• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Banunun sesi çıkmıyo kesin geçmişi tırtıklıyo ayyy ben acık okuyom sona butarafı merak ediyom hemen geçiom ne sabır varmışya bide un utmuyo herşeyi teker teker döküyo vallahiiii

beluşummmm, balımmmm...:) valla öyle bugün kayıplardayım tembellik günü ilan ettim ama okuyorum ara ara:))

BANUŞUMMMMMMM ne durumdasın kuzummmmmm özlemle seni sıkı takibe aldım saat başı tekmil verin bakem merak ediommmmm :44::9:

cuma bide pazartesi
ikiz olayıda şöle tatlım
benim abilerim ikiz
teyzemin kızları ikiz
öteki teyzem düşük yapmış birzamanalar ikiz
eşimin halasının kızları var ikiz
ühüüüüüüüüüüüüüü korkuyommm
:27::27::27:

Ne güzel iste sekerim sen bif beklerken allah belki sana 2 tane birden verir:))

BANUŞUMMMMMMM ne durumdasın kuzummmmmm özlemle seni sıkı takibe aldım saat başı tekmil verin bakem merak ediommmmm :44::9:

özletme fazla yahuuuuu ben sana bişi sorcam şimdi
diyelim arada her gün oldu sorun olurmu kine ? hehe bak akıllanmışım demi :)

ehehehehehe aferin be beluşum, harbi akıllanmışın sen, inanmamıştım özleme ama doğruymuş:))

Valla ben de seni deli özledim nolcek bu iş böyle:))))

Şimdi bu sorduğun sorunun cevabını bir 4 gün sonra net vericem sana yavrimo:) Biz bu ay hergün deneme yaptık çünkü, oluyomuymuş yoksa boşuna mı ter dökmüşüz görücez:))

ben hala adet olmuşum gibiyim, habire tuvalete gidiyorum ama bişey yok.. ateş ölçümü de yaptım ben bu ay, ateşim de hala yüksek, yani yarı umutlu yarı yok yav tutmadı modundayım:) deli miyim neyim:))))

Ne güzel iste sekerim sen bif beklerken allah belki sana 2 tane birden verir:))

siz bana 1 dene sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün Allahına kul anasına babasına ii evlat vatanına milletine hayırlı birey diye dua ediverin nolurrrrrrrrrrrr ama 1 dene olarmı :):):):): :9:

siz bana 1 dene sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün Allahına kul anasına babasına ii evlat vatanına milletine hayırlı birey diye dua ediverin nolurrrrrrrrrrrr ama 1 dene olarmı :):):):): :9:

amiiiiiiiiiiiiiiiin bitanemmm... allahım duy sesimi, 1 dane diyor kız, üzme onu kurban olam:)))

ehehehehehe aferin be beluşum, harbi akıllanmışın sen, inanmamıştım özleme ama doğruymuş:))

Şimdi bu sorduğun sorunun cevabını bir 4 gün sonra net vericem sana yavrimo:) Biz bu ay hergün deneme yaptık çünkü, oluyomuymuş yoksa boşuna mı ter dökmüşüz görücez:))

ben hala adet olmuşum gibiyim, habire tuvalete gidiyorum ama bişey yok.. ateş ölçümü de yaptım ben bu ay, ateşim de hala yüksek, yani yarı umutlu yarı yok yav tutmadı modundayım:) deli miyim neyim:))))

ayyy çok heyecan yaptım ben eğer işe yararsa hergün çalışcam bende kesinlikleeeeeee ayyy hadi inşallah kuzucum yaaaaaaaaaa

canımcıkalrım az ewwel doktorumun hemsıresı aradı doktor bey gorusmek ıstıyor dedı.ıyı ver dedım.dr benı yarın ultrasona bekledıgını kan tahlılını tekrarlamamız lazım.degerın 63 cıkmıs dunkı tahlılde dedı.dun dr a haber vermemıstım.yarın ogleden sonra mutlaka gel 100 un uzerıne cıkmısmı ve ultrasondakı kesenın haftasına uygunmu bı bakalım dedı.dr a daha cok yenı gorebılırmıyız dedım.ewet dedı.ultrasona gore degısır dedı.kafam karıstı 100 un uzerıne cıkmıstır dıye umıd edıyorum.da durduk yere nıye aradı bu adam.tahlılde baska bıseymı gordu acaba cokta soramadım.yarın ogleden sonra mutlaka gel dedı.eger ultrasonla uygun gıdıyorsa gebelık takıplerı ve folıc asıt vıtamın yazıcam dedı.saolsun dr um cok ılgılıdır.cokta ıyı bı doktor.ıcımde kotu bı hıs yok ama sımdı heycanlandım ben pazartesı gıdıcektım ama yarın gorucem sanırım bebısı yada keseyı.bakalım

Canim aklina kötü seyler getirme tatlim , kötü bisey lsa söylerdi bence. Sanirim doktorunda taniyo seni evhamli oldugun icin demistir:) icini ferah tut hayirli haberlerini bekliyoruz

ayyy çok heyecan yaptım ben eğer işe yararsa hergün çalışcam bende kesinlikleeeeeee ayyy hadi inşallah kuzucum yaaaaaaaaaa

