• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayy canım bebiş topiqine gelmek ne kadar farklı bir duyguymuş gözlerim yaşardı birden...

hos geldın tatlım aramıza bu ortam cok gzuel herkez bırbırını tanımasada kocaman bır aıle olduk ama senın durumun bıze gore farklı ama senın sunu soyleyecegım ıcınden ne gelıyorsa hıc bır sey ıcınde ukte kalmsın ınsana en buyuk rahatsızlık bu oluyor ama senın ıcınde hakkından hayırlısı ne ıse o olsun:)

orman konusunu geçelim suna arkadaşımız şakayla karışık laf attı ortaya bizde geyiğini yaptık önemli değil yani tatlım...
Ben iyiyim çok şükür kızların haberlerini alıyoruz ve devamını bekliyoruz işte ...

tamam yapsın o zaman gitsin yapsın .....yap banucum özlemde bana bugün çemkirip duruyor :):)::):):)kızdın mı sen banaaaaa
bu ay yani özlemde banuda aynı şeyleri yaşıyor belki ikinizde hamilesiniz ....
çemkirmiyo özlem sana yapar mı hiç:) yapmıyon de miii özleeeeeeeeem:)) Yok bekliycem kuzular, gelmezse ama söz yapıcam cuma ya da ctsi:)))

tatlım naber sogan suyundan degıl tatlım tam tesrı ılk haftaları yogun akıntı olur sonra senı kurutması lazım bakalım yalelın dedıgı gıbı olabılır :)

Latacımmm, nasılsın kuzum? seninle de denk gelemedik bir türlü.. Nasıl gidiyor deneme günleri?;)

Valla bakalım hayatım, 1-2 güne öğrencem soğan suyumu yoksa soğan cücüğümü var içerde:))

orman konusunu geçelim suna arkadaşımız şakayla karışık laf attı ortaya bizde geyiğini yaptık önemli değil yani tatlım...
Ben iyiyim çok şükür kızların haberlerini alıyoruz ve devamını bekliyoruz işte ...

tamam yapsın o zaman gitsin yapsın .....yap banucum özlemde bana bugün çemkirip duruyor :):)::):):)kızdın mı sen banaaaaa

hehehe :) sakız oldu yani orman konusu..
arada farklı tecrübeler edinmek iyidir.. :))

dediğin gibi inşallah.. ben bu ay ikisinden de çok umutluyum.
ama banudan ekstra umutluyum, çok dikkat etti.. özenle sıcak tuttu kendisini.. :)))

tatlım naber sogan suyundan degıl tatlım tam tesrı ılk haftaları yogun akıntı olur sonra senı kurutması lazım bakalım yalelın dedıgı gıbı olabılır :)

inşallah inallah

öylemi canım Rabbim gönlünüze göre versin...
lütfen banada yardımcı olun doqru karar almam için sizlere ihtiyacım var.. ikizleriniz kaç yaşınca bu arada?
Amin sağolun.2 yaşına girecekler bir kaç ay sonra :)
yok bacım özlemin dediği gibi beni aşar orman işi , laf olsun diye dedim ayol biz yatak odasına sığıyoruz fazla bile geliyoruz :):)

banummmmm hoşgeldin bacımmm gırgır şamata yapıyoruz vallahi bişi yok...

tamam özlemmmmm bende şaka yapmıştım söz bir daha demem...

hoşgeldin canım , merakla bekledik seni , iyi olmana sevindim..

vallahi banumm ben ne desem bilemedim ama seninle ilgili beklentim yükseliyor ama sen yinede heyecan yapmıyorsun...

tulinscim nick benzerliğimi yoksa bilemiyorum ama sen daha önce erkek infertilitesi topiğinde varmıydın ?

