- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #13.801
anaaa ben kacayım kociş geliyo tel ettı ne lazım ekmek falan bu aksam menude sehrıyelı corba kurufasulye plav kıvırcık salata tatlı ben:))))isterse yesın ahahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim evlatla sinamasin kimseyi, Rabbim sifa versin herseyin hayirlisi insallah caresi vardir ((((((( Rabbim o anneye sabir versin ((
Hayirli olsun canim benim hayirlisi ile saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim ...
anaaa ben kacayım kociş geliyo tel ettı ne lazım ekmek falan bu aksam menude sehrıyelı corba kurufasulye plav kıvırcık salata tatlı ben:))))isterse yesın ahahahaha
o kadar garip bi duygu ki anlatamam.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.acayip duygusalım hep gözlerim doluyo,bide burda birbirimize destek oluyoruz ya acayip huzur buluyorum.hepinize çoook teşekkürler.
5,5 seneden sonra vajinismusu kadınlar kulübü sayesinde yendim çok şükür.sonra üstüne bir ay adet olup hamile kaldım.Rabbim bu sefer bekletmedi,geç oldu ama güç olmayacak inşallah.üç ay önce hüngür hüngür ağlayıp ölmek istiyordum şimdi ise bebeğimin yeni oluşan kesesine bakıyorum....çok duygulandım
birde ben sabırsızlık yapıyorum :18: iki gün bekleyemiyorum her gün ilişkiye giriyorum dün de hem sabah hemde gece oldu dayanamadım napim bu sperm kalitesini etkilermi?
Amin insallah canim, iste arkadslarn bunuda düsünmeden edemiyor insan belkide biz herangi bir ilcatir yada nebilim bi stresstir bu yüzden güzel allahim bizi bekletiyo , hani demem oki belki allah korusun yavrularimiza bisey olacagina gec olsun diyorum bazen yaaa, bilmiyorum benmi yanlis düsünüyorum.
Sevgili arkadaşlar, ben de inanın günlerdir sessiz sessiz binlerce sayfayı tek tek okumak suretiyle sizleri takip etmekteyim, kah umutlandım, kah umutsuzluğa kapıldım, eğer beni de kabul ederseniz artık doğrudan dahil olmak istiyorum size, ve ben de nisan ayında mutlu haberler almak ve kendim de sizlerle paylaşmak istiyorum..
Sevgili Banu hanım, acaba beni de ekler misiniz Nisan listesine, beklenen adet tarihim 20 nisan..
Size kısaca kendimden bahsetmem gerekirse, 6 yıllık evliyim, 29 yaşındayım, ancak bebek planlarına 3 ay önce başladık, ilk 2 ay yumurtlama tarihi nedir dahi bilmiyordum, onları saymazsak ilk hayal kırıklığımı martta yaşadım inş nisandan çok mutuluyum.. 15 nisan evlilik yıldönümümüz, 7. yılımıza bebeğimizle girmeyi çok istiyorum..
Emosh la aynı süreçleri yaşadım ben bu ay, 21 Marttı adet tarihim, 3 gün gecikti, umutlandım, idrar testi yaptım 2 kez, ikisi de negatifti, tam artık pzts kan testi yaptırayım derken 24 ünde hasta oldum
Nisan ayından çok umutluyum, sizlerin de desteğiyle, çok imrendim ilişkilerinize, bağlarınıza..
Görüşmek dileğiyle..
özlem benim bugün 7. günüm ve çalıştığım için sabah akşam yapabiliyorum.. yine kk'da okumuştum soğan kürüyle hamile kalan bi arkadaşın topiği vardı.. ordaki arkadaşlar akıntılarının geldiğini yada adet olduklarını söylüyolardı.. bende hiç öyle bişey olmadı.. ayrıca polikistik over hastasıyım... sende bu tarz etkiler yaptımı soğan kürü?
Deniz berrak sa icin ferahlicak, hayirli haberler alcaksin, bulaniksa güzel olmayan haber alcaksin diye yorumlandigini biliyorum sekerim:)
2 bardak çay gebeliği artırıyor
birde ben sabırsızlık yapıyorum :18: iki gün bekleyemiyorum her gün ilişkiye giriyorum dün de hem sabah hemde gece oldu dayanamadım napim bu sperm kalitesini etkilermi?
Hööööyyyttt ben geldimmmm,,, napıyorsunuz bakalım, neler karıştırıyorsunuzi neler kaynatıyorsunuz....benim bir hafta var batıma , belirti falan dinlemiyorum , kendi halimde , kendi havamda takılıyorum..ancak şunu söyleyebiliyorum geçen ayda olduğu için ve ben geçen ayda hastalandığım için umrumda olmasada , kasıklarımda çekilmeler başladı...iğğğ sinir bozucu belirtiler , takmayın sakın kafanıza kızçeler...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerımı gorendım degerım 2 gunde tammmmmm 4 katına cıkmıs 63 olmussssssss hemsıre cok cok ıyı bır deger dedı bebegın haftasına gore tebrıkler artık hamıle oldugunuza ınanın dcedı. ve en kısa zamanda kadın dogumcunuza gıdın dedı.sımdı gıtsem ne kese ne bebıs gorunur 1 hafta bekleyıp olemı gıtsem hanımlar
Normalde grip belirtisi ama umut ettiğimiz hamişlik belirtisi olması:)))) ateşin nasıl gidiyor tatlım?
