• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydın özlemim biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?

iyiyim tatlım bugun cuma haftanın son gunu cok mıtlıyım:):)

günaydın eceli,,,,

günaydın gülden annecik.. hepimize hayırlı cumalar.. inşalalh güzel haberler ile günümüz güzel geçer.. bu arada ben dün akşam çalıştım biliyonuz mu:))) kocam size duacı:)))

canomm çok güzel bi süpriz yapmışsın canım.. Allah mutluluğunu daim etsin kuzum..

günaydın özlemcim.. kırmızılar ne oldu tatlım geldimi,,,

gunaydın canımm, yok gelmediler daha köroolasıcalar. patronum bu hafta yurtdısındaydı. eger kırmızılarım gelseydi hiç izin istemek izin muhatap olmıcaktım ne guzel bu hafat gitcektim doktoruma:):)

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin inşallah yarın doktora gidicem hangi tahlilleri istiyolar bilen var mı

günaydın pembe masal..

tatlım çok sevindim hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ppeki kaç haftalıkmış bişey söyledimi doktorun birdaha nezaman çağardı..

canım 4 hafta bitti 5in içindeyim şuan da 10gün sonra çağırdı tekrardan grip geçtikten sonra gel dedi yani tatlım,
bu arada sen sayfaya yazıyazar ken alttaraftta bebek açıklaması yazıyor ya nasıl yaptın onu bana anlatırmısın? :))

sanada günaydın gülşencim negüzel bak sonunda eşininde yüzü gülecek desene..
durmak yok çalışmalara devam gün aşırı yani bigün var bi gün yok tamammı şekerim..

evet tatlım durmak yok şimdi kociş kendisi ayarlıyor,, birde yarın akşam yapcakmışız..:)))

iyiyim tatlım bugun cuma haftanın son gunu cok mıtlıyım:):)

gunaydın canımm, yok gelmediler daha köroolasıcalar. patronum bu hafta yurtdısındaydı. eger kırmızılarım gelseydi hiç izin istemek izin muhatap olmıcaktım ne guzel bu hafat gitcektim doktoruma:):)

olsun canım ya, eşşek değilse sorun yapmaz izin için patronun..

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin inşallah yarın doktora gidicem hangi tahlilleri istiyolar bilen var mı

günaydın sfsfs, hayırlı cumalar tatlım.. Allahım inşallah dualarımızı kabul eder tatlım.. tahlillerini en yeni yaptıran hayalet casper canım o gelince soralım ona,,

dalincim peki mide bulantıların başladımı.benim iştah maşşallah yerinde.ya ben galiba yine kendimi kaptırıyorummm:(hamilelik belirtilerini sorup duruyorum heveslenmek istemiyorum yaaa:(
genellıkle yok ama ara ara gece gec saat yemek eyrsem hafıf oluyor
canım 4 hafta bitti 5in içindeyim şuan da 10gün sonra çağırdı tekrardan grip geçtikten sonra gel dedi yani tatlım,
bu arada sen sayfaya yazıyazar ken alttaraftta bebek açıklaması yazıyor ya nasıl yaptın onu bana anlatırmısın? :))

tatlım takvımınde 6.haftanın ıcındeyım dıyor.yanı 5+... deılmısın

hayırlı olsun tatlım cok sevındım bebeısın ıcın bende kısmetse 10 nısanda gıdıp gorucem bızımkı daha coook mınık.ancak 5.hafta dolup 6.haftaya gırıldıgınde gorulebılıyor.daha 4+ dayımmmm daha 10 gun avrrr :)))

herkese günaydın kızlar..ben de kendimi toparladım adetten sonra ve burdayım..çok üzüldüm gerçekten ama napalım kısmet değilmiş ,allahım hayırlısını versin..bu arada hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim..darısı başımıza

günaydın arkadaşım en yeni tahlil sen yaptırmışsın sanırım neler yapılıyo tahlil de ne istiyolar

günaydın canım.ben daha tahlil yaptırmadım.sadece bhcg tahlili yaptırdım.benim doktor kontrolüm pazartesi günü.o zaman doktor ister tahlil sanırım canım.

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kıssçelerrr :16::16::16:
2 gün önce tereddütlerle gelmiştim buraya...ve artık eşimle bir bebek yapmaya karar verdik ve artık burdayım :16: Rabbim hepimize saqlıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip etsin...ben reql olunca tarihi vericem deqilmi liste için...yapmam gerekn şeyler varsa bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar...

herkese gunaydiiiiinn hayirli cumalar nasilsiniz arkadaslar kac gundur giremedim yatiya misafirlerim vardi.nasil var mi hamais haberleri arkadaslar soyle bir yuzeysel baktim da banucugumun gelmis kirmizilari yineee canim nisana insallahh...nisana olacak insallahh...

günaydın canım.ben daha tahlil yaptırmadım.sadece bhcg tahlili yaptırdım.benim doktor kontrolüm pazartesi günü.o zaman doktor ister tahlil sanırım canım.

