan sonra doktor farklı testleri istiyo canım.

ayyy sfsfs ben cidden bugün bi mall oldum.. Kusura bakma tatlım ya sen zaten hamilesin ya ben ne diye sana bunları yazıyomm sustum sustum... Bak dün akşam kocayla fazla ilgilendim bünyem kaldırmadı mala bağladım olayı.. Kusura bakma tatlım:)))

yok canım estafirullah ne olcak olabilir bakalım artık ayrın öğrenizirz teşekkür ederim bu arada ilgin için saol şimdi ben çıkıyorum işim var biraz görüşrüz arkadaşlar

gülşencim aaaa rica ederim şekerim.sanki bi kabahat işlemişsin gibi özür dileme bebemmm.bak allah söyletti işte p.tesi günü dokotr belkide tahlil yazıcak.ama inşallah kesecği görürüde Allah ın izniyle.

hayaletcim caspercim,, garip oldum bugün,, sfsfs hamile ben hamilelik öncesi testlerden bahsediyorum.. çok yaşlandım ben bunuyorum artık biliyom:((((

amin canım inşallah.. ben pek anlamıyorum sprali işinden.. Allahım tez zamanda bebeğine kavuştursun canım...
amin canım çok teşekkür ederim :16:
hoşgeldin tatlım.burda herkes artık bi aile gibiyiz.yeterki içten ve iyi niyatli olalım :)))herkes herkesin derdine üzülür sevincine sevinir burda.

hoşbuldum canım teşekkür ederim :42:

genellıkle yok ama ara ara gece gec saat yemek eyrsem hafıf oluyor

tatlım takvımınde 6.haftanın ıcındeyım dıyor.yanı 5+... deılmısın

hayırlı olsun tatlım cok sevındım bebeısın ıcın bende kısmetse 10 nısanda gıdıp gorucem bızımkı daha coook mınık.ancak 5.hafta dolup 6.haftaya gırıldıgınde gorulebılıyor.daha 4+ dayımmmm daha 10 gun avrrr :)))

evet canım 5+ dayım ben yaanlış hesaplamışım ilk önce takvime baktım sonra dediğin dorğymuş tatlım :)) :nazar:
biz mercimeğimi gördüK dün inşallah sende gittiğinde görürsün artık canım :))) :nazar:

Son düzenleme:
kızlar hesaplamalara göre benim dün adet tarihimdi ama ben batımı 3o olarak iki gün gecikmeli verdim.iki üç gün önceden sancılarım oldu dedim adet oldum.dün minicik kahverengi bi leke geldi.ama bugün normal akıntı rengine döndü.eğer yarında gelmezse pazartesi direkt kan testi yaptıracam.nolur dua edin gelmesin:))

İnşallah hayatım, bence de pazartesi koş kan testi yaptır inşallah da doludur göbüşün:16:

Ben cok ümitliydim senden canim:( kismet simdi değilmis zamani demekki, en azindan düzenli gelilmiş adetin buda bi artı boş ümitlere kapılıp hayal kırıklığına uğraman engellendi bari. Nisan umudumuz tatlim inşallah ozaman alırız hamish haberini;)
Amiiin tatlım inşallah:) Evet en azından düzenli adet oluyorum acaba mı diye süründürmüyor beni:))

herkese günaydın kızlarrr:
güzel bi cuma olsun bugün..
banucum ben dün kaçırmışım orayı ama kırmızılarmı geldi..
ama en azından adet düzensizliğin yok buda güzel bişey bence..
gerçi ben buayda umutluydum geçen ranboyla konuştuklarınızdan sonra ama olsun nisanda inşallah..
alıcaz güzel haberi dualarımdasın bunu bil tatlım...

Canımmmm, güldenim.. Çok sağol.. Allah dualarını kabul etsin inşallah:) Bekleyen , isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..

kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben hem çok iyiyim mutluyum,hemde çok hastayım ölüyorum resmen hastalıktan çok zamansız geldi grip bana :))
dün doktoruma gittim ultrasonla bi bakalım ama göremeyebiliriz dedi bebişi amaaa biz bebişimizi gördük kızlar küçüçük :nazar: :emir_bebek:
bişey bi görseniz nasıl heyecan yaptım,nasıl sevindim :))

bu arada eşime bebek müjdesini vermek için bir badi aldım üzerine de not yazdım 9ay 10gün sonra aranızdayım kabul edermisiniz beni de diye:)))

