Sevgili arkadaşlar, ben de inanın günlerdir sessiz sessiz binlerce sayfayı tek tek okumak suretiyle sizleri takip etmekteyim, kah umutlandım, kah umutsuzluğa kapıldım, eğer beni de kabul ederseniz artık doğrudan dahil olmak istiyorum size, ve ben de nisan ayında mutlu haberler almak ve kendim de sizlerle paylaşmak istiyorum..
Sevgili Banu hanım, acaba beni de ekler misiniz Nisan listesine, beklenen adet tarihim 20 nisan..
Size kısaca kendimden bahsetmem gerekirse, 6 yıllık evliyim, 29 yaşındayım, ancak bebek planlarına 3 ay önce başladık, ilk 2 ay yumurtlama tarihi nedir dahi bilmiyordum, onları saymazsak ilk hayal kırıklığımı martta yaşadım
inş nisandan çok mutuluyum.. 15 nisan evlilik yıldönümümüz, 7. yılımıza bebeğimizle girmeyi çok istiyorum..
Emosh la aynı süreçleri yaşadım ben bu ay, 21 Marttı adet tarihim, 3 gün gecikti, umutlandım, idrar testi yaptım 2 kez, ikisi de negatifti, tam artık pzts kan testi yaptırayım derken 24 ünde hasta oldum
Nisan ayından çok umutluyum, sizlerin de desteğiyle, çok imrendim ilişkilerinize, bağlarınıza..
Görüşmek dileğiyle..