Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yok canım aynı durum bendede var benimde libidom artıyor adetliyken
ama niye bilmiyorum araştıralım :44::44: yalnız değilsin ama bende pek sorun yoktur ilişkiden önce bi kaç
dakika isteksizik sonra gelisn hoş dakikalar bence ilk dakikalara odaklanmayın sonrasını düşünün
bu benim bulduğum bir yöntem
inşa allahım duysun sesimizi adetim yarın ama
aynı adet belirtlierim var meraktan çatlıcam artıkkk

hayırlısı canım adetinin geçmesini bekle iki üç gün geçsin bence canım

Günaydın kızlar

benim de adetime daha 10 gün var bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum..bizim ilk deneme ayımız..ama ne hikmetse her ay hemen gelen adet günü bu ay gelmiyo

canım belirtilere takılmaaaaaaaa:
bak birazdan ben gelecem oraya gidecm sonucu almayaaaa:
sakin allahım inşalah verecek bebişi..
ve
inşallah göbüşündedir bebişin...

ben kullandım 6 kere falan sanırım dahada kullanıcam yani

canım kılomen zaten 6 kereden başka kullanılmıyo malesef yararları kadar zararıda var..

kızlar dün nette bebek beşikleri bebek odalrına bakıyorum derken
rüyamda gidiyorum tüllü tüllü bebek beşiklerine bakıyorum
Allahım sabah nasıl bir beşik alcağıma karar vermiştim

allahım en kısa zamanda almayı nasip etsin canım..

Hamiş arkadaşlar bişiy sorucam, dün doktorum benden TORCH testi istedi siz yaptırdınız mı bu testi?

o ne testi canım ben ilk defa duydum..

canım sen önce doktorunu ara ona sor bence ..

ayrıca kılomeni öyle kafana göre kullanmıyosun yumurtalarını konturol ediyo doktoru 3 4 günde bir gidiyosun çünkü fazla kullanımda kist bile yapa biliyo allah korusun hemde onu konturol ediyo..

harikasın banuuu şuan gülmekten yattım yerlere ve hala gülüyorum eveeet ooo
daha sonra kocişim beni tekrar götürdü filme ve patlamış mısır aldı

ne mısırı beeeee:

eee peki ben 6 kez kullandım şimdi benim asılamam tekrarlanıcak gibi görünüyo bana yine klomen vermicekmi

evet canım araştıralım.. bende o işe niyet edene kadar ömrüm geçiyor sonrası iyi ama dedğin gibi canın ilk dakikaya odaklanmamak lazım..:)))

Günaydın kızlar

benim de adetime daha 10 gün var bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum..bizim ilk deneme ayımız..ama ne hikmetse her ay hemen gelen adet günü bu ay gelmiyo

normal test yaptım çizgiyi bırak hayali bile yoktu eğer olsaydı silikte olsa çıkardı

ya ben o testlere hiç güvenmiyorum canım hem idrarda daha geeç çıkarmış kanda bile adet geçince tam net çıkmıyo o testlerde nası çıkarki bence hemen kan tahlili ver cünkü böyle bekledikçe umutlanmıyorum desende içten içe çok umutlanıyo insan ben bu ay bi çöküntü yasadım resmen baya umutlanmısım benden sana bi tavsiye canım git kan tahlili ver

yavrucum tamam güvenmeyelimde kan tahlili içinde beklemek istiyorum olmazsa bi kaçgün sonra bidaa test yapiim diyorum hem vaktim yok hemde umutlanmak istemiyorum

Merhaba kızlar.....herkes iyidir umarım , kafam çok yoğun bugün yazamadım hiç size , öpüyorum kocaman , allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…