- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.301
arkadaslar benim bu hafta yumurtlama donemim yani su onumuzdeki bir haftayi iyi degerlendirmemiz gerekiyordu ama esim rahatsiz safra kesesinde tastan dolayi cok agrisi var sanirim ameliyat olacak dua edin arkadaslar bizim icin iyi olsun kocisim cok uzuluyorum onun icin neredeyse tek derdimiz bebek olmustu allah saglik versin gerisi bos bir sekilde hersey halolur diye dusunuyorum cocuk cok ama cok istiyoruz ama once esim o iyi olsun herseyin hayirlisi olsun
dalincimmmm selammm,dün doktora telefonda ulaşamamıştım.mail attım.sabah cevap yazmış bana.gebelik testi yaptırmanda fayda var diye.acaba idrarla yapşan testten mi alsam yoksa kan testi yapsam..onu yazmamış doktorr
ADETIN NE ZAMAN EGER ADET GUNUNE DAHA VARSA kanda baktır mutlkaka ama adetın gelmıs gecmısse ıdrarda cıkar
sen kanda baktır bence canım işini garantiye alll:
bu arada sanada günaydın dalincim inşallah güzel haberlerini alırız..
sen kanda baktır bence canım işini garantiye alll
yok bebem.adetime var daha.gerçi dostinex nedeniyle adetimin tam ne zaman geleceğini de bilmiyorum ya.internetten bakınca 26 mart diyo.doktora 26 mart diye yazdım ama ilaç içtiğim için test yaptırmanda fayda var dedi.
sen bendenbır gun oncesın sanırım bnm 6 senın 5 gun var yumurtlama tarıhınden ıtıbaren eger en az 10 gun gecmısse kanda rahat cıkar ama eger 10 gun olmamıssa cıkmaz ordada.sımdı senın adet 26 sıysa yumurtlaman gecmı oldu erkenmı oldu kaç gunde bır adet olursun onları hesapla
ben normalde 31 günde bir adet olurum.ama ocak ayında dotinex içmeye başladığım için 2 gün ileri attı.bu ayda 2 gün ileri atarsa 26 mart olur.ben bu ay 2 kere yumurtladım.bide diğer forumlarda okumuştum.dostinex kullananlar,yumurtlamadan 1 hafta sonu kanda hamileliğe baktırıyolarmış.ben akşama kadar bekliycem.eğer başka belirti gelmezse yarın kan testi yaptırıcam.
ben normalde 31 günde bir adet olurum.ama ocak ayında dotinex içmeye başladığım için 2 gün ileri attı.bu ayda 2 gün ileri atarsa 26 mart olur.ben bu ay 2 kere yumurtladım.bide diğer forumlarda okumuştum.dostinex kullananlar,yumurtlamadan 1 hafta sonu kanda hamileliğe baktırıyolarmış.ben akşama kadar bekliycem.eğer başka belirti gelmezse yarın kan testi yaptırıcam.
degerın 5 ve uzerıyse tebrıkler hamılesın ayy ıns.hadı
herkese günaydınnnn
sağol canım ya.inşallah Allahım nasip etmiştir.eşim bugün izinli.yakında laboratuvar var.gidip test yaptırsam,sonuçta pozitif olsa ne güzel olur yaaa.Allah ım nolur duy sesimiziiiii :)))
ama herşeye de hazırlıklı olmak lazım.kısmet.
yok bebem.adetime var daha.gerçi dostinex nedeniyle adetimin tam ne zaman geleceğini de bilmiyorum ya.internetten bakınca 26 mart diyo.doktora 26 mart diye yazdım ama ilaç içtiğim için test yaptırmanda fayda var dedi.
saol tatlım ınsss bakalım testı ewde nısan 1 de yapayım 11 gun ordan bır hafta burdan kesın sonuc alayım dıye ıns nısan 1 sakası yapmaz bana :))) senın nasıl gıdıyor gebelik
sanırım öyle yapıcam.belim feaket şekilde ağrıyo.sol kalçamın içinde sanki bıçak varmış gibi acıtıyo.bende anlamadım gitti ...
günaydın hamiş ve hamiş adayları nasılsınız bugün ? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?