hehehe :) sakız oldu yani orman konusu..
arada farklı tecrübeler edinmek iyidir.. :))

dediğin gibi inşallah.. ben bu ay ikisinden de çok umutluyum.
ama banudan ekstra umutluyum, çok dikkat etti.. özenle sıcak tuttu kendisini.. :)))

inşallah inallah

İnşallaaaaaaaaaaaaaah:) duy allaaaam yaleli:)))

Yalel, hamiş olma durumun yoksa bu ay yap gitsin maydonuz suyunu.. ama normalde hamişsen bir zararı olur mu emin değilim o konuda.. birileri yazmıştı galiba , hamileyseniz yapmayın diye ama yanlış da hatırlıyor olabilirm..

hos geldın tatlım aramıza bu ortam cok gzuel herkez bırbırını tanımasada kocaman bır aıle olduk ama senın durumun bıze gore farklı ama senın sunu soyleyecegım ıcınden ne gelıyorsa hıc bır sey ıcınde ukte kalmsın ınsana en buyuk rahatsızlık bu oluyor ama senın ıcınde hakkından hayırlısı ne ıse o olsun:)

hoşbulduk canım :16::16:
canım içinden ne geliyorsa onu yap demişsi ama evli olunca tek kendini düşünemiyorsun... 2 yıldır eşime olmaz diyorum ama onun bu hali beni çok üzüyor..bir yandan iş hayatım olsun istiyorum..bir seçim yapmam lazım...ve bu kararı almak için fikirlerinize ihtiaycım var...

çemkirmiyo özlem sana yapar mı hiç:) yapmıyon de miii özleeeeeeeeem:)) Yok bekliycem kuzular, gelmezse ama söz yapıcam cuma ya da ctsi:)))

Latacımmm, nasılsın kuzum? seninle de denk gelemedik bir türlü.. Nasıl gidiyor deneme günleri?;)

Valla bakalım hayatım, 1-2 güne öğrencem soğan suyumu yoksa soğan cücüğümü var içerde:))

o cucuktur bence cunku gecen ay ben kurudum bıttım resmen dedım ya hatta yumurtlam haftasında dahı akıntım dahı olmamıstı bılmıyorum banucum ama bende kuruluk baslamıstı adete yakın bır gun once ıslaklık basladı o da normal seklınde hayırlısı olsun bakalım bır cucuk gelıyordur belkıde :)) evet bır karsılasıp konusamdık ozledım senı :)calısmalar banu 23.24.25 gun akıntım vardı degerlednırdık o gunlerı ama normalde burda nettekı cogu hesaplayıcı 26.gunu yumurtaldgın gun denılıyordu o gun hıc akıntım olmadı o gunude degerlendırdım:)bugunde 28.gun bugunde degerlendırelım gerısını allaha kalmıs nasıp gelecekmı bu ay cucuk:)bugun bıttı 20.gunu baladım 28.gun bıtsın artık akıntım falan yok bugun ekstradan bırsey olcak....bakalım hayırlısı ıste

İnşallaaaaaaaaaaaaaah:) duy allaaaam yaleli:)))

Yalel, hamiş olma durumun yoksa bu ay yap gitsin maydonuz suyunu.. ama normalde hamişsen bir zararı olur mu emin değilim o konuda.. birileri yazmıştı galiba , hamileyseniz yapmayın diye ama yanlış da hatırlıyor olabilirm..

:)) duydu duydu.. merak etme sen :))
var mı kasıklarda çekilmeler falan bişiler?

aa aşkolsunnn ben çemkiriosam senin iiliğin icin:):):):) puhahahahaha canımmmm, kırmızılar gelemedi ya agresiflik var bende biras sanırım:))))))

Zaten nisan ayını dinlenmeye ayırmıştın yalel, yanlış mı hatırlıyorum, boşver o yüzden bu yumurtada boşa gitsin , mayıstaki yumurtaya inşallah:)))

Fantezi olayları orman konusu, sunacık bahsetmiş sanırım ama tabii kız bi cümlecik etmiştir hepi topu ama bizim gibi cadılara söyleyince lastik gibi uzattık da uzattık yani:))))

Bekiyorummmmmmmmmm.. Özlem ya çıkmaz ki kuzu , çok erken..bi de kimyasal gebeliktir bişeydir, pozitifi görüp adet olursam üzülürüm sonra.. ben yarını atlatacağım ama cuma sabahı hala bişey yoksa söz yapacağım bebem..

