• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

merhaba arkadaşlar ben sena :16:
buraya yazıyorum diye gidip mart ayı tüp bebek topiqine yazmışım :9::9:
arkadaşlar kısaca sorunumu anlatayım sizlere..
ben kasımda 37 yaşıma giricem...16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var...onları kendim büyüttüm..hep çalışmak istemişimdir ama çocuklarımı bırakıcak kimse olmadıqı için çalışamadım..hep hayalimde çalışmak vardı..artık büyüdüler..bende muhasebe kursuna gittim...yeni bitti kursum 2-3 ay oluyor..bu sürede 2-3 yere işe girdim çeşitli nedenlerden işten ayrıldım...ben sürekli çalışmak istiyorum böyle terslikler oluncada çok üzüldüm...eşim 2 yıl önce bir bebek daha istedi...diqer çocuklarımız çok erken oldular nasıl büyüdüler iş güç derken anlamadık..doya doya sevip büyütebileceqimiz bir bebeqimiz daha olsun istedi...ama ben çalışmak istediqim için hiç sıcak bakmadım..eşim dışarda bir bebek görse gözleri doluyordu..bende onun bu haline çok üzülüyordum ama bebek demek bnm hiç çalışamamam demekti..(ben bebeqimi kimseye bırakamam)..ve eşim birgün bana dediki seninde çok istediqin bişey olmasın...ve şimdi ben işe giriyorum bir aksilik oluyor çıkıyorum..mesela en son çıktıqım yerde aşırı sigara içiyorlardı bırakmak zorunda kaldım çünkü nefret ediyorum... bunun gibi şeyler...eşimin bu sözlerinden dolayımı böyle oluyor diye düşünüyorum... yaş 37 bir bebeqin sorumluluqunu alamamaktan korkuyorum...ayrıca 3 çocuk çok deqilmi? aranızda 3. bebişi düşünen varmı.? işmi bebekmi arada kaldım...düşüncelerinizi yazarmısınız kızlar..

sunaardarcım kusura bakma şu an aklıma takıldı sormak istedim..Eşinin tarafı bu kadar çocuğa düşkün anlıyorum ya çocuk olmaması ya da diyelim ki geç olması durumunda tepkileri nasıl olur ? Çünkü herşey Allah'tan..Mesela aa o adamın / kadının çocuğu olmuyor ayrıl,boşan vs gibi söylentiler dolaşır mı ??? :26:

yok canım çocuğu olmayan çok var ama bir şey olmuyor mesela görümcemin 14 yıl sonra tedaviyle ikizleri oldu ama ozamana kadar bişi yapmadılar benim bir oğlum var ben 3 ağutosda 2008de evlendimm oğluma 4 ağustos 2008de hamile kalmıştımm ilk aydannn :D benim böle bir sorunum yok ama çocuğu olmayana da bir şey olmuyor evlilikleri devam ediyor....

Hayatım, gelmedi mi kırmızılar hala? denk gelemedik seninle bir türlü, bir doktora mı gitsen acaba diyorum? söktürücü falan verir en azından.. bu kadar gecikme yaşıyor muydun daha önceden?

Kızlar ya nedir bu balkon , orman olayı??? biri ev mi aldı noldu??
denemeleri artık umuma açık mı yapıyoruz anlamadım ki? kamu desteğiyle daha mı rahat hamiş kalınıyormuş, neymiş yahu biri anlatsın bana daaaaaaaaa:))))))))))))))))

KUZUMM NBRR osledinmi benii:):)

suna arkadasımız ormanda, arabada nerde olursa yapabiliomus, onu konusuoduk sekerim:) balkon, orman falan olay bu yani

gelmedi Banucum hala bekliyorum ben:(( gidicem canım doktora hattta yarın sabah giderim çünkü bugün buradan ayrılmam zor..daha önce hiç böyle egcikme yaşamadım canım, o yüzden canım sıkkın ya.Birde geçen ay doktora gittim belki hatırlasrın,ve hic bir sorun yoktu...neyse hayırlısı canım..

