- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.641
Hiç öyle yanlış düşüncelere kapılma bence tatlım, heyecanlı olacaksın tabii, aksi mümkün mü yani bebek isteyen bir kadın için.. keyfine bak sen, heyecanın dibine vuralım birlikte:)))
niye hevesli olmayasın hayatım:) yani daha önce doğurunca bi daha istenmez, istense de heyecanlanmaz diye bir kural mı var:) Bebek bu, birincide aynı 3. de aynı heyecan işte:)
esım sampuan alacakta yıkanıcam poff sampuan uretıyo heralde.gecen gun almıs sampuan buyuk boy demıstım aynen buyuk boy almıs.sampuan dıye aldıgı sac kremıymıs megerr.ayy aklıma geldı gene guldum hahahah
sorma gıtsın ya bırsuru marka bır suru ıvır zıvır cesıtler.yazım askıtom sampuan zannetmısa almıs gelmıs :))))):)))))))))) ee adamda haklı bacım , artık o kadar çeşit bir arada oluyorki insanın nevri dönüyor bazen aradığını bulana kadar:))
aynen öyle banucum.. dediğin gibi.
hatta öyle ki... kaçıncı kere olursa olsun, o testi yaparken illaki bi heyecan baıyor insanı....
sanırım bugüne kadar bi 30 tane falan test yapmışımdır ben :)) o paketi açarkenki heyecan... tarifsiz :)
sorma gıtsın ya bırsuru marka bır suru ıvır zıvır cesıtler.yazım askıtom sampuan zannetmısa almıs gelmıs :))))):)))))))))) ee adamda haklı bacım , artık o kadar çeşit bir arada oluyorki insanın nevri dönüyor bazen aradığını bulana kadar:))
hatta öyle ki... kaçıncı kere olursa olsun, o testi yaparken illaki bi heyecan baıyor insanı....
sanırım bugüne kadar bi 30 tane falan test yapmışımdır ben :)) o paketi açarkenki heyecan... tarifsiz :)
Hepimiz iyi ki varız ve denk geldik valla:))teyteyteyyyyyyyyyyy hoppaaaaaaa:)) ya ne guzel ınsanlarsınız ıyıkı varsınız..
ewet o haz tarıf edılemez hayatın anlamını yenıden kesfetmek uzere gıbı hıssedıyorum kendımı.kızgın kumlardan serın sulara atlarken negatıf cıkınca serın sular yerını atese bırakıverıyo ama olsun :)))
:)))))))))) ee adamda haklı bacım , artık o kadar çeşit bir arada oluyorki insanın nevri dönüyor bazen aradığını bulana kadar:))
Hepimiz iyi ki varız ve denk geldik valla:))
Di mi yaa yalelcim:) yani isteyerek yapılıyorsa bebek, her anı heyecan dolu, beklemesi, test yapması , hatta olmadı tutmadı hadi bakalım yeniden deyip denenmesi bile..
Bir mucize çünkü bu bebek olayı aslında ve mucizeye her seferinde aynı coşkuyla şaşırmak, heyacanlanmamak mümkün değil.. :)
:))))) hahahaha... süper tarif
Narmik nasıl bu arada? ne yaptı? doktorla netleştirdi mi sonucunu dalincim?
yalel, dalin
Kızlar ben gider yine kocişin banyo sefası bitti bu demektir benim kaçamak da bitti:))
Görüşürüz yarına, iyi akşamlaaaaaar...
yalel, dalin
Kızlar ben gider yine kocişin banyo sefası bitti bu demektir benim kaçamak da bitti:))
Görüşürüz yarına, iyi akşamlaaaaaar...
valla benim kaçamak da bitti...
acayip yorgunum.. tükendim bittim.
''çok çalışam lazım çoook'' modundayım 2 gündür. ve hatta daha 10 gün kadar bu modda kalıcam gibi sanırım.
Hep böyle, eşşeklik bende de ondan... Oturuyorum oturuyorum.. tam son ay geliyor, ben dertlenip başlıyorum sıkı sıkı çalışmaya...
neyse... arada böyle vakit bulunca, gelip gidip bakarım size. özlüyorum ben sizi çoookkkkkk
burada yayınladı zaten linki , o yüzden ekliyor gelenleri, arada yanlış gelen olursa da siler herhalde onları:)
Neyse , öptüm hepiniziiiiiiiiiii ve kaçtıım..:)
Mustafaata ve hayaletcasper kizlar hayirli olsun insallah Rabbim hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin :)) darisi bize artik ...
kizlar size bir sorum olacak nolurr bilen varsa akil versin ya ... simdi durum soyle ben hesaplayiciya gore 16 sinda yumurtladim o gunde zaten sumukumsu akinti geldi ahanda dedim o gun bugun bizde duzenli bi sekilde gun asiri bazende hergun calistik oncesi ve sonrasi o gun yumurtlamissam eger bugun verimli gunlerin bitmis olmasi gerekmezmi ?? ama bugun yumurta aki gibi bi akinti fark ettim aksam ustu acaba 16sinda yumurtlamadimmi ben o gun akintinin kivami daha yogundu hani daha kati diyim ben size dolayisi ile rengi de daha koyu idi sizce ???
Mustafaata ve hayaletcasper kizlar hayirli olsun insallah Rabbim hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin :)) darisi bize artik ...
kizlar size bir sorum olacak nolurr bilen varsa akil versin ya ... simdi durum soyle ben hesaplayiciya gore 16 sinda yumurtladim o gunde zaten sumukumsu akinti geldi ahanda dedim o gun bugun bizde duzenli bi sekilde gun asiri bazende hergun calistik oncesi ve sonrasi o gun yumurtlamissam eger bugun verimli gunlerin bitmis olmasi gerekmezmi ?? ama bugun yumurta aki gibi bi akinti fark ettim aksam ustu acaba 16sinda yumurtlamadimmi ben o gun akintinin kivami daha yogundu hani daha kati diyim ben size dolayisi ile rengi de daha koyu idi sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?