Evet planım öyle benim de:)))

Ahahahaha:))) aynen tatlımm:)

kuzu sen bilin. bana kalsa ben bi dahaki aya kadar hiç test yapmam. merak edşon ya ondan dediydim, içinde kalmasın die:)))))))))

çemkirmiom çemkirmiom:):)

hiç bulunmadım tatlım öyle bir topikte isim benzerliğidir belkide
Olabilir canım...:17:
canım içinden ne geliyorsa onu yap demişsi ama evli olunca tek kendini düşünemiyorsun... 2 yıldır eşime olmaz diyorum ama onun bu hali beni çok üzüyor..bir yandan iş hayatım olsun istiyorum..bir seçim yapmam lazım...ve bu kararı almak için fikirlerinize ihtiaycım var...

Siz küçük yaşta anne olmuşsunuz anladığım kadarıyla... İnşallah eşinizle bir ortak payda da buluşursunuz..Maddi manevi,ruhi,fiziki durumunuz da kararınızı almanızda önemli etken...

Benim için hiç bir kariyer,iş vs annelik hissi kadar haz veremez,paha biçilemez yani..Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum..Hayatta şimdiye dek en iyi başardığımı düşündüğüm iş annelik oldu...Allah nasib ederse 3.yü de sağlıkla kucağıma alıp bu bebek konusunu tamamen kapatacağız eşimle....Allah bu sorumluluğu alabilecek isteyen her kadına yaşatsın bu duyguları inşallah...

o cucuktur bence cunku gecen ay ben kurudum bıttım resmen dedım ya hatta yumurtlam haftasında dahı akıntım dahı olmamıstı bılmıyorum banucum ama bende kuruluk baslamıstı adete yakın bır gun once ıslaklık basladı o da normal seklınde hayırlısı olsun bakalım bır cucuk gelıyordur belkıde :)) evet bır karsılasıp konusamdık ozledım senı :)calısmalar banu 23.24.25 gun akıntım vardı degerlednırdık o gunlerı ama normalde burda nettekı cogu hesaplayıcı 26.gunu yumurtaldgın gun denılıyordu o gun hıc akıntım olmadı o gunude degerlendırdım:)bugunde 28.gun bugunde degerlendırelım gerısını allaha kalmıs nasıp gelecekmı bu ay cucuk:)bugun bıttı 20.gunu baladım 28.gun bıtsın artık akıntım falan yok bugun ekstradan bırsey olcak....bakalım hayırlısı ıste

İnşallah hayatım.. O netteki tarihe takılma hiç, sen güzel zamanlarda deneme yaptın, gerisini düşünme, benimde 16 sı yumurtlayacaksın diyen oldu ama ben biliyorum 13 ya da 14 ünde yumurtladım ben:) Sonrasında da denemelere hep devam ettik her gün yaptık bu ay, sadece bu son haftalar bazen bir gün boş bıraktığımız oldu ee yorulduk yani :))

senin döndün zaten 32 günde bir bacım, o yüzden şimdiden bişey olmaz, benim akıntım dün başladı bugün arttı ki yarın adet olmam gereken gün, daha önce kuru kuru takılıyordum bende:))

İnşalllah valla hayatım bakalım bu soğan sularının faydasını görecekmişiz gibi geliyor bana ama hayırlısı tabii:))

ohhh maşallah maşallah...
güzel çalışmışsın latacım.. tebrikler..
inşallah pozitif sonucu görürsünüz...
allah çalışanı sever...