hayırlısı hayatım sıkma canını, bazen olabiliyor demek böyle gecikme, strestten vs ise verir bir söktürücü olur biter.. doktora gidince haber ver ama bize de merak ederim ben.. kaç gündür bakınıyorum hep sana çünkü ama bir türlü yakalayamamıştım:))

KUZUMM NBRR osledinmi benii:):)

suna arkadasımız ormanda, arabada nerde olursa yapabiliomus, onu konusuoduk sekerim:) balkon, orman falan olay bu yani

Çoooooooooooook özledimmm..:)))

Ahahahaha olay bu yani:) ama bak hamiş çıkacak inşallah suna:) önümüzdeki ay ormana yallah o zaman bizde, baltalar elimizdeee uzun ip belimiiiizdeee, biz gideriz ormana hey ormanaaaa diyerekten gidelim diyorum:))))

ben kasımda 37 yaşıma giricem...16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var...onları kendim büyüttüm..hep çalışmak istemişimdir ama çocuklarımı bırakıcak kimse olmadıqı için çalışamadım..hep hayalimde çalışmak vardı..artık büyüdüler..bende muhasebe kursuna gittim...yeni bitti kursum 2-3 ay oluyor..bu sürede 2-3 yere işe girdim çeşitli nedenlerden işten ayrıldım...ben sürekli çalışmak istiyorum böyle terslikler oluncada çok üzüldüm...eşim 2 yıl önce bir bebek daha istedi...diqer çocuklarımız çok erken oldular nasıl büyüdüler iş güç derken anlamadık..doya doya sevip büyütebileceqimiz bir bebeqimiz daha olsun istedi...ama ben çalışmak istediqim için hiç sıcak bakmadım..eşim dışarda bir bebek görse gözleri doluyordu..bende onun bu haline çok üzülüyordum ama bebek demek bnm hiç çalışamamam demekti..(ben bebeqimi kimseye bırakamam)..ve eşim birgün bana dediki seninde çok istediqin bişey olmasın...ve şimdi ben işe giriyorum bir aksilik oluyor çıkıyorum..mesela en son çıktıqım yerde aşırı sigara içiyorlardı bırakmak zorunda kaldım çünkü nefret ediyorum... bunun gibi şeyler...eşimin bu sözlerinden dolayımı böyle oluyor diye düşünüyorum... yaş 37 bir bebeqin sorumluluqunu alamamaktan korkuyorum...ayrıca 3 çocuk çok deqilmi? aranızda 3. bebişi düşünen varmı.? işmi bebekmi arada kaldım...düşüncelerinizi yazarmısınız kızlar..

Merhaba arkadaşım hoşgeldin:)) Sorduğun soru zor bir soru, yani ekonomik durumunuz, yaşam biçiminiz hepsi rol oynuyor 3. çocuk kararında.. Ama bana göre en önemlisi senin ne hissettiğin ya da istediğindir.. Eğer istemiyorsan , çalışmak istiyorsan , ilerde bunun için her zaman pişmanlık duyup , içinde ukte kalacaksa bu da kötü çünkü.. Bana göre mutlu çocuklar mutlu ebeveynlerden çıkar.. O yüzden bence kendini dinle, içinden geçen neyse, nasıl mutlu olacaksan onu yap derim..

Çoooooooooooook özledimmm..:)))

Ahahahaha olay bu yani:) ama bak hamiş çıkacak inşallah suna:) önümüzdeki ay ormana yallah o zaman bizde, baltalar elimizdeee uzun ip belimiiiizdeee, biz gideriz ormana hey ormanaaaa diyerekten gidelim diyorum:))))

insallah suna nın gusel haberlerını bekliyoruz tabi
ama orman falan benı asar:):) sen gıt kuzum

SELLAAAMMM TEYZOŞLLAAARRRRR

sizi çok özlediiikkkkkk...

