• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bu saatte işten çıkmış eve gitmiş bile bide söyleniyo Allahımmmmmm ben napam nirilere gidemmmmmmmmmmmm daha 7 ye çok var
oyyyyyy kıyamam bebemmmm tamam sustummm
ben kaç haftadır gezmekten elim temizliğe gitmedi birde kk:kkk: beni çok engelliyor:1:
tembelim ben tembelll
valla benimde cahilliğime verin ama ben hiç börülce yemedim :)) ben Erzurum luyum bizde fazla sebze yemeği yapılmaz.genelde et tarzı.Ama kayınvalidem sebzeyi çok sever oyapınca bende yiyorum onlarda.
ohh ne güzel biz şanslıyız kız benim kayınvalidemde yapar be yerimm:1:
şükretmek lazımm
puhahaha afferin kıs dogru soledinnn..

peki özlem haklısınız da bizim derimizde kendimize göre büyük :52::52:
öğretmenlik bu yönden güzel yarın da boş günüm temizlik yapcam:33:

sebze ye işte bol bol ,,, diyettesin ondan güzelimi var , sende bir alemsin ,,,,

ya kuzum bulsam yerdim. neyse ben ıste ıspanaktır efenime solim o tip şelerle accık doyuyom. deniz börülcesi de harikadırrrrr. izmir mordogan da yedim bir sefer onun tadı hala damagımdadır. canım yengem ellerine saglık tekrardan:)

bu saatte işten çıkmış eve gitmiş bile bide söyleniyo Allahımmmmmm ben napam nirilere gidemmmmmmmmmmmm daha 7 ye çok var
ben kaç haftadır gezmekten elim temizliğe gitmedi birde kk:kkk: beni çok engelliyor:1:
tembelim ben tembelll
valla benimde cahilliğime verin ama ben hiç börülce yemedim :)) ben Erzurum luyum bizde fazla sebze yemeği yapılmaz.genelde et tarzı.Ama kayınvalidem sebzeyi çok sever oyapınca bende yiyorum onlarda.
şükretmek lazımm
puhahaha afferin kıs dogru soledinnn..

umarım hersey yolunda gider , kıyamam üzülmesin

sebze ye işte bol bol ,,, diyettesin ondan güzelimi var , sende bir alemsin ,,,,

estağfurullah , şekil olarak börülce daha ince daha kibar...tadıda farklı muhakkaki,,,ah siz birde deniz börülcesi yiceniz mımmmm ekşili ayyy içim fena oldu..

börülce salatası dimi ama o dondurucudan güzel olmaz , yaz gelsin yaz , bol bol yeriz...

estağfurullah , yöresel şeyler bunlar normaldir , bende egeli olduğum için bizde varsa yoksa ot gelir , inek gibi yat kalk ot yee biz kahvaltıda bile dereotu maydonoz yiyoz benim kocayla .... Enginarı tavsiye ederim

benim eşim kayserili yaaaaa bahar gelmesini hiç istemiyo yat kalk ot yiyonus bu ne yaaaaaa et yokmu et inekmiyiz biz hangi otu bulursak haşlayıp yiyoz yaaaaaaaaa saman gibi ne anlıonuzzz
diye söylenir hepp,
bende şifa niyetine yut yut die zorla yediririm

ya kuzum bulsam yerdim. neyse ben ıste ıspanaktır efenime solim o tip şelerle accık doyuyom. deniz börülcesi de harikadırrrrr. izmir mordogan da yedim bir sefer onun tadı hala damagımdadır. canım yengem ellerine saglık tekrardan:)

umarım hersey yolunda gider , kıyamam üzülmesin

estağfurullah , şekil olarak börülce daha ince daha kibar...tadıda farklı muhakkaki,,,ah siz birde deniz börülcesi yiceniz mımmmm ekşili ayyy içim fena oldu..

börülce salatası dimi ama o dondurucudan güzel olmaz , yaz gelsin yaz , bol bol yeriz...

estağfurullah , yöresel şeyler bunlar normaldir , bende egeli olduğum için bizde varsa yoksa ot gelir , inek gibi yat kalk ot yee biz kahvaltıda bile dereotu maydonoz yiyoz benim kocayla .... Enginarı tavsiye ederim

Börülceye bayılırım yemeğine, ekşilemesine hatta sadece kaynatıp tuzlayıpta da yeriz biz. Deniz börülcesini pek sevemedim. Ben hala düşünmekteyim yemek işini :24:

benim eşim kayserili yaaaaa bahar gelmesini hiç istemiyo yat kalk ot yiyonus bu ne yaaaaaa et yokmu et inekmiyiz biz hangi otu bulursak haşlayıp yiyoz yaaaaaaaaa saman gibi ne anlıonuzzz
diye söylenir hepp,

benımki de elazıg lı onlrda fazla sebze yoktur ama ben ne yapsam yer adam. saolsun hiç yemek ayırt etmez :) Allah razı olsun walla

kıyamam annem ben sanaa ,,,ölüyor açlıktan kız

efet:(((((((

neee borulce deyıncemı agzının suyu aktı öğğğğ:) nasıl yıyosunuz yaaa banada deyıverın