ay tatlım sfsf ben söyledim senin tahlil yaptırdığını, sen dememişmiydin bana tatlım ya ben karıştırdım mı şimdi ay malll oldum valla, tatlım kusura bakma karıştırdım galiba,, yaşlanıyormuyum ne:(((

ay tatlım sfsf ben söyledim senin tahlil yaptırdığını, sen dememişmiydin bana tatlım ya ben karıştırdım mı şimdi ay malll oldum valla, tatlım kusura bakma karıştırdım galiba,, yaşlanıyormuyum ne:(((

olsun yarın nasıl olsa öğrenirim inşallah bakalım görebilcezmi bebeişi

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kıssçelerrr :16::16::16:
2 gün önce tereddütlerle gelmiştim buraya...ve artık eşimle bir bebek yapmaya karar verdik ve artık burdayım :16: Rabbim hepimize saqlıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip etsin...ben reql olunca tarihi vericem deqilmi liste için...yapmam gerekn şeyler varsa bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar...

canım bir form var onu doldurcan giriş formu birde adet tarıhlerini bildirceksin.. bankayada hatırı sayılır bir meblaa yatırcan o kadar başka bir giriş prosödürü yok tatlım....:)
şaka tatlım şaka.. biz seni aramıza almak için hiçbir şey istemiyoruz.. bizim gibi candan ve samimi ol yeter tatlım.. aramıza hoşgeldin.. inşallah hayırlı zamanda hamiş olursun canım,,

olsun yarın nasıl olsa öğrenirim inşallah bakalım görebilcezmi bebeişi

ay tatlım kusura bakma valla yanlış yönlendirdimm ama o arkadaşın yaptırdığı tahlilleri yazmıştı bende onları word kopyalamıştım dur onları bi yazayım...

"""Şekerim kadın doğum doktorları hemen hormon tahlilleri ister aslında.seninki kolaya kaçmış.ben sana yaptırdığım testeri aşağıa yazıyorum.Çünkü eğer yumurtalıkalrda sorun yoksa hormonsal bi olay olabilir diye bakıyolar.
TSH
Free T3
Free T4
Estradiol(E2)
FSH
LH
prolaktin
Progesteron
Total Testosteron
Hb1ac(şeker değer aralığı) """"

tatlım işte o arkadaş bana bunları yazmıştı bilmiyorum ne kadar işini görür.. ben pek anlamıyorum.. tahlil yaptırmadığım için.. yardımcı olabilirsem ne mutlu tatlım..inşallah herşey normal çıkar canım..

gülşencim aaaa rica ederim şekerim.sanki bi kabahat işlemişsin gibi özür dileme bebemmm.bak allah söyletti işte p.tesi günü dokotr belkide tahlil yazıcak.ama inşallah kesecği görürüde Allah ın izniyle.

canım bir form var onu doldurcan giriş formu birde adet tarıhlerini bildirceksin.. bankayada hatırı sayılır bir meblaa yatırcan o kadar başka bir giriş prosödürü yok tatlım....:)
şaka tatlım şaka.. biz seni aramıza almak için hiçbir şey istemiyoruz.. bizim gibi candan ve samimi ol yeter tatlım.. aramıza hoşgeldin.. inşallah hayırlı zamanda hamiş olursun canım,,

ne güzel bir karşılama çok teşekkür ederim canım hoşbulduk :16:
bebek için çok heyecanlıyım sanki ilk bebeqim gibi...
1-2 güne reql olucam sprali ozaman çıkarıyorlar dimi...sonrasında çalışmalara başlıcaz...içim kıpır kıpır..Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hepimize hayırlı ve saqlıklı bebişler nasip etsin hemde hemencecik :emir_bebek::emir_bebek:

ay tatlım kusura bakma valla yanlış yönlendirdimm ama o arkadaşın yaptırdığı tahlilleri yazmıştı bende onları word kopyalamıştım dur onları bi yazayım...

"""Şekerim kadın doğum doktorları hemen hormon tahlilleri ister aslında.seninki kolaya kaçmış.ben sana yaptırdığım testeri aşağıa yazıyorum.Çünkü eğer yumurtalıkalrda sorun yoksa hormonsal bi olay olabilir diye bakıyolar.
TSH
Free T3
Free T4
Estradiol(E2)
FSH
LH
prolaktin
Progesteron
Total Testosteron
Hb1ac(şeker değer aralığı) """"

tatlım işte o arkadaş bana bunları yazmıştı bilmiyorum ne kadar işini görür.. ben pek anlamıyorum.. tahlil yaptırmadığım için.. yardımcı olabilirsem ne mutlu tatlım..inşallah herşey normal çıkar canım..

ayyy sfsfs ben cidden bugün bi mall oldum.. kusura bakma tatlım ya sen zaten hamilesin ya ben ne diye sana bunları yazıyomm sustum sustum... bak dün akşam kocayla fazla ilgilendim bünyem kaldırmadı mala bağladım olayı.. kusura bakma tatlım:)))

ne güzel bir karşılama çok teşekkür ederim canım hoşbulduk :16:
bebek için çok heyecanlıyım sanki ilk bebeqim gibi...
1-2 güne reql olucam sprali ozaman çıkarıyorlar dimi...sonrasında çalışmalara başlıcaz...içim kıpır kıpır..Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hepimize hayırlı ve saqlıklı bebişler nasip etsin hemde hemencecik :emir_bebek::emir_bebek:

amin canım inşallah.. ben pek anlamıyorum sprali işinden.. Allahım tez zamanda bebeğine kavuştursun canım...

Back