- Konu Sahibi pembemasal
- #14.541
gülşencim dalinde doktora gitti ondanda haber bekliyozz.. umarım hatasını anlar eşin tatlım
ah bu erkekler ah malesef ince düşünemiyolar...
ÖZELEMMMMMM SENDE ŞU TESTİ YAPIVER ŞEKERİM YOKSA BEN GELECEM ORAYA....
BANUCUM İNŞALLAH HADİ BAKALIMYA GÜZEL 1 MÜJDEDİR BU TATLIM...
RANBO SENDOKTORA GİDECEKTİN SANKİ GEÇEN HAFTA NE OLDU GİTTİNMİ
YOKSA BEN KARIŞTIRIYOMUYUM YİNE HEHEH:
gülden anne,, hiç konuşamadık senle kaç gündür.. gördün dimi koca beni nasıl üzdü.. ama ben ona yapcağımı bilirim.. bir ay daha hamileliği bekleyebilirim...

Ramroood bacımm, ben geçen ay adetten 2 gün önce o parmak olayını denemiştim böyle burun ucu gibi, leblebi gibi sert bişey hemen gelmişti parmağıma, şimdi deneyince dediğin gibi yine bişey geliyor ama geçen ay gibi değil, daha büyükçe ve yumuşak,yani yumuşak dediysem pamuk gibi değil de farklı işte geçen ayki gibi değil..
Kan testi yaptıramam şimdi, TR de değilm ben, kocişle gitmemiz lazım bir de sağlık güvencem için kartım henüz çıkmadı 1-2 hafta sonra gelecek, şimdi gidip yaptırsam bile dünyanın parasını alacaklar benden , zaten nereye gideceğimi de bilmiyorum bilsem de fince bilmiyorum:))) O yüzden idrar testi yapmam lazım önce onun için de günümün geçmesini bekliyorum.. Ama bak sen böyle deyince umutlandım şimdi çok:))
Allah yardımcın olsun tatlım, zor iş gerçekten çok da ayıp etmiş kocan.. Al karşına konuş, bir an önce hatasını anlayıp düzeltmesi lazım..
banucum ben karşıma almıcam artık. annesine havale ettim.. onlar bi yesinler başının etini anlasın aklı başına gelsin.. tatlım bu arada sende belirtiler varmış.. ayy inşallah hamişsindir..