çok oldu gelemedim bi türlü.
işlerimle haşır neşirim birkaç gündür.
şimdi de bursadayım. burda daha rahat çalışırım diye geldim annemlere.. onlar begümle ilgileniyorlar, ben de tüm gün çalışıyorum.

şimdi bi 5 dakka mola veriyim dedim.. beynim sulandı. size bakmaya geldiimm

neler oldu bakalım birkaç günde.. kısa bi özet alıyım please... :))

şimdi de bursadayım. burda daha rahat çalışırım diye geldim annemlere.. onlar begümle ilgileniyorlar, ben de tüm gün çalışıyorum.

yaleeellllllllllllll bizde cok osledik coookkk.
canım sana sımdı banu bı ozet gecer:):):) merak etmistik seni, neyse hersey yolundaymıs.

narmik.... burda mısın?
canım ben seni görüp bi tebrik edememiştim...
hayırlısı olsun, babişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah...
bi sıkıntı yok inşallah, her şey yolunda di mi tatlım?

Merhaba arkadaşım hoşgeldin:)) Sorduğun soru zor bir soru, yani ekonomik durumunuz, yaşam biçiminiz hepsi rol oynuyor 3. çocuk kararında.. Ama bana göre en önemlisi senin ne hissettiğin ya da istediğindir.. Eğer istemiyorsan , çalışmak istiyorsan , ilerde bunun için her zaman pişmanlık duyup , içinde ukte kalacaksa bu da kötü çünkü.. Bana göre mutlu çocuklar mutlu ebeveynlerden çıkar.. O yüzden bence kendini dinle, içinden geçen neyse, nasıl mutlu olacaksan onu yap derim..

hoşbulduk canım teşekkür ederim :16:
maddi açıdan bir sıkıntımız yok çok şükür... 2 senedir kendimle mücadele ediyorum...eşimin sanki bebek isteqini elinden almış gibi hissediyorum kendimi..vicdan azabı duymaktan korkuyorum...belkide onu kırdııqm için iş konusunda şanssızlıklar yaşıyorum..kafam çok karışık..sizlerle konuşmak istedim bu yüzden..

insallah suna nın gusel haberlerını bekliyoruz tabi
ama orman falan benı asar:):) sen gıt kuzum

Özleeeeem, ben şimdi tekrar tuvalete gittim galiba geldi diye, bişey yok ama ayıptır söylemesi iç çamaşırım sırılsıklam olmuş.. a üstüme iyilik sağlık, yani ilk defa oluyor bu bana, hamiş değilsem de soğan suyundan falan oldu galiba ? yapış yapış falan değil ama bildiğin su dökülmüş gibi.. ne diyon bacım bu duruma

Tüliiiin beluş,narmiiik size de sormaktayım:)

güle güle oturun bebeğimmmm allah içinize sindirsin

biz fırsat bulduğumuz yeri kaçırmıyoruzz malum ilişkiyi can tutmak lazımmm... Bide eşim doğulu, doğulular çok düşkün oluyorrr

araba orman balkon vs uzar gider :)
maşallah bacım çok aktifsin vallahi bende o popo yok malesef kii öyle bir iştah yok yani....

ben hiç hayır demem canım nerde nezaman ben hazırr....

bu ay ben çocuğu çok istedim....29 adet oldummm 7 gibi bittim ve 8 , 9 11 . 12 .14 . 16 . 18 . 20 . 22 hepsinde yapcaz dedim yaptıkk hiçç kırmadııı valla....

inşallah tutmuşturda onada performansının karşılığını vermişimdir:49::21::21::21::21::21:[/QUOTE]

inşallah tutmuştur bacım zaten senin ki tutmazsa benim ki hiç tutmaz hehehe helal olsun vallahi hayran kaldım enerjinize...[/QUOTE]
Bizde de o popo ve iştah yok açıkçası..Her gün hergün bıkkınlık gelir bize....[/QUOTE]

bizde hergün ormanda balkonda yapmıyoruzz canımmmmm yeri ve zamanı uygunsa kırk yılda bir....

