• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sen dalinden daha sakin bir yapiya sahipsen yap canim , yoksa onun disinda tavsiye etmiyorum:))) bu hepmizin sagligi icin iyi olur:))))

ben dalinden daha kötüydüm emoşcummm :)) ilk testim 21.30 çıkmıştı ama doktor adet tarihin geçmeden hamile olma ihtimalin yarı yarıya demişti.tüm karamsarlığım üzerime geri gelmişti.Allah tan cuma günü yeniden test yaptım bu sefer değer 96.63 olmuştu.kendi doktorumu aradım hamilesin rahat ol demişti de ancaaa ondan sonra rahatladım:40:

3 adet önce bende de olmuştu idrar testi bildiğin pozitif ama nitekim birkaçgün sonra adet olmuştum çooookkk kötü bi durum yaaaa::(

ayyy deseneyiz kizlar olurda birgün sasirirsa benimki test positif cikarsa yinede sevindirik olmamak gerekiyo , en saglami yinede iste Kan testi. BEn gerci yinede düsüp bayilirim heralde acabami demem :)))

ınsss gercek olsun abdala malum durumları olmus olsun sana oncede haber verılmıs olsun .bende 1 kaç ay once ruyamda bırının bana kızın olacak adını azra koy dedıgı bır ruya gordum bebegıde gordum ınss hayırlara cıksın

yap anacım yap ne kaybedersın ıcın rahat etsın kı hamıssın zaten bak kesın cıkar sana solım :))) ben 3 gun once kan verdım ewe geldım yaptım kocaman bır negatıf sanırım o negatıfte benı umutsuzluga surukledı bugun gene verdım geldım yaptım kıpkırmızı ıkıncı cızgı rahatladım bılınc altıya ıllakı ıdrarda cıkması lazım :))))) kanda kesmıyo

rahatliktan bahsedene bak:) baska sakin olan bi insani keser ama seni kesmez bacim sende hepsi ayni seviyede positif olmali:))))

arkadaşlar siz hep bebekle ilgili rüyalar görüyorsunuz. benimkinin pek ilgisi yok ama çok garipti paylaşmak istiyorum. kısaca deniz kenarında buz pateni yapıyordum :D kıyı şeridini takip eden bir buz pisti vardı. orda keyifle ve büyük bir ustalıkla kayıyordum. eşim de yanımdaydı :) böyle garip bir şey işte.

amin canım inşallah dediğin gibi rüyamın tersi çıkar :))), bende bayram yaparım kızzz ne güzel,
testi de yarın sabah yapıcam inşallah canım :))

AMIN INSALLAH canim , kis bizde yapariz seninle birlikte o bayrami sen yeterki o güzel haberi ver bize, hayirlisi olsun tatlim insallah güzel haberler verirsin bize.

ben uyguladım canım

özlem benim bugün 7. günüm ve çalıştığım için sabah akşam yapabiliyorum.. yine kk'da okumuştum soğan kürüyle hamile kalan bi arkadaşın topiği vardı.. ordaki arkadaşlar akıntılarının geldiğini yada adet olduklarını söylüyolardı.. bende hiç öyle bişey olmadı.. ayrıca polikistik over hastasıyım... sende bu tarz etkiler yaptımı soğan kürü?

cok güzel bi rüya gercekten, bende nedense yumurtlama dönemlerime yakin bebishleri görüyorum rüyamda, hani yumurtuluyoruz diye bi anaclik duygusumu sariyo nedir:)) insallah gercegini de böle elinde tutup altini almak nasip eder tanrim sana tatlim daha dogrusu hepimize insallah . Bacim eminmisin yumurtlama dönemin bugün diye, dün yada önceki gün de olmadimi akintin ?

amın tatlım amınnn:))evet nette kı hesaplayıclar bugun yazıyor ama bır ıkı gun oncede vardı akıntım aslında ozmanı da degerlendırdım kacırmadım yanı:))ama bugunde bekledım akıntım yok herhalde bır ıkı gun once yumurtladım yada yarın falan yumurtlarım cunku gercekten hıc akıntım yok pecete falan bıle bırseycık gelmıyor...

Merhabalarr nasılsınız bakem:P konu ne neyıy krıtık edıyorsunuz bugun?

canim benim insallah yaniliyorsundur yerlesme lekesidir o senin dedigin sen boyle deyince bende kendimi dizginlemeye calisiyorum hayal kirikligi olmasin diye Rabbim hayirlisini versin insallah, ben esimin gorevi sebebi ile kucuk bir kasabada oturuyorz kan testi icin ilceye gitmem gerek carsamba memlekete gidecez insallah aksilik olmazda orda yaparim Rabbim gonlumuzdekini hayirli eyler insallah :((

valla canim bende öle dedim kendisine ama cok emin kendisinden , hayirlisi olsun yinede belli olmaz. Seninde isin zor canim be beklemekj zorundasin simdi , allah gönlüne göre verir insallah canim ya. hayirli haberlerini bekliyoruz canim

özlem benim bugün 7. günüm ve çalıştığım için sabah akşam yapabiliyorum.. yine kk'da okumuştum soğan kürüyle hamile kalan bi arkadaşın topiği vardı.. ordaki arkadaşlar akıntılarının geldiğini yada adet olduklarını söylüyolardı.. bende hiç öyle bişey olmadı.. ayrıca polikistik over hastasıyım... sende bu tarz etkiler yaptımı soğan kürü?

bende 2 defa yaptım canım gunde. adet olmakla ilgili bişi yazamam. ama beyaz beyaz akıntılarım geldi hep. hatta ufacık ufacık parçacıklar bile geldi, hamileleiği falan nasıl etkilio inan hiç bilmiorum. hamile kalma ihtimali niyetiyle yapmadım ben. baya bi akıntım oldu ama hele ilişikiden sonra daha bir farkında oluosun sogan kurunun faydalarının:):)

Back