İnşallah kuzummmm:) valla belirtiler yalan olabiliyor biliyorsun, zaten son 2 güne kadar da bi halt yoktu bende.. Bakalım, dua edip bekliyorum, nisan listesi bile yapıyorum bir yandan biliyorsun, gerçi ben hamiş kalsam da yapıcam o listeyi, sizin karnınız şişmeden bana rahat yok:)) ama listemin adı(pc de yani) nisan listesi, without me, I hope so..:)))))))))

aynen öyle ben cuma günü derdimi anlattım pazartesi gidince sormadı bile ben söylemesem ohooo bide not aldı oraya haaa kocamda sorup durdu şelalemi yuttun noluyo sana die hehehehehehehehehe

:))) he evet deseydin sana yardımcı oluyorum, biriktir birden tazikli verince belji tutar deseydin:)))

Canim senİnle hem tarih hemde adet düzensizliğinden de ortak sayılırız, yaptığım hesaba göre adet dönemin bi 25 bi 28 gün ( adet olduğun tarihten bidahaki adetinin ilk günü seklinde hasaplaniyo) normalde adet döneminden 14 gün çekiceksin o gün yumurtlama günün oluyor ama bizim zaten düzensiz olduğu için bu hesap bize uymayabilir. Bizim plan söyle: ben şimdi adetimin ilk gününüde sayarak 12. Günde ilişkiye gircez her 2 günde bir 18. Güne gelene kadar ilişkiye giricez, o arada bi yerde muhtemel yumurtlama olucağı icinde tutar insallah diye düsünüyorum. Bide istersen ovulasyon testleri var adet döneminin 11. Gününde test yapiyosun hamikelik testi idrarla çift çizgi çıkarsa yumurtlama dönemin olmus oluyo yani o gün iliskiye girmelisin eger tek cizgi ise ertesi gün tekrarliosun bu adetinin 16. Gününe kadar test edebilirsin o ara bi yerde yumurtlama olacaktır. Benim aldığım ovulasyon testlerinde 5 tane cikio icinden, türkiyedede vardir muhtemelen. Eger farkli bi bilgi yada yöntem bulursam sana bildiririm canim

Canim yazdiklarimda hamilelik testi yazmisim gibi gelicekti yani hamilelik testi gibi ovulason testleri var

Peki canım olar:) allahim sen su kuluna sana sual olmaz ama 1 tane nurtopu saglikli vatana millete hayirli anasina babasina sadik bir evlat nadip eğle yaraaaaabiiiiiiii e bizide unutma tanrım :)) ammiiiiiinnnn

Valla tatlim seninle ilgili bende cok umutluyum ne yala sölim:) insallah dedigimiz gibi hamish sindir tatlim

öle demeeeee tabiiki Allahım hayırlısını versin ama RABBİM biliyo ya annem bakacak bebişe 2 dene olursa yapamazlar ondan bende işten ayrılamam ev borcumuz var ondan bacım yoksa olsun tabeeee
kanamaya gelince ilacı bıraktın die dedi ee ben çok oldu dedim
oda öteki ay bakalım olursa yine dedi çünkünüm hormonlarda bişi yokmuş iimiş kendileri :)

zor tabiiki ama sen yinede planlarını hazırla
sürpriz olmasın sana:DDDgerçi sürpriz değilde
göstere göstere ikiz olcak işte sen ikinci bakıcıyı da hazırla

İnşallah kuzummmm:) valla belirtiler yalan olabiliyor biliyorsun, zaten son 2 güne kadar da bi halt yoktu bende.. Bakalım, dua edip bekliyorum, nisan listesi bile yapıyorum bir yandan biliyorsun, gerçi ben hamiş kalsam da yapıcam o listeyi, sizin karnınız şişmeden bana rahat yok:)) ama listemin adı(pc de yani) nisan listesi, without me, I hope so..:)))))))))

hamilelik için pozitiflik gerekiyorsa şayet senin hamile kalma olasılığın yüksek olmalı :) maşallah pozitifliğini koruyorsun ya da yoksa yoksa deliliğe mi vuruyosun :))) şaka bi yana senden ben de umutluyum bu ay. hadi bakalım inşallahhhh

kızlar iyi akşamlar.nasılsınız?
yeni hamişler varmış tebrik ederim:nazar::nazar:darısı diğer arkadaşların başına.
benim göğüslerim patlayacak gibi şişti,mavi damarlar belirmeye başladı.
ara ara sol kasığımda batmalar oluyor.doktor olması normal dedi.
deli gibi bebişimin ultrason resmine bakıyorum,öpüyorum:)))daha siyah bir nokta gibi:))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar selam e bu saatte kimsecikler kalmamış...benim koca tv izliyo ben de yazayım dedim hemen:)))
24 ü idi adet tarihim adet olmadım ama çok az lekelenmem oldu...
test negatif..
1-2 cm lik kistim var galiba ondan gecikiyor adetim:(( yumurtam çatlamıyor mu acaba? noluyor bilemiyorum....ama hamie değilim...tek çizgiyi görünce moralim alt üst oldu:((
napalım sağlık olsun...belki bi daha yaparım test...ama doktora görünmem lazım:(((

Back