birde poşetin üzerine eşimin adını yazdım , tahlil sonucumu aldıktan sonra çaantamdan çıkardım hediyeyi yatağın üzerinde uzanıyordu, dedim sana bi paket gelmiş giriş katta buldum aldı bakıyor aaa dedi kim yoklamış acaba açtı notu ve badiyi görünce şaşırdı kaldı sadece bakıyor yüzüme hiç birşey diyemedi 1- 2 saniye sonra diyoki, gerçekten mi ama sen adetli değilmiydin diyo nasıl oldu ki diyo çok şaşırdı görmeliydiniz (ben eşime pembe akıntım geldiğinde hastalandım demiştim o yüzden)
güzel bir sürpriz oldu onun için ama ....:))))
:)) Güzel süpriz olmuş hayatım:) allah mutluluğunuzu daim etsin...:nazar::nazar:

herkese günaydın kızlar..ben de kendimi toparladım adetten sonra ve burdayım..çok üzüldüm gerçekten ama napalım kısmet değilmiş ,allahım hayırlısını versin..bu arada hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim..darısı başımıza
Üzülme hayatım, ben de dün gördüm kırmızıları. Napalım demek ki bu ay değilmiş bizim nasip. İnşallah nisan ayı yüzümüzü güldürür:)

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kıssçelerrr :16::16::16:
2 gün önce tereddütlerle gelmiştim buraya...ve artık eşimle bir bebek yapmaya karar verdik ve artık burdayım :16: Rabbim hepimize saqlıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip etsin...ben reql olunca tarihi vericem deqilmi liste için...yapmam gerekn şeyler varsa bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar...
Tebrikler hayatım aldığınız karar için. İnşallah en kısa zamanda bebiş müjdesini de alırsınız.. Doktora gideceksin sanırım zaten, o zaman doktoruna da sorabilirsin, benim bildiğim folik asit kullanmaya başlaman gerektiği, onun dışında yumurtlama günlerini takip edip o dönemleri kaçırmamaya çalış ilişki için.. Gün aşırı ilişki ve ilişkiden sonra azıcık dinlenmek yatakta,sırtüstü 10-15 dakika yeterli. sonrada bol dua ve beklemekten başka yapacak birşey olmuyor..:) Bol Şans..

herkese gunaydiiiiinn hayirli cumalar nasilsiniz arkadaslar kac gundur giremedim yatiya misafirlerim vardi.nasil var mi hamais haberleri arkadaslar soyle bir yuzeysel baktim da banucugumun gelmis kirmizilari yineee canim nisana insallahh...nisana olacak insallahh...

İnşallah hayatım.. Nisan uğurlu gelsin hepimize:) Beklemeyelim artık daha fazla di mi ya:)

höhöhöhöhö ben de patronum özlemim ve ben de yeni geldim şirkete,demekki benim çalışanblarda böyle düşünüyorlar hakkımda :))))

ama sen çok tatlım bi patron sundur canım özleminkiyle kendini neden karıştırıyon.:)) canım senin kırmızılar ne oldu.. ben iki gündür kopuğum burdan internet kötüydü pek bişeye bakamadım.. ara ara yazabildim,,sende son durum nedir canım....

gülşencimm bu testleri ben yazdım ama bunlar hamile kalmadan önc yapılan testler bebemmm :27:hamile kaldıktan sonra doktor farklı testleri istiyo canım.

en azından bunları kimin yazdırdığını hatırlıyomuşum buda iyi bişey.. sorma tatlım karıştırdım cidden:)))

yok canım estafirullah ne olcak olabilir bakalım artık ayrın öğrenizirz teşekkür ederim bu arada ilgin için saol şimdi ben çıkıyorum işim var biraz görüşrüz arkadaşlar

gülü gülü tatlım:((((

İnşallah hayatım, bence de pazartesi koş kan testi yaptır inşallah da doludur göbüşün:16:

Amiiin tatlım inşallah:) Evet en azından düzenli adet oluyorum acaba mı diye süründürmüyor beni:))

Canımmmm, güldenim.. Çok sağol.. Allah dualarını kabul etsin inşallah:) Bekleyen , isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..

:)) Güzel süpriz olmuş hayatım:) allah mutluluğunuzu daim etsin...:nazar::nazar:

Üzülme hayatım, ben de dün gördüm kırmızıları. Napalım demek ki bu ay değilmiş bizim nasip. İnşallah nisan ayı yüzümüzü güldürür:)

Tebrikler hayatım aldığınız karar için. İnşallah en kısa zamanda bebiş müjdesini de alırsınız.. Doktora gideceksin sanırım zaten, o zaman doktoruna da sorabilirsin, benim bildiğim folik asit kullanmaya başlaman gerektiği, onun dışında yumurtlama günlerini takip edip o dönemleri kaçırmamaya çalış ilişki için.. Gün aşırı ilişki ve ilişkiden sonra azıcık dinlenmek yatakta,sırtüstü 10-15 dakika yeterli. sonrada bol dua ve beklemekten başka yapacak birşey olmuyor..:) Bol Şans..

