Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ya kıslar benim bi tanıdığım kızcağız var.aynı gün evlenmiştik.ondada prolaktin yüksekliği vardı.sonra doktor ona telefonda klomen kullan demiş.ve kız kullandı ikize hamile kaldı ama bünyesi zayıf olduğu için düşük yaptı.çatlatma iğnesi falan da vurulmadı.ne bileyim insanın kafası karışıyo yaaaaaaa

valla bilmiyoum tatlım ya.senin gittiğin belki tam donanımlı bi lab.dır.benimki öyle aman aman bi yer değil yani.gerçi kadıköy gibi bi yerde daha iyi bir yer olması gerek ama.
canım benim hiç ümidim yok ya.aynı adet belirtileri başladı.o yüzden beni nisan ayına yazabilirsin Banuşşummm :))

harikasın banuuu şuan gülmekten yattım yerlere ve hala gülüyorum eveeet ooo
daha sonra kocişim beni tekrar götürdü filme ve patlamış mısır aldı

:)))) Eeee allah dağına göre kar veriyor işte:)))

Neyse kuziler ben kaçar, kociş erken geliyor bu hafta gidip işlerimi bitireyim..

hayaletcasper, akşama doğru girer bakarım sonucunu yazdın mı diye, inşallah güzel haberlerle dönersin:)

İyi bakın kendinize kızlar öpüyorum hepiniziii.....

valla sorun olmadıgı ıcın bende bu ılacı verdı sadece canım. ılaç bıtınce sorayım barı dr. teşekkür ederım cnm bilgilendırdıgın ıcın

bazen kızıyorum sonra öyle bişey yapıyoki ben iyiki bu adamla evlenmişim diyorum
ben evlendiğiden beri en mutlu günlerimi yaşıyorum gerçekten
valla ben her baktığımda iyiki bu adam diyorum okadar yani
şükür çok şükür
ve bize nazarla bakan çoktur eşimin tarafında çekemeyenlerle çok uğraştım ben
ama AŞkIMIZ galip çıktı

Son düzenleme:

tamam banuşşcum yazarım.dikkat et kendine canım.sefgilerrrrrr

canımmm Allah ım kem gözlerden koruusn.huzur evlilikteki en önemli şey.eşlerin birbirine sevgiyle aşkla bakmaları kadar güzel bi duygu yok.Allah herkesin yuvasını daim etsin.sağlık ve uzun ömürler kocişlerimizle yaşayalım.tabi bebişlerimiz olursa daha da iyi olur :)))

aminnnnnn inşallah bebişlerimizde gelir aşkımız katlanarak artar
ve gökten üç elma düştü
akşama bende gircem sonucu yaz olur mu
bende çıkıyorum şimdi bissürü işim var size doyum olmuyo ben gidiyim

ayy bende bunları duydukca sinir olmuyo degilim hani kız sadece ilaç içmiş ikize kalmış bizlerinde denemediği yol kalmadı gercekten kısmet işi ya

valla sorun olmadıgı ıcın bende bu ılacı verdı sadece canım. ılaç bıtınce sorayım barı dr. teşekkür ederım cnm bilgilendırdıgın ıcın

önmeli degil canım ne demek bencede sor doktoruna bendede basta hiç bişey yoktu bana catlatma ignesini ilk gittigim doktor yaptırmıstı zaten canım ama tabi her yigidin yogurt yiyişi farklı derler ya sonucta benim tedavim bana sonuç vermedi belki seninkide sadece ilaçla ikiz bile olabilir canım hersey kafada bitiyor bide tabi mevla isterse

canım ya benim çok kötü benim adamı baştan çıkarmak istediğim tek zaman, adetli olduğum zaman acaba adetliykenmi yumurtluyorum diye düşüyoınuyr ama bu tıbben mümkün değil, şimdi adetliyim ya hep o iş aklımda:)))

önmeli degil canım ne demek bencede sor doktoruna bendede basta hiç bişey yoktu bana catlatma ignesini ilk gittigim doktor yaptırmıstı zaten canım ama tabi her yigidin yogurt yiyişi farklı derler ya sonucta benim tedavim bana sonuç vermedi belki seninkide sadece ilaçla ikiz bile olabilir canım hersey kafada bitiyor bide tabi mevla isterse

dualarımız seninle teyzesi hehehe biz bugün bir kahveçekirdeği kadar olmuşuz teyzesi bliyomusun sende bizim için dua et olurmu bizde kalp atışımızı duyalım sağlıkla..

dualrım tabıkı sızınle tatlım duycaksın da mercımegın kalp atıslarınıda neler nelr duycagız artık ondan hele bırde dunya ya gelıp dıle geldı mı yalel yazıyo ya bazen begumun gunlugunden bırseyler kopuyorum walla yarım yamalak konusmaları sabret tatlım hersey yolunda olacak:)

Son düzenleme:

ay ben bi anormal kendimi zannederdim sende varmısın gülsen ya gercekten tamda anlattıgın gibiyim bende hani yasak tatlı derler ya ondan heralde

kısçelerimmm ben kaçar.bi sürü bi sürü kargom var.onları halledeyim geri gelicem.özleyin beni anacımmm :)))

ay ben bi anormal kendimi zannederdim sende varmısın gülsen ya gercekten tamda anlattıgın gibiyim bende hani yasak tatlı derler ya ondan heralde

bilmiyorum canım yasak olduğu içinmi yoksa kırmızılar bize gıcıklık olsun diyemi böyle bilemedim.. acaba bunun nedeni gerçekte nedir çok merak ediyorum...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…