Üzülme kuzu ben sana özet geçerim gelişmeleri ara ara bişeycik olmaz:) Ben iyiyim tatlım, adet oldum mu olacak mıyım diye tırmalamakla meşgulüm biliyorsun:) bu son günler kabus gibi, insan ne kadar uğraşırsa uğrasın aklından atamıyor.. kırmızı gelince üzülüyorsun ama en azından sonucu öğrenmiş oluyorsun :)
hosgeldın tatlım aramıza ıns nısan ayında hayırlı haberlerı verırsın bıze.Sevgili arkadaşlar, ben de inanın günlerdir sessiz sessiz binlerce sayfayı tek tek okumak suretiyle sizleri takip etmekteyim, kah umutlandım, kah umutsuzluğa kapıldım, eğer beni de kabul ederseniz artık doğrudan dahil olmak istiyorum size, ve ben de nisan ayında mutlu haberler almak ve kendim de sizlerle paylaşmak istiyorum..
Sevgili Banu hanım, acaba beni de ekler misiniz Nisan listesine, beklenen adet tarihim 20 nisan..
Size kısaca kendimden bahsetmem gerekirse, 6 yıllık evliyim, 29 yaşındayım, ancak bebek planlarına 3 ay önce başladık, ilk 2 ay yumurtlama tarihi nedir dahi bilmiyordum, onları saymazsak ilk hayal kırıklığımı martta yaşadım inş nisandan çok mutuluyum.. 15 nisan evlilik yıldönümümüz, 7. yılımıza bebeğimizle girmeyi çok istiyorum..
Emosh la aynı süreçleri yaşadım ben bu ay, 21 Marttı adet tarihim, 3 gün gecikti, umutlandım, idrar testi yaptım 2 kez, ikisi de negatifti, tam artık pzts kan testi yaptırayım derken 24 ünde hasta oldum
Nisan ayından çok umutluyum, sizlerin de desteğiyle, çok imrendim ilişkilerinize, bağlarınıza..
Görüşmek dileğiyle..
pekı ne karar verdın dr amı gıdıceksınBir sürü bir sürü dr a danıştım şu 2 gündür...:)
Ekstra yumurta geliştirici ilaçlar kullanmadan yumurta takibiyle kendi doğal folikulunüz için yeterli büyüklüğe geldiğinde dr.takibinde çatlatma iğnesi vurdurabiliyormuşuz..Böylece biraz daha garantileniyormuş yumurtlama gününü tutturabilmek...
hosgeldın tatlım aramıza ıns nısan ayında hayırlı haberlerı verırsın bıze.Sevgili arkadaşlar, ben de inanın günlerdir sessiz sessiz binlerce sayfayı tek tek okumak suretiyle sizleri takip etmekteyim, kah umutlandım, kah umutsuzluğa kapıldım, eğer beni de kabul ederseniz artık doğrudan dahil olmak istiyorum size, ve ben de nisan ayında mutlu haberler almak ve kendim de sizlerle paylaşmak istiyorum..
Görüşmek dileğiyle..
pekı ne karar verdın dr amı gıdıceksınBir sürü bir sürü dr a danıştım şu 2 gündür...:)
Ekstra yumurta geliştirici ilaçlar kullanmadan yumurta takibiyle kendi doğal folikulunüz için yeterli büyüklüğe geldiğinde dr.takibinde çatlatma iğnesi vurdurabiliyormuşuz..Böylece biraz daha garantileniyormuş yumurtlama gününü tutturabilmek...
Görüşmek dileğiyle..
amin canım sağol birde beni düşün duyduğumdan beri kötüyüm
Allah hayırlısını versin ne demek şimdi çok daha iyi anladım
sizi üzmek istemezdim tadınızı kaçırdım üzgünüm
hosgeldın tatlım aramıza ıns nısan ayında guzel haberlerını alıcazSevgili arkadaşlar, ben de inanın günlerdir sessiz sessiz binlerce sayfayı tek tek okumak suretiyle sizleri takip etmekteyim, kah umutlandım, kah umutsuzluğa kapıldım, eğer beni de kabul ederseniz artık doğrudan dahil olmak istiyorum size, ve ben de nisan ayında mutlu haberler almak ve kendim de sizlerle paylaşmak istiyorum..
Görüşmek dileğiyle..
pekı baslıcakmısın yumurta takıbıneBir sürü bir sürü dr a danıştım şu 2 gündür...:)