- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.441
anladım hayatım.. Peki 26 sı senin bat, hamişlik varsa da çıkar mıymış kanda bu kadar erken? ne dedi doktor bunla ilgili?
kızlar dün ben bebek beşikleri bebek odalrına bakıyorum derken
rüyamda gidiyorum tüllü tüllü bebek beşiklerine bakıyorum
Allahım sabah nasıl bir beşik alcağıma karar vermiştim
İnşallah en kısa zamanda da gerçekten almak nasip olsun tatlım:)kızlar dün nette bebek beşikleri bebek odalrına bakıyorum derken
rüyamda gidiyorum tüllü tüllü bebek beşiklerine bakıyorum
Allahım sabah nasıl bir beşik alcağıma karar vermiştim
ilaç kullandığım için döllenmeden 1 hafta sonra belli olabilirmiş.ama belirtilerim gelmeye devam ediyo.sanırım adet olucam.ilaç adet düzenimi bu ay etkiledi.geçen ay bi sorun çıkarmamıştı(
ilaç kullandığım için döllenmeden 1 hafta sonra belli olabilirmiş.ama belirtilerim gelmeye devam ediyo.sanırım adet olucam.ilaç adet düzenimi bu ay etkiledi.geçen ay bi sorun çıkarmamıştı(
kızlar ya bişey sırcam doktor adet olunca ara beni demişti tekrar asılama olcakda şimdi benim tamamen adetim olmadı dünden beri kahverengi lekelerim geliyo ama doktorada adetimin 3 günü gitmem lazım şimdi ben dünü ve bugünü saymalımıyım yoksa tamamen sökülmeyimi beklemelimiyim ilk defa böyle oldu adetim anlasılan kendimi o kadar hazırlamısımki adetin bile dengesi bozuldu napcam ben simdi
sağol tatlımm amiiiin diyebiliyorum ancak artık.. inşallah yoluna girer.. allah tüm annelere hayırlı evlat nasip etsin... hayattaki en büyük zenginlik de en büyük acılarda onlardan geliyor çünkü..
Sen ne zaman gideceksin hayatım kan testine bu arada? :)
ben kullandım 6 kere falan sanırım dahada kullanıcam yani
bugun benım 2. günüm günde 2 tane alıyorum ılk ay bakalım ne olcak cnmm
Doktor biraz bekle sonra gel demişti 3 gün sonra giderim. Biliyorsun ya keseyi görememişti 2 gün önce. Biraz bekleyelim bakalım. İzmire gidiyorum ben doktora. Garanti olsun diye beklerim artık biraz. Çok haklısın aynen katılıyorum mutluluğunda üzüntününde en büğüyünü çocuklarımızda yaşıyoruz. İlk çocuğumu doğumda kaybediyordum ben. Allahım yüzüme güldü hayata tutundurdu onu. Tabi ben ilk 2 saat öldü sanmıştım Kimse bana haber vermedi herkezinki kucağına geldi 30 dk sonra benimki gelmedi. Soramadımda zaten herkez birden yok oldu. Allahım acılarını göstermesin evlatlarımızın. Hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin hepimize.
İnşallah en kısa zamanda da gerçekten almak nasip olsun tatlım:)
İnşallah hamişsindir bitanem, adet belirtisi gibi belirti yaşaman normal hamişsen de, belli olmaz yani.. ama değilsen de hiç sıkma canını.. sen sağlıklı olduktan sonra gelir bebiş yakında, dert etme hiç:) öğleden sonra kaçta alacaksın sonucu?
kız ben artık nekadar baktıysam nette rüyalarıma girmiş yaniinşallahhh rüğyan gerçek olur tatlım.bende erkek bebeğin altını değiştiriyodum geçen haftalarda rüyamda.ama olmadı bu ay.nisan ayına inşallahhh :))
İnşallah en kısa zamanda da gerçekten almak nasip olsun tatlım:)
İnşallah hamişsindir bitanem, adet belirtisi gibi belirti yaşaman normal hamişsen de, belli olmaz yani.. ama değilsen de hiç sıkma canını.. sen sağlıklı olduktan sonra gelir bebiş yakında, dert etme hiç:) öğleden sonra kaçta alacaksın sonucu?
canım hiç üzülme inş bende aynı osekilde alıyodum sen ilaçtan sonra ne yaptırıcaksın catlatma ignesi falan mı canım
sağol tatlım.öğleden sonra 3-4 arası çıkacakmış sonuç.ama hiç içimden almaya gitmek gelmiyo.iş çıkışı alırım belki.
kız ben artık nekadar baktıysam nette rüyalarıma girmiş yani
haberci rüya değil ama senin rüyan güzelmiş Allahım bu aya inşallahhh
amin canım cümlemize
geçen arkadaşım hamile benim eşim almıyor istiyorumda dedi
bende benim kociş böyl bir şey yapmaz dedim
dün kocama sordum hele bir olsunda ne istersen alırım dedi
benim kocişim süper yaa çok sefiyom ben onu
kız ben artık nekadar baktıysam nette rüyalarıma girmiş yani
haberci rüya değil ama senin rüyan güzelmiş Allahım bu aya inşallahhh
amin canım cümlemize
geçen arkadaşım hamile benim eşim almıyor istiyorumda dedi
bende benim kociş böyl bir şey yapmaz dedim
dün kocama sordum hele bir olsunda ne istersen alırım dedi
benim kocişim süper yaa çok sefiyom ben onu
Bize de haber ver tatlım:) ne demek gelmiyor içimden hem? git al deli etme insanı:)
Şu hani kocası sana patlamış mısır almamıştı, o hamiş arkadaşın mı??:))
birşey demedi sanırım bu ay sadece boyle.. incir kürü yapıyorum sogan yıyorum sumaklı kokarca gıbıyım
Bize de haber ver tatlım:) ne demek gelmiyor içimden hem? git al deli etme insanı:)
Şu hani kocası sana patlamış mısır almamıştı, o hamiş arkadaşın mı??:))
tamam tamam almaya giderim banuşcumm :))
sağol tatlım.öğleden sonra 3-4 arası çıkacakmış sonuç.ama hiç içimden almaya gitmek gelmiyo.iş çıkışı alırım belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?