• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım gelir gelmez souç yaz bize hadi bakalım güzel haberlerle inşallah..

hayaletimcasperim ne oldu kanamamı var canım?

benimde ufaktan miyde bulantılarım var ama en çok ta miyde yanmam var elvancım
tahlillere gelince tam kan sayımı, toksaplazma, kızamıkçık, tiroit, hepatit b, idrar tahlili
vardı aaa bide şeker tabi ama hiç birinde sıkıntı çkmadı çok şükür ..
sende duyacaksın allahın izniyle merak etme...

güldencim,söylemesi ayıp olcek ama.kabızlık başgösterdi bende.sabah tuvaletteyken kahverengi akıntı gelmeye başladı bende.biraz durdu tekrra bu sefer kan ile karışık gelmeye başladı.bende korktum.numune hast.gittim.kadın vajinal ultrasonla baktı.kese yerleşmeye çalışıyodur dedi.progestan die bi ilaç verdi.bakalım.ara ara renkli akıntı geliyo.

tatlım gelir gelmez souç yaz bize hadi bakalım güzel haberlerle inşallah..

hayaletimcasperim ne oldu kanamamı var canım?

benimde ufaktan miyde bulantılarım var ama en çok ta miyde yanmam var elvancım
tahlillere gelince tam kan sayımı, toksaplazma, kızamıkçık, tiroit, hepatit b, idrar tahlili
vardı aaa bide şeker tabi ama hiç birinde sıkıntı çkmadı çok şükür ..
sende duyacaksın allahın izniyle merak etme...

İnşaallah canım dikkat et artık kendine, benden doktorun o istemiş olduğu torch testini yaptırmadım ben henüz bu ay doktor değiştiriyorum bakalım bu nelerdiyecek merakla bekliyorum

Şimdi bir ikiz annesi olarak ben inşallah dersem ki zorluklarını bilen bir anne olarak beddua etmiş gibi olucam :)) O yüzden Allah hayırlısını ,sağlıklısını versin diyeyim :)))

Çünkü çok zor...Hem hamileliği hem de bakımı..Hele tek başına bakıyorsanız..

benimde görümcemin var hamileliği hep yatahda geçmişşş ama olsunnnn ikiz olsun çamurdan olsun sağlıklı gelsinde zahmeti bakımına can kurbannnnn

istiyom istiyom duy rabbim sesimi

güldencim,söylemesi ayıp olcek ama.kabızlık başgösterdi bende.sabah tuvaletteyken kahverengi akıntı gelmeye başladı bende.biraz durdu tekrra bu sefer kan ile karışık gelmeye başladı.bende korktum.numune hast.gittim.kadın vajinal ultrasonla baktı.kese yerleşmeye çalışıyodur dedi.progestan die bi ilaç verdi.bakalım.ara ara renkli akıntı geliyo.

canım geçen hamileliğimde o banada olmuştuuu lütfen ama lütfen o ilacı eksik etmeee rabbim bebeiğini sana bağışlasınnnn....

Progestanı muhakkak al ama o da kabızlığı tetikler..Bana dr um dulcolax önermişti kabızlık için..
benimde görümcemin var hamileliği hep yatahda geçmişşş ama olsunnnn ikiz olsun çamurdan olsun sağlıklı gelsinde zahmeti bakımına can kurbannnnn

istiyom istiyom duy rabbim sesimi

Benim hamileliğimin % 80 i hastanede yatarak geçti..Sadece wc ye kalkma iznim vardı..Son günlerde kolumda bir sürü serum vardı..Ayağa kalkamıyordum...Çocuklar da erken doğdular..Küvezde kaldılar 2 hafta...Ciğer geliştirici iğne yaptırmasak aylarca kalacaklardı...Rahim ağzı dikildi..vs vs..Çok badireler atlattık..Çoğul gebelikler çok risklidir....Allah gönlüne göre versin diyeyim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Progestanı muhakkak al ama o da kabızlığı tetikler..Bana dr um dulcolax önermişti kabızlık için..

