• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gülşencim dalinde doktora gitti ondanda haber bekliyozz.. umarım hatasını anlar eşin tatlım
ah bu erkekler ah malesef ince düşünemiyolar...

ÖZELEMMMMMM SENDE ŞU TESTİ YAPIVER ŞEKERİM YOKSA BEN GELECEM ORAYA....

BANUCUM İNŞALLAH HADİ BAKALIMYA GÜZEL 1 MÜJDEDİR BU TATLIM...

RANBO SENDOKTORA GİDECEKTİN SANKİ GEÇEN HAFTA NE OLDU GİTTİNMİ
YOKSA BEN KARIŞTIRIYOMUYUM YİNE HEHEH:

gülden anne,, hiç konuşamadık senle kaç gündür.. gördün dimi koca beni nasıl üzdü.. ama ben ona yapcağımı bilirim.. bir ay daha hamileliği bekleyebilirim...:((

Ramroood bacımm, ben geçen ay adetten 2 gün önce o parmak olayını denemiştim böyle burun ucu gibi, leblebi gibi sert bişey hemen gelmişti parmağıma, şimdi deneyince dediğin gibi yine bişey geliyor ama geçen ay gibi değil, daha büyükçe ve yumuşak,yani yumuşak dediysem pamuk gibi değil de farklı işte geçen ayki gibi değil..

Kan testi yaptıramam şimdi, TR de değilm ben, kocişle gitmemiz lazım bir de sağlık güvencem için kartım henüz çıkmadı 1-2 hafta sonra gelecek, şimdi gidip yaptırsam bile dünyanın parasını alacaklar benden , zaten nereye gideceğimi de bilmiyorum bilsem de fince bilmiyorum:))) O yüzden idrar testi yapmam lazım önce onun için de günümün geçmesini bekliyorum.. Ama bak sen böyle deyince umutlandım şimdi çok:))

Allah yardımcın olsun tatlım, zor iş gerçekten çok da ayıp etmiş kocan.. Al karşına konuş, bir an önce hatasını anlayıp düzeltmesi lazım..

banucum ben karşıma almıcam artık. annesine havale ettim.. onlar bi yesinler başının etini anlasın aklı başına gelsin.. tatlım bu arada sende belirtiler varmış.. ayy inşallah hamişsindir..

özlemmmmmmmmmmmm:
Sen yap bende gelicem hadiii
ya şekerim böyle acabamı diye bi şüpe hiç yokmu içinde en azından o şüpe kalksın ortadan yaaaa:
Banucum babna bidestek atarmısın şekerim...

ya umutlanmak ıstemıyorum o yuzden ınan dusunmuyorum. he akıntı hıssettıgımde kosuyorum wc ye acaba kırmızı mı dıe ama alıstırmıyorum aa bak 5 gun gectı kesin hamileiym die. cunku cok uzuldum ben bir oncekinde. yıne aynısı olsun ıstemıyorum ne bilim ole işte

gülşencim dalinde doktora gitti ondanda haber bekliyozz.. umarım hatasını anlar eşin tatlım
ah bu erkekler ah malesef ince düşünemiyolar...

ÖZELEMMMMMM SENDE ŞU TESTİ YAPIVER ŞEKERİM YOKSA BEN GELECEM ORAYA....

BANUCUM İNŞALLAH HADİ BAKALIMYA GÜZEL 1 MÜJDEDİR BU TATLIM...

RANBO SENDOKTORA GİDECEKTİN SANKİ GEÇEN HAFTA NE OLDU GİTTİNMİ
YOKSA BEN KARIŞTIRIYOMUYUM YİNE HEHEH:

gülden anne,, hiç konuşamadık senle kaç gündür.. gördün dimi koca beni nasıl üzdü.. ama ben ona yapcağımı bilirim.. bir ay daha hamileliği bekleyebilirim...:((

Ramroood bacımm, ben geçen ay adetten 2 gün önce o parmak olayını denemiştim böyle burun ucu gibi, leblebi gibi sert bişey hemen gelmişti parmağıma, şimdi deneyince dediğin gibi yine bişey geliyor ama geçen ay gibi değil, daha büyükçe ve yumuşak,yani yumuşak dediysem pamuk gibi değil de farklı işte geçen ayki gibi değil..

Kan testi yaptıramam şimdi, TR de değilm ben, kocişle gitmemiz lazım bir de sağlık güvencem için kartım henüz çıkmadı 1-2 hafta sonra gelecek, şimdi gidip yaptırsam bile dünyanın parasını alacaklar benden , zaten nereye gideceğimi de bilmiyorum bilsem de fince bilmiyorum:))) O yüzden idrar testi yapmam lazım önce onun için de günümün geçmesini bekliyorum.. Ama bak sen böyle deyince umutlandım şimdi çok:))

Allah yardımcın olsun tatlım, zor iş gerçekten çok da ayıp etmiş kocan.. Al karşına konuş, bir an önce hatasını anlayıp düzeltmesi lazım..

banucum ben karşıma almıcam artık. annesine havale ettim.. onlar bi yesinler başının etini anlasın aklı başına gelsin.. tatlım bu arada sende belirtiler varmış.. ayy inşallah hamişsindir..

cevap verıorum: evet:))))))))) yaoıcam ulan test tamam aksam eczane acık olursa alcam yapcam, tek cizgiyi de yapıştırıcam buraya:)))))) gulden cım bebem evdekileri kullanmak istemiom dedim ya dandik gibiler onlar. o yuzden yenisini alcam gıcırrrrrrr

özlemmmmmmmmmmmm:
Sen yap bende gelicem hadiii
ya şekerim böyle acabamı diye bi şüpe hiç yokmu içinde en azından o şüpe kalksın ortadan yaaaa:
Banucum babna bidestek atarmısın şekerim...