ulu orta yerde değil yani canım can isteyince yer yaratılıyorrr.....

valla bebiş için değer ha gayret bismillahhh hucummmmm :21: ilk günlerr uzunda sonrada azalıyor tabiii

yaleeellllllllllllll bizde cok osledik coookkk.
canım sana sımdı banu bı ozet gecer:):):) merak etmistik seni, neyse hersey yolundaymıs.

yolunda tatlım, her şey yolunda.
allaha şükür..
çok sıkıştım, işler bastı tepeme... dosyalarımı yetiştirmeye çalışıyorum güç bela :)
onu dışında iyiyim yani.
bursadayım.. ohh keyifteyim :)

bir de şu bursaya taşınabilsem..... keyfimden geçilmez olucak valla...

ne var ne yok..
yeni hamişleri bi göreyim???

YALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL:))) Hoşgeldin bacımmm:) Çok özledim valla:)))

Bugün sunaardar ve canommm dan haber bekliyoruz kan testi sonucunu alacaklar, onun dışında ben az önce yazdığım gibiyim, bi tuhafım bu ay..
en son kimlerin hamiş haberini almıştın bilmiyorum ama dur ben listeyi göndereyim en iyisi,

sen nasılsın kuzum? begüm nasıl?

hoşbulduk canım teşekkür ederim :16:
maddi açıdan bir sıkıntımız yok çok şükür... 2 senedir kendimle mücadele ediyorum...eşimin sanki bebek isteqini elinden almış gibi hissediyorum kendimi..vicdan azabı duymaktan korkuyorum...belkide onu kırdııqm için iş konusunda şanssızlıklar yaşıyorum..kafam çok karışık..sizlerle konuşmak istedim bu yüzden..

Zor bir karar valla.. bende olsam bocalardım herhalde.. ama 2 çocuğunuz da var yani, artık kendimi düşünmek istiyorum demen bunu istemen de çok ama çok doğal bir istek..

YALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL:))) Hoşgeldin bacımmm:) Çok özledim valla:)))

Bugün sunaardar ve canommm dan haber bekliyoruz kan testi sonucunu alacaklar, onun dışında ben az önce yazdığım gibiyim, bi tuhafım bu ay..
en son kimlerin hamiş haberini almıştın bilmiyorum ama dur ben listeyi göndereyim en iyisi,

sen nasılsın kuzum? begüm nasıl?

biz de iyiyiz banucum. begüm'ün keyfi tıkırında.. hiç yanında durulmuyor valla.. şişti iyice şımarmaktan :)

sen hamilesin banucum :) ben biliyorum.
bu ay, dediklerimi yaptın, neticeyi aldın :))) bravo kuşuma.... :)
hadi gönder listeyi göreyim :)

YALEL İÇİN MART LİSTESİİİİİİİİİİİİİİİ..:)

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elifyesiller = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
organiksekerr = 19 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ebirhim = 20 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
dalin26 = 24 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
yaseku = HAMİLEEEE :49: :nazar:
sfsfs = 21 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

yasenyasar = 9 Mart
sayee = 10 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
lkmnftm = 21 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
YinNgYaNg = 25 Mart
canommmm = 26 Mart İnşallah hamiş:)
nesedavut = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart İNŞALLAH HAMİŞ:)
ozgezeren = 30 Mart
belfü = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
dilayy
srg
sevilco
alakadar
mcan84
dilekkk88 1 nisan
dundun 2 nisan
safizin 7 nisan
lalinda : 20 Nisan
2baa
irmegan
chanel88
jadore232
sema84
umuttt
ncinar
yaprak__
mavusbebek

