• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kizlar gunaydinnn!

Ben kendimi hic hamile hissetmiyorum :) Bir cok kisi hamile oldugunu daha test yapmadan bildigini soyluyor.Zaten sifir belirti var ama belirtilere guvenmemeyi gecen aylarda ogrenmis bulunuyorum.

dalin gecmis olsun. bu kadar erken donemde bir sey olmaz merak etme. vucudun sana uyari vermis bir daha yapma diye:)

kizlar gunaydinnn!

Ben kendimi hic hamile hissetmiyorum :) Bir cok kisi hamile oldugunu daha test yapmadan bildigini soyluyor.Zaten sifir belirti var ama belirtilere guvenmemeyi gecen aylarda ogrenmis bulunuyorum.

dalin gecmis olsun. bu kadar erken donemde bir sey olmaz merak etme. vucudun sana uyari vermis bir daha yapma diye:)

Günaaaaaaaaaydııın:))

Ya hayatım ben de aynı şeyi düşünüp duruyorum, ben de hiç hamiş hissetmiyorum, herkes sayıp döküyor belirtileri ama bende tık yok:(
Ama şimdi ben çok okudum bu hamileliğin başlangıcını, yumurta çatlayıp döllendikten sonra rahme ulaşması 10 günü bulabiliyormuş, 7-10 gün arası deniyor. E hamilelik hormonları da ondan sonra oluşmaya başlıyormuş ki bu da bir kaç günü bulabiliyormuş yükselmesi yani.. ee bu durumda olsa olsa adet tarihinden belki bir iki gün önce ancak bişeyler hissedebilirsin demektir.. Sen ne diyorsun bu konuda?:)

kizlar gunaydinnn!

tatlım bu belirtilere takılma lütfen şahsen bende hissetmemiştim birde adet olur gibi kanamamda olmuştu takılma oyüzden..

günaydın kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yanlız 1. kasığım hafif ağrıyo 2. benim göyüslerim hep acırdı bu zamanakadar şuanda hiç acımıyo kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum..
of of
cumartesi gelsin istiyorum..

Mustafaata ve hayaletcasper kizlar hayirli olsun insallah Rabbim hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin :)) darisi bize artik ...

kizlar size bir sorum olacak nolurr bilen varsa akil versin ya ... simdi durum soyle ben hesaplayiciya gore 16 sinda yumurtladim o gunde zaten sumukumsu akinti geldi ahanda dedim o gun bugun bizde duzenli bi sekilde gun asiri bazende hergun calistik oncesi ve sonrasi o gun yumurtlamissam eger bugun verimli gunlerin bitmis olmasi gerekmezmi ?? ama bugun yumurta aki gibi bi akinti fark ettim aksam ustu acaba 16sinda yumurtlamadimmi ben o gun akintinin kivami daha yogundu hani daha kati diyim ben size dolayisi ile rengi de daha koyu idi sizce ???

Hayatım sen her ihtimale karşı en azından haftada 3 kez deneme yapmaya devam et, bazen geç yumurtlama veya 2. bir yumurtlama olabiliyor.. işi sağlama al yani sen yine de:)

furtadonun grubu neresi? bende geleyim mi? :)

bir kac gun gelmedim bir turlu yetisemiyorum. neler olmus nelerr!

bu arada benim simamin yarisini profil resminden gorebilirsiniz. fotograf makinemi ilk aldigim zamanlarda cektigim bir otoportrem :)

diger yarisi supriz :P

sana bilgi vereceğim hayatım konuyla ilgili, burdan grup sayfası linki göndermek yasakmış..

ee bu arada ben bu fotoğrafın senin olduğunu hiç düşünmemiştim, görünen kısmı buysa tamamında sen bir afetsin demektir:))

tatlım bu belirtilere takılma lütfen şahsen bende hissetmemiştim birde adet olur gibi kanamamda olmuştu takılma oyüzden..

günaydın kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yanlız 1. kasığım hafif ağrıyo 2. benim göyüslerim hep acırdı bu zamanakadar şuanda hiç acımıyo kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum..
of of
cumartesi gelsin istiyorum..

Güldeniiiiiiiiiimmmm.. Günaydın.. E normal değil mi yavrimo arada kasık ağrın olması, rahim büyüyor, kaslar geriliyor, e onlarda baskı yapıyor ve acıtıyor normal olarak.. Göğüslerde öyle hemen herkes de şak diye şişmiyor be tatlım, yani benim daha önceden tanıdığım bir kaç hamiş arkadaşımda hep 2. aydan sonra başladı o göğüs olayları.. Sıkma yani sen tatlı canını, herkesin bünyesi kilo alışı ağrısı sancısı farklı hayatım, aynı olmasını bekleme:)

Son düzenleme:
kızlar az once su ıcmek ıcın mutfaga gıttım damacanada su bıtmıs kapının onunde vardı alayım dedım 12 kıloluk damacanayı kaldırmamla sol kasıgıma sankı bıcak battı olece kaldım kalkamadım bıle nerdeyse cıglık atıp butun apartmanı uyandırıcaktım.suanda sızlıyo orası acaba ne oldukı hıc olmazdı boleoff ya hamıleysem ya bısey olduysa salak kafam ne dıye kaldırıosun orda ac ıc ıste