Attım desteğimi güldenim:) bak yapacakmış akşama:)

Allah yardımcın olsun tatlım, zor iş gerçekten çok da ayıp etmiş kocan.. Al karşına konuş, bir an önce hatasını anlayıp düzeltmesi lazım..[/QUOTE

Canim yaaa keske yakin olsak hemencecik gidiverirdik seninle valla:( insallah hamishsindir tatlim cunku belirtilerin bi aacayip:)) hic hamile olamadigim icin bilemiorum tabii:(( insallah hamishsin tatlim umutluyum senden ;)

En iyisini yapmışsın o zaman. biz kardeşimle benzer sorunlar yaşadığımızdan çok üzüldü valla.. inşallah çözülür bir an önce..

Canim yaaa keske yakin olsak hemencecik gidiverirdik seninle valla:( insallah hamishsindir tatlim cunku belirtilerin bi aacayip:)) hic hamile olamadigim icin bilemiorum tabii:(( insallah hamishsin tatlim umutluyum senden ;)

Sağol tatlımmmm..:) Valla bende bilmiyorum emosh, bir garibim ama geçen aylarda böyle olmamıştım bu ilk ama bakalım inşallah gerçekten hamişlik belirtisidir:)

En iyisini yapmışsın o zaman. biz kardeşimle benzer sorunlar yaşadığımızdan çok üzüldü valla.. inşallah çözülür bir an önce..

Sağol tatlımmmm..:) Valla bende bilmiyorum emosh, bir garibim ama geçen aylarda böyle olmamıştım bu ilk ama bakalım inşallah gerçekten hamişlik belirtisidir:)

Yok tatlim çok fena soldan soldan alior sinyalleri inşallah hamish olceksin bacim bu ay, ayyy valla süperrrr olur

çoooook kötüyüm :43: eltim hamileymiş :43::43::43: benden sonra evlendi ama............ nasıl dayanıcam buna :43::43::43::43::43:

ya umutlanmak ıstemıyorum o yuzden ınan dusunmuyorum. he akıntı hıssettıgımde kosuyorum wc ye acaba kırmızı mı dıe ama alıstırmıyorum aa bak 5 gun gectı kesin hamileiym die. cunku cok uzuldum ben bir oncekinde. yıne aynısı olsun ıstemıyorum ne bilim ole işte

canım benim kıyamam sana..

inşallah canım benim,, inşallah..

Senimi kircam tatlim icimde öle bi his varki hamishsin sen canim;) insallah isteyen herkez hamishtir valla positif enerji var bugün hissediorum :)

saol tatlım..

Yok tatlim çok fena soldan soldan alior sinyalleri inşallah hamish olceksin bacim bu ay, ayyy valla süperrrr olur
Amiiiiiin:)))

çoooook kötüyüm :43: eltim hamileymiş :43::43::43: benden sonra evlendi ama............ nasıl dayanıcam buna :43::43::43::43::43:

niye üzülüyorsun ki hayatım? herkesin evi yolu rızkı nasıl ayrıysa bebişinin geleceği zamanda ayrıdır, allah onlara sağlık versin, seninde en hayırlı en kısa zamanda bebişini göndersin.. üzülme..

Üzüldügün seye bak tatlim yaa, gec olsun güc olmasin herseyden önce sağliklisi olsun bak taa nezamandan beri cicuk hayali ile yasayanlar vat bende dahil:) hala umutla beklioruz seb dsha yolun basindasin simdiden böle yaparsan ohoo rahat birak kendini canim benim hayirlisiyla hamishte olucaksin insallah

bende bısı oldu sandım yaaa.. evet sınır bozucu bı durum hele de bunun lafını edecek ınsanlr ıse kayınvalıdenler. aman bosver uzulme sakın bunun ıcın

Aha kivirmaya basladi bile:) paraya kiyamion dimi:)))

evet cebımde 5 tl para var su anda 1,5 tl kalcak:))))))))))))))))))))

canım benim kıyamam sana..

saol tatlım..

o yuzden ısteee fazla alıstırmıorum

Hayır canım.Ultrasona da girdim..Hatta sol yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurta görüldü..Adet söktürücü de aldım...Ne zaman adet olucam bilmem hala olmadım...
insaallah biran once sokulursunde rahatlarsin tatlim.

ayyyyyy efet yaaa boyle yumusak bisi varmis gibi tabaka gibi dimi hamissin iste laylaylom yoksa ztn findik gibi oluo sepsert hamisken ama ustunde o sertligin tabaka oluo yumusak. hihihi cok seviniorm suandaa memislerinede dokun bakem azck bisickler varmi eheuheu:):49::49::49:

Seni cok iyi anliorum canim bakma ben biraz geyik muhabbetine vuruyorum rahatlarsin belki diye tek amac bu. Ama gercekten cok iyi anliorum:(

banucum ne zman ıdrar testı yapcan pıkı:16::16:

ALLAH razı olsun hepinizden... paylaşmak istedim sizinle, kimseye söyleyemedim üzüntümü.

Back