Benim hamileliğimin % 80 i hastanede yatarak geçti..Sadece wc ye kalkma iznim vardı..Son günlerde kolumda bir sürü serum vardı..Ayağa kalkamıyordum...Çocuklar da erken doğdular..Küvezde kaldılar 2 hafta...Ciğer geliştirici iğne yaptırmasak aylarca kalacaklardı...Rahim ağzı dikildi..vs vs..Çok badireler atlattık..Çoğul gebelikler çok risklidir....Allah gönlüne göre versin diyeyim..

hepimizin gönlüne göre versin canımmm :34:

tatlım evet progestan önemli mutlaka kullan ..
ama sakın korkma benim doktorumda bana bunlar ola bilir sorun yok demişti kanaman çok olursa ozaman kork dedi bende yaşadım aynısını merak etme..

ve cumartesi gittiğimdede düşük tehliken yok dedi mesela oyüzden sen sakin ol ve uzan ayağının altınada bi yastık koy..

İnşaallah canım dikkat et artık kendine, benden doktorun o istemiş olduğu torch testini yaptırmadım ben henüz bu ay doktor değiştiriyorum bakalım bu nelerdiyecek merakla bekliyorum

doktor çok önemli elvancım içine sinmesi ve seni rahatlatması lazım..
ben şuanda çok memnunum kendisinde mesela ben doktoruma ilk konturole gittiğimde ozaman hamile değildim..
bana dedi hamile kal gel dedi ve ben ozaman çok bozulmuştum yani senin bişeyin yok engelde yok hamile kalman için dedi..

ama şimdide benim soru sormama zaman bile vermiyo herşey anlatıyo kendisi..

narmikcim.pazartesi doktor kontrolüm var.o zaman söylerim doktora.inşallah bir sorun çıkmadan kese yerleşirde.

ama sakın korkma benim doktorumda bana bunlar ola bilir sorun yok demişti kanaman çok olursa ozaman kork dedi bende yaşadım aynısını merak etme..

ve cumartesi gittiğimdede düşük tehliken yok dedi mesela oyüzden sen sakin ol ve uzan ayağının altınada bi yastık koy..

ben şuanda çok memnunum kendisinde mesela ben doktoruma ilk konturole gittiğimde ozaman hamile değildim..
bana dedi hamile kal gel dedi ve ben ozaman çok bozulmuştum yani senin bişeyin yok engelde yok hamile kalman için dedi..

Haklısın canım aslında doktor iyi ama böyle herşeyi hızla anlatıyo soru sormya çekiniyorum sanki biraz havalıdır demişlerdi sanırım öyle, bu bi dizi varya bi kadın bi erkek ordaki ozanın abisiymiş, bu ay bide randevu aldığım doktora gidicem ikisi arasında kıyaslama yapıcam bakalım sonrada karar verip devam edicem birine, inş Güldenciğim sorunsuz bi şekilde geçer hamişliğimizde kucağımıza alırız bebeklerimizi

sağolasın canım.dikkat etmeye çalışıyorum ama evde değilim.iş yerindeyim.allah tan oturuyorum.

kızlar bugün hiç bişeyi doğru dürüst okuyamıyorum bi sorun var internetimizde, bu yazdığımda gelirmi gelmezmi bilmiyom valla..canım çok sıkkın eşimle yine kavga ettim.. ne aksi kız diyeceksiniz her hafta bi vukuatı var diyeceksiniz ama.. ben cidden masumum:((( siz neler yaptınız.. en son okuduğumda özleme test yaptırmaya calışıyordunuz. başka neler var değişik bi yazıverin kurban olayım..

kızlar bugün hiç bişeyi doğru dürüst okuyamıyorum bi sorun var internetimizde, bu yazdığımda gelirmi gelmezmi bilmiyom valla..canım çok sıkkın eşimle yine kavga ettim.. ne aksi kız diyeceksiniz her hafta bi vukuatı var diyeceksiniz ama.. ben cidden masumum:((( siz neler yaptınız.. en son okuduğumda özleme test yaptırmaya calışıyordunuz. başka neler var değişik bi yazıverin kurban olayım..

aa canım ne oldu bu sefer. uzatma sakın hee..

aa canım ne oldu bu sefer. uzatma sakın hee..