Hayatım sen her ihtimale karşı en azından haftada 3 kez deneme yapmaya devam et, bazen geç yumurtlama veya 2. bir yumurtlama olabiliyor.. işi sağlama al yani sen yine de:)

sana bilgi vereceğim hayatım konuyla ilgili, burdan grup sayfası linki göndermek yasakmış..

ee bu arada ben bu fotoğrafın senin olduğunu hiç düşünmemiştim, görünen kısmı buysa tamamında sen bir afetsin demektir:))

Güldeniiiiiiiiiimmmm.. Günaydın.. E normal değil mi yavrimo arada kasık ağrın olması, rahim büyüyor, kaslar geriliyor, e onlarda baskı yapıyor ve acıtıyor normal olarak.. Göğüslerde öyle hemen herkes de şak diye şişmiyor be tatlım, yani benim daha önceden tanıdığım bir kaç hamiş arkadaşımda hep 2. aydan sonra başladı o göğüs olayları.. Sıkma yani sen tatlı canını, herkesin bünyesi kilo alışı ağrısı sancısı farklı hayatım, aynı olmasını bekleme:)

günaydın tatlım:
nebileyimya onlara takılmak değilde sanki psikolojimde iyi değil bi garibim sanki nebileyim sanki kötü bişeyler oluyomuş gibi hissediyorum offf ya ben iyice paroyonağa bağladım galiba..
neyse beni boşver sen nasılsın bakalım?

günaydın tatlım:
nebileyimya onlara takılmak değilde sanki psikolojimde iyi değil bi garibim sanki nebileyim sanki kötü bişeyler oluyomuş gibi hissediyorum offf ya ben iyice paroyonağa bağladım galiba..
neyse beni boşver sen nasılsın bakalım?

Hayatım, sen baştan öyle bir korkuyla başladın şimdi hapşırsan ona yoracaksın:) Sakin ol tatlım, içini de ferah tut lütfen.. Senin psikolojin bence herşeyden önemli rol oynuyor bu süreçte o yüzden pozitif olmaya çalış..

Ben iyiyim kuzum, kocişi işe gönderdim ben buraya geldim, benim mesai de burda işte ahahahahahaha:)) Bakalım son 9 gün benim malum zamana.. ne çıkacak bu sefer merakla bekliyorum:)

canlarım gunaydın hepinizeeeeeeeee. cok osledim sizi. haberler var mıı

öslemmmmmm nerdesin sen ya kaç gündür rrrr bizde çok ösledik seniiiii
nasıl bajkalım keyifler..

delus ve dalin günaydın sizede..
banucum haklısın ama nebileyim işte elimde değil ..
bu arada sen buay çok güzel çalıştın inşallah bunun ödülünüde alacaksın tatlım..

Sana da günaydın cancağzım:) Nasıl gidiyor damlalar?? durdu mu devam mı ne renk, miktarı ne, çabuk rapor ver:))))))

şimdi şöyle
bugün 6. gün halen devam aynen kuru kuru
artık bende şüpeleniyorum kendimden
dün gece yatarken felaket bir mide bulantısı
göğüslerim hala felaket şiş ve gergin
bu kadar

rüyamdada hep kan tahlili yaptırmaya çalıştım delircektim :)

canlarım gunaydın hepinizeeeeeeeee. cok osledim sizi. haberler var mıı

Özleeeeeeeeeeeeem, kuşummm, hoşgeldinnnn..:)

Nariko, Mustafaata ve hayaletcasper hamiş.. Narmik de hamiş ama düşük şüphesi varmış tekrar doktora gidecek, henüz haber almadık ne olup bitti..

Benim soğan kürüm bugün bitecek.. Beluşun damlalar devam ne söktü ne durdu öyle devam ediyor..

Dalin belki hamiş ama dün gece kalkıp damacana kaldırmış, ağrısı olmuş o yüzden panik yapmış biraz ama iyi şimdi sanırsam..

Güldenin de kasık ağrıları varmış ve benim göğüslerim niye acımıyor yahu diye söyleniyordu az önce:)))

Sen nasılsın bakiim?

bu arada sen buay çok güzel çalıştın inşallah bunun ödülünüde alacaksın tatlım..

gunaydın tatlım.

Amiiiiiiiiiin bitanem:))

şimdi şöyle
bugün 6. gün halen devam aynen kuru kuru
artık bende şüpeleniyorum kendimden
dün gece yatarken felaket bir mide bulantısı
göğüslerim hala felaket şiş ve gergin
bu kadar

rüyamdada hep kan tahlili yaptırmaya çalıştım delircektim :)

Beluşum , peki bugün bi sağlık ocağına falan gidip kan testi yaptırma şansın var mı? ya da yarın?

Back