- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.461
eee sadece klomenle olurmuki yani kafanı karıstırmak istemem ama ben 4 doktor falan degiştirdim hepside bu ilacı verdi ama biri o bittikten sonra progestan iç dedi biri catlatma ignesi sonuncuda asılama yaptı zaten doktorun dedigine göre bu ilacı 6 kezden fazla kullanmak iyi degikmiş canım
Canım ben iki gün önce yaptırdım kan testini 1.5 saat de çıktı sonuçlar. Neden bu kadar uzun sürüyor sende yaaaa merak ettim. İşallah hamişsindir beraberce seviniriz. Alahhaım yaaa duy sesimi tüm isteyenlerin karnına ver bebişiiii
canım benim illede belirti olması gerekmez ve biliyorsun adet olacakmış gibi
hissediyor herkes inşallah sonuç istediğimiz gibidir
harikasın banuuu şuan gülmekten yattım yerlere ve hala gülüyorum eveeet ooo
daha sonra kocişim beni tekrar götürdü filme ve patlamış mısır aldı
eee sadece klomenle olurmuki yani kafanı karıstırmak istemem ama ben 4 doktor falan degiştirdim hepside bu ilacı verdi ama biri o bittikten sonra progestan iç dedi biri catlatma ignesi sonuncuda asılama yaptı zaten doktorun dedigine göre bu ilacı 6 kezden fazla kullanmak iyi degikmiş canım
benim kocişte bugün izinli yanıma geldi.iyi olup olmadığımı merak etmiş.normalde adam izinliyken saat 3-4 e kadar uyur bugün 11 de uyanmış.uyku tutmamış.kıyamam ben yaaaa.kısss benim kociş bihamile kalsam kesin yere basma kafama basarak gez der.o derece yani
:)))) Eeee allah dağına göre kar veriyor işte:)))
Neyse kuziler ben kaçar, kociş erken geliyor bu hafta gidip işlerimi bitireyim..
hayaletcasper, akşama doğru girer bakarım sonucunu yazdın mı diye, inşallah güzel haberlerle dönersin:)
İyi bakın kendinize kızlar öpüyorum hepiniziii.....
bazen kızıyorum sonra öyle bişey yapıyoki ben iyiki bu adamla evlenmişim diyorum
ben evlendiğiden beri en mutlu günlerimi yaşıyorum gerçekten
valla ben her baktığımda iyiki bu adam diyorum okadar yani
şükür çok şükür
ve bize nazarla bakan çoktur eşimin tarafında çekemeyenlerle çok uğraştım ben
ama AŞkIMIZ galip çıktı
bercestecim inşallah canım.Allah ım artık duy sesimiziiiiii ....
canımmm Allah ım kem gözlerden koruusn.huzur evlilikteki en önemli şey.eşlerin birbirine sevgiyle aşkla bakmaları kadar güzel bi duygu yok.Allah herkesin yuvasını daim etsin.sağlık ve uzun ömürler kocişlerimizle yaşayalım.tabi bebişlerimiz olursa daha da iyi olur :)))
ya kıslar benim bi tanıdığım kızcağız var.aynı gün evlenmiştik.ondada prolaktin yüksekliği vardı.sonra doktor ona telefonda klomen kullan demiş.ve kız kullandı ikize hamile kaldı ama bünyesi zayıf olduğu için düşük yaptı.çatlatma iğnesi falan da vurulmadı.ne bileyim insanın kafası karışıyo yaaaaaaa
valla sorun olmadıgı ıcın bende bu ılacı verdı sadece canım. ılaç bıtınce sorayım barı dr. teşekkür ederım cnm bilgilendırdıgın ıcın
haaaaahhhaaa bu hiç iyi olmamış benceee
ben kabul ederken bayağı düşünürdüm
yani hissettirmiyorum ama mesela benim yumurtlama günümde
kendime aha çok dikkat ederim ve işveli oluyorum daha sonra iki kat hevesle adamı baştan çıkartıyorum
işin büyüsüne sonra bi bakmışım kendimide kaptırmıım ve güzel bir gece oluo
valla olursa olur ama artık adet olunca üzülmek yokkk
çünkü yakında gelecek hissediyorum
valla sorun olmadıgı ıcın bende bu ılacı verdı sadece canım. ılaç bıtınce sorayım barı dr. teşekkür ederım cnm bilgilendırdıgın ıcın
dualarımız seninle teyzesi hehehe biz bugün bir kahveçekirdeği kadar olmuşuz teyzesi bliyomusun sende bizim için dua et olurmu bizde kalp atışımızı duyalım sağlıkla..
duyar duyar o herşeyi bilen ve görendir
hayırlı zamanını bekliyoruz hepimiz
canım ya benim çok kötü benim adamı baştan çıkarmak istediğim tek zaman, adetli olduğum zaman acaba adetliykenmi yumurtluyorum diye düşüyoınuyr ama bu tıbben mümkün değil, şimdi adetliyim ya hep o iş aklımda:)))
ay ben bi anormal kendimi zannederdim sende varmısın gülsen ya gercekten tamda anlattıgın gibiyim bende hani yasak tatlı derler ya ondan heralde
istek gönderdim kuzum şimdi sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?