İnşallah hayatım.. Nisan uğurlu gelsin hepimize:) Beklemeyelim artık daha fazla di mi ya:)

banucum teşekkür ederim canım...folik asite bugün başlıyorum...diqer şeyler içinde reql olup doktora gitmem gerekiyor zaten bugün yarın olucam... diqer tavsiyelerinede harfiyen uyucam canım :23::23:

banuuu sogan suyu yapmistin sen adetinde bir degisiklik falan var mi yoksa hersey ayni mi?yarabbimm nisanda dolsun artik gobusler amiiinnnn.....

hiç bişiciycin yok bebemm.hem senin yaşın kaç ki bunamadan bahsediyon bakim:27:

31 oldum 8 gün önce..:(((( canım bişey sorcam.. şimdi biz evlendikten sonraki ilişkilerimizde, ilişki biter bitmez ben tuvalete koşuyordum.. kendimi kötü hissediyordum.. tabi spermler tuvalet yolcusu oluyorlardı bu 3 ay sürdü böyle.. sonra böyle yapma dediler bi yarım saat yat dediler.. bende bu sefer.. yattım ama ilişkiden sonra oraya peçete tıkıyorum akmasın diye birde çarşaflar filan batmasın diye sence ve sizce arkadaşlar bunu yapmamalımıyım..

banuuu sogan suyu yapmistin sen adetinde bir degisiklik falan var mi yoksa hersey ayni mi?yarabbimm nisanda dolsun artik gobusler amiiinnnn.....

Adetim daha yoğun ve hafif parçacıklı, biraz da sancılı geçiyor hayatım.. Sanırım bahar temizliği oldu içerde:)))) İnşallah nisana faydasını görürüm.. Devam edicem ama, önümüzdeki ayda yine adete doğru 10 günlük 2. etaba başlayacağım:) Senin nasıl durumlar?

31 oldum 8 gün önce..:(((( canım bişey sorcam.. şimdi biz evlendikten sonraki ilişkilerimizde, ilişki biter bitmez ben tuvalete koşuyordum.. kendimi kötü hissediyordum.. tabi spermler tuvalet yolcusu oluyorlardı bu 3 ay sürdü böyle.. sonra böyle yapma dediler bi yarım saat yat dediler.. bende bu sefer.. yattım ama ilişkiden sonra oraya peçete tıkıyorum akmasın diye birde çarşaflar filan batmasın diye sence ve sizce arkadaşlar bunu yapmamalımıyım..

canim o pecete isini bende yapiyorum ama mecburen yoksa batar kiz ortalik bisi olacagini dusunmuyorum akarsa bi ihtimal diye koyuyorum peceteyii.birde ben belimin altina yastik koyuyorum yarim saat oyle yatiyorum hem o zaman akinti daha az oluyor

:))))))) her patron aynı değil amaaaa:)))

Nasılsın hayatım geldi mi senin kırmızılar??

haklısın şekerim :))) valla banucum gelmediler hala,benim göğüsler oldu inek memesi gibi :)) ara ara sızlıyorlar canım,yarın sabah gidicem doktoruma:)) ama sana bir sır vereyimmi sanki kendimi hamile gibi hissediyorum yaa...

Adetim daha yoğun ve hafif parçacıklı, biraz da sancılı geçiyor hayatım.. Sanırım bahar temizliği oldu içerde:)))) İnşallah nisana faydasını görürüm.. Devam edicem ama, önümüzdeki ayda yine adete doğru 10 günlük 2. etaba başlayacağım:) Senin nasıl durumlar?

canim ben de bitirdim sogan suyunu iste 24.gunumdeyim bekliyoruz bakalim.aslinda bu ay bizim icimiz iyice temizlenecek onumuzdeki ay gobuslerimiz dolacak canim.

tatlım şimdi fark ettim,seninkilerde gelmiş...inşallah bir dahaki aya hep beraber hamile kalmak umuduyla şekerim..

tatlım ben ne yaptığımı söyliyeyim sana.öyle karar verirsin.ben ilişkiden sonra peçeteyi tıkmıyorum sadece orası kapanacak şekilde örtüyorum ve yarım saat hiç kalmadan yatıyorum.sonra wc ye gidiyorum.ama duş falan almıyorum.ertesi sabah duşumu alıyorum.

Back