Teşekkür ederim..Sizinkileri de :) Evet hem yaş,hem yumurta rezervlerimin azalmış olması hem de rahimde çok sorunlar olması...Doğum sonunda rahmi aldırıcam inşallah...2 kez ikizlee hamile kaldım..Tekil hamileliği yaşamak istiyorum..Bir çok şey içimde ukte kaldı.....

tatlım ben daha cok yenı elıyım ve unıversıte mezunuyum evlendıkten sonra calısma durumum olmadı sımıdıde aklıma gelmıyor suanlık dusuncem bır bebbegımın olması ıbebek dusunuyoruz su 3 aydır ugrasıyoruz ve guzel bır sonuc almak ıcın beklıyoruz hayırlısı ıle... ama annemın herzman soyledgı bır soz vardır herseyden once aılen esın ve cocukların olsun derdı ben oyle yaptım ve cok mutlu oldum derdı annemde calısan bır bayandı ama bzıler ıcın yavas yavas kendı hamuru ıle yogrulmus ama herzman mutlu olmus benım fıkrımı soracak olursa enısteye katılıyorum olsun bır bebısınız daha hanı esınızde soylemısya dıger cocuklarınıza kucuk genc yaslarda sahıp olmussunuz pek bırsey anlayamadıysanız bence 3.bebıs gelsın doya doya sevın buyutun.....:)))

:)) duydu duydu.. merak etme sen :))
var mı kasıklarda çekilmeler falan bişiler?

Cık olmadı bu ay, yani çok da o anlamda dinlemedim kendimi bu ay yalel farketmemiş de olabilirim, geçen sefer ümitlendim çünkü boş çıktı, çok dikkat etmedim bu ay o yüzden.. Sadece pazar günü yürüyüşe çıkmıştık , o gün bir kaç defa garip kramplar girdi, ama hani yürümemi durduracak kadar şiddetli ama saniyelik birşey.. 3-4 kez oldu tekrarlamadı sonra, ve pazartesi de benzerini göğüslerimde yaşadım.. o dur bütün batma kasılma hallerim:) bugün idrarım koyulaştı , başka da belirtim yok bacım:)

Olabilir canım...:17:

Siz küçük yaşta anne olmuşsunuz anladığım kadarıyla... İnşallah eşinizle bir ortak payda da buluşursunuz..Maddi manevi,ruhi,fiziki durumunuz da kararınızı almanızda önemli etken...

Benim için hiç bir kariyer,iş vs annelik hissi kadar haz veremez,paha biçilemez yani..Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum..Hayatta şimdiye dek en iyi başardığımı düşündüğüm iş annelik oldu...Allah nasib ederse 3.yü de sağlıkla kucağıma alıp bu bebek konusunu tamamen kapatacağız eşimle....Allah bu sorumluluğu alabilecek isteyen her kadına yaşatsın bu duyguları inşallah...

aynen, aynı fikirdeyim narmik.
hatta kafamı taşlara vuruyorum ben.. neden daha erken evlenmedik, neden daha erken bebek işine girişmedik diye..
biz eşimle 3 sene flört ettik... boş boş takıldık öyle.. iş güç derken evlenemedik bi türlü benim işlerimden ötürü.
şimdi bakıyorum.. ne boşmuş o günlerimiz... begümsüz hayat ne kadar boşmuş...
keşke daha erken gelseymiş kızım hayatımıza...

aa aşkolsunnn ben çemkiriosam senin iiliğin icin:):):):) puhahahahaha canımmmm, kırmızılar gelemedi ya agresiflik var bende biras sanırım:))))))

kuzu sen bilin. Bana kalsa ben bi dahaki aya kadar hiç test yapmam. Merak edşon ya ondan dediydim, içinde kalmasın die:)))))))))

çemkirmiom çemkirmiom:):)

çemkir kızım ne olacak , iyiliğim için biliyom :):):) agresif arkadaşım benim

Back