özlem ya bu adam beni öldürcek,, kredi kartı borcu kredi borcu yetmiyormuş gibi yine kendine kredi kartı çıkarttırmış, kan beynime çıktı,, bayağı büyük kavga ettik.. boşancam senden deyip kapattım telefonu.. aramıyor şimdi bende aramıyorm.. tabi ben durmadım birde kayınvaldemi aradım.. onada anlattım sağolsun kadın benim tarafımda üzülme kızım.. halletcez kızım diyip durdu.. neyse çıkarttığı kredi kartını geri vermiş hemen.. durum bundan ibaret...

Göğüs uçlarım çok acıyor 2 gündür..Çok hassaslaştı...Hamile de değilim..Hayırdır inşallah....Çok garip şeyler yaşıyorum son günlerde..Allah sonumu hayır etsin....

özlem ya bu adam beni öldürcek,, kredi kartı borcu kredi borcu yetmiyormuş gibi yine kendine kredi kartı çıkarttırmış, kan beynime çıktı,, bayağı büyük kavga ettik.. boşancam senden deyip kapattım telefonu.. aramıyor şimdi bende aramıyorm.. tabi ben durmadım birde kayınvaldemi aradım.. onada anlattım sağolsun kadın benim tarafımda üzülme kızım.. halletcez kızım diyip durdu.. neyse çıkarttığı kredi kartını geri vermiş hemen.. durum bundan ibaret...

cinss napcakmıs kk yı bi daha. benımkıde yapmıstı ole bısı pasa pasa aldım kartı. öle bi yere sakladım ki hayatta bulamaz:):):):) ay cok sınır oluorum bole seylere sankı para akıo her bıtarafımızdan. hımm neyse aksam sakın kafayla konus barıı

Özleeeeem, ben şimdi tekrar tuvalete gittim galiba geldi diye, bişey yok ama ayıptır söylemesi iç çamaşırım sırılsıklam olmuş.. a üstüme iyilik sağlık, yani ilk defa oluyor bu bana, hamiş değilsem de soğan suyundan falan oldu galiba ? yapış yapış falan değil ama bildiğin su dökülmüş gibi.. ne diyon bacım bu duruma

Tüliiiin beluş,narmiiik size de sormaktayım:)

yaaaaaaa banuuuuuu hemen kan testine gitmelisin beklemen bile hataaa ya sen resmen hamilesin :) ben her iki hamileligimdede altima yapiyorum saniyodum) hala da oyle adet oldum saniyorum kosturuorm tuvalete parmak kontrolunu dene:) eline yine sertlik gelio ama onceki gibi deil ilk yumusak bisey oluo dene onayliyalim hemen kendinide ekle listeye:) heuehueh ben cok umutluyum:):1::1::1::49::49::49:

Göğüs uçlarım çok acıyor 2 gündür..Çok hassaslaştı...Hamile de değilim..Hayırdır inşallah....Çok garip şeyler yaşıyorum son günlerde..Allah sonumu hayır etsin....

canim sana 3. hcg yapildimi peki nie bu vakte kadar kirmizilar gelmedi bide hala belirtilerin var:59::59::59:

cinss napcakmıs kk yı bi daha. benımkıde yapmıstı ole bısı pasa pasa aldım kartı. öle bi yere sakladım ki hayatta bulamaz:):):):) ay cok sınır oluorum bole seylere sankı para akıo her bıtarafımızdan. hımm neyse aksam sakın kafayla konus barıı

aynen birsürü borç var zaten ödeyene kadar ömrümüz geçiyor.. benim sinirim bu akşamda gider inşallah bu kavgayı çabuk atlatırız... canım sen ne yaptın test yapmadın daha sanırsam kızlar sabah bayağı üzerine geliyordu.. belus başta olmak üzere..:))

aynen birsürü borç var zaten ödeyene kadar ömrümüz geçiyor.. benim sinirim bu akşamda gider inşallah bu kavgayı çabuk atlatırız... canım sen ne yaptın test yapmadın daha sanırsam kızlar sabah bayağı üzerine geliyordu.. belus başta olmak üzere..:))

aa yok canım yapmadım. yaparım az daha bekliyim diorum. belus cok heveslı canım benım ya.

Back