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
fulyaky = 20 Mart Nisana İnşallah..
NarMik = 11 Mart Nisana İnşallah..
vitamin87 = 9 Mart Nisana İnşallah..
simsiyah83 = 4 Mart Nisana İnşallah..
gunes8 = 6 Mart Nisana İnşallah..
tuhfe = 11 Mart Nisana İnşallah..
ege83 = 3 Mart Nisana İnşallah..
elibeses = 20 Mart Nisana İnşallah..
h_n86 = 22 Mart Nisana İnşallah..
kelam = 23 Mart Nisana İnşallah..
belus = 24 Mart Nisana İnşallah..
pinarosm = 25 Mart Nisana İnşallah..
ayseem = 30 Mart Nisana İnşallah..
_Emosh_ = 21 Mart Nisana İnşallah..
güney = Nisana İnşallah..
glchn = Nisana İnşallah..
yasmminn = Nisana İnşallah..
canCicegim = Nisana İnşallah..

:nazar:

Özleeeeem, ben şimdi tekrar tuvalete gittim galiba geldi diye, bişey yok ama ayıptır söylemesi iç çamaşırım sırılsıklam olmuş.. a üstüme iyilik sağlık, yani ilk defa oluyor bu bana, hamiş değilsem de soğan suyundan falan oldu galiba ? yapış yapış falan değil ama bildiğin su dökülmüş gibi.. ne diyon bacım bu duruma

Tüliiiin beluş,narmiiik size de sormaktayım:)

kuzum o bana da uzun zamandır oluo, gunluk ped kullanıorum ama bı akıntı gelioki hemen lavaboya kosup arkama bakıorum sanki pantolonuma kadar geçmiş gibi hissettirio. sogan suyuna yoreuom bende ama bilemem:)

maşallah bacım çok aktifsin vallahi bende o popo yok malesef kii öyle bir iştah yok yani....

ben hiç hayır demem canım nerde nezaman ben hazırr....

bu ay ben çocuğu çok istedim....29 adet oldummm 7 gibi bittim ve 8 , 9 11 . 12 .14 . 16 . 18 . 20 . 22 hepsinde yapcaz dedim yaptıkk hiçç kırmadııı valla....

inşallah tutmuşturda onada performansının karşılığını vermişimdir:49::21::21::21::21::21:

inşallah tutmuştur bacım zaten senin ki tutmazsa benim ki hiç tutmaz hehehe helal olsun vallahi hayran kaldım enerjinize...[/QUOTE]
Bizde de o popo ve iştah yok açıkçası..Her gün hergün bıkkınlık gelir bize....[/QUOTE]

bizde hergün ormanda balkonda yapmıyoruzz canımmmmm yeri ve zamanı uygunsa kırk yılda bir....

ulu orta yerde değil yani canım can isteyince yer yaratılıyorrr.....

valla bebiş için değer ha gayret bismillahhh hucummmmm :21: ilk günlerr uzunda sonrada azalıyor tabiii[/QUOTE]

:)))))))))

yolunda tatlım, her şey yolunda.
allaha şükür..
çok sıkıştım, işler bastı tepeme... dosyalarımı yetiştirmeye çalışıyorum güç bela :)
onu dışında iyiyim yani.
bursadayım.. ohh keyifteyim :)

bir de şu bursaya taşınabilsem..... keyfimden geçilmez olucak valla...

ne var ne yok..
yeni hamişleri bi göreyim???

canooommmmm hamiş, sfsfs hamişşşşşş, bi arkadas daha vardı adını hatırlamıom testını gostermıstı burda o hamis olabilir bebem
ıns canım Allah gonlune gore versın Bursa ısı de olsun

Yaş 39..ikizlerim var..3. yü düşünüyorum :) Dalin de ikizlerden sona 3.ye hamile..
narmik.... burda mısın?
canım ben seni görüp bi tebrik edememiştim...
hayırlısı olsun, babişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah...
bi sıkıntı yok inşallah, her şey yolunda di mi tatlım?
Malesef değerim düştü..Kimyasal gebelikmiş canım...

Back