oooo walla öle de bi yiyos ki anlatamam:):)

ya dimi sende haklısın walla senin işin de zor canım:):)

benımki de elazıg lı onlrda fazla sebze yoktur ama ben ne yapsam yer adam. saolsun hiç yemek ayırt etmez :) Allah razı olsun walla

ayyyyy benimki ayırır üstüne bide eleştiriri önüne en usta aşçıyı çıkar onu bile eleştirir vallahiiii

buyuk konusmayım ama aclıktan olsem yemem heralde

kısçelerrr ben çıkıyorum.herkess kendine 2 kere iyi baksın.durumumla ilgili yarın haberdar ederim sizi....hepinizi kocemen öpüyorum sevgiyle kalınn :54:

ayyyyy benimki ayırır üstüne bide eleştiriri önüne en usta aşçıyı çıkar onu bile eleştirir vallahiiii

:))))) Allah kolaylık versin canım:):)

buyuk konusmayım ama aclıktan olsem yemem heralde

ya olabilir tabi canım. bende mesela bakla yı hiiiiiiiiiiiiçç sevmem. ama açlıktan olmek üzere olsam yerim yani:):)

ewet onun tadı bambaşka yapması biraz uğraştıtrıyor ama yemesi güzel...
neee borulce deyıncemı agzının suyu aktı öğğğğ:) nasıl yıyosunuz yaaa banada deyıverın
kız yenmezmi o
tembelim ben tembelll

şükretmek lazımm

bak sen bakkk halada konuşuypr özlem... yarında evdeymiş hanımefendi gelde çatlama bir tarafından...:):):)

diye söylenir hepp,
hahaha adamcağızda haklı napsın alışkanlıkla alakalı birsey bu..

kızlar ya bu hamilelik kan testi illaki aç karnınamı olması gerek yahuuuuuuuuu
Kim dedi onu sanaaaa???:)) kızım yarın sabah git yaptır artık şu testi döve döve yaptıracağıaz yoksa sana:))

merhaba bayanlar bende hamile kalmaya çalışıyorum 5 aydır uğraşıyoruz :26::26::26:

ateş ölçme yöntemi varmış bunu bilen varmı.

Hoşgeldin:) 9ay daha iyi biliyor o konuyu ama burada değil şimdi. Ben bildiğim kadarını anlatayım sana.. adetin ilk gününden itibaren sabah yataktan çıkmadan mümkünse aynı saatte ölçeceksin. Dil altınından ya da senin dediğin rahatsız bölgeden:)) yumurtlama dönemine doğru ateşin önce düşer sonra çatlamayla birlikte tekrar yükselir. döllenme gerçekleşir hamişlik olursa ateşin düşmez hep yüksek kalır.. hamişlik yoksa adete yakın son 1-2 gün düşer ateşin.. illa 37 derece olacak diye birşey yok, önemli olan senin vücut sıcaklığının genelde kaç olduğu ve o değere göre yükselip yükselmediği:) İnşallah faydalı olmuşumdur:)

yaaa kıslarr,BAT 26.. çok var ama bugün lekelenme geldi.kafam çok karışık.noluyo banaa :(((

Sabır arkadaşım bol dua ve inşallah yerleşme kanamasıdır:)

kıssslarr selamın hello. men geldiiimmm. nabıonus nassınız neler var neler yok. kimler hamişşş

tulınımmm borulce mi bayılırımmmm??????
Özleeeeeeeeeeem, seviyom seni ve özledim çok:)
Börülceye bayılırım, ağzımın suyu aktı resmen şimdi yaa üstelik bulamam da burada:( ay ağlıycam:(

kızlar narmık ıle konustum degerı 23.01 mı dedı ne hamıle yanı.ama dr u degerını cok dusuk bulmus hıc begenmemıs cumartesı gunu tekrarlanacak.ıns ters gıden bıseyler yoktur.ya bu deger ısınden pek anlamam.hamıle ama degerın dusuk olması neyı ıfade eder ki.ıns cumartesıye kadar degerı dahada yukselır.cok moralı bozuk.bende uzuldum ıns ters gıden bısey yoktur.

Dua edelim hepimiz narmik için.. İnşallah değerleri katlana katlana yükselir ve herşey yolunda gider..

kızlar bişi soracam batım 30unda yumurtlamam geçti sayılır.ben bugün bayağı ağır kaldırdım acaba bi sakıncası varmıdır.belimde birde kasıklarımda batma hissediyorum.aslında ne kadar pimpirikleniyorum ama elimde değil

Korkma hayatım, 30 sa bat tarihin yumurtlaman 15-16 sı gibi olmuştur daha rahme bile ulaşmamıştır yani minnoş:)

kızlar bende çıkıyım kalkacam ve yemek yapcam ıspanak yapmaya karar verdim
işler bitince akşam gelirim görüşürüz inşallah:54:

ayyyy iç bakla olcak onuda haşlatıp ekşileyip yiyos kız biz
bide yanında taze baş sarımsak olceeeekkkkkkkk ALLAH ALLAHHHHayyyy ağzımın suyunu tutamıyorum yeter yahuuuuuuuuuuuu hamileler var canları çekerrrr

Back