- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.201
oyyyyyy kıyamam bebemmmm tamam sustummmbu saatte işten çıkmış eve gitmiş bile bide söyleniyo Allahımmmmmm ben napam nirilere gidemmmmmmmmmmmm daha 7 ye çok var
ohh ne güzel biz şanslıyız kız benim kayınvalidemde yapar be yerimmvalla benimde cahilliğime verin ama ben hiç börülce yemedim :)) ben Erzurum luyum bizde fazla sebze yemeği yapılmaz.genelde et tarzı.Ama kayınvalidem sebzeyi çok sever oyapınca bende yiyorum onlarda.
puhahaha afferin kıs dogru soledinnn..
sebze ye işte bol bol ,,, diyettesin ondan güzelimi var , sende bir alemsin ,,,,
oyyyyyy kıyamam bebemmmm tamam sustummmbu saatte işten çıkmış eve gitmiş bile bide söyleniyo Allahımmmmmm ben napam nirilere gidemmmmmmmmmmmm daha 7 ye çok var
ohh ne güzel biz şanslıyız kız benim kayınvalidemde yapar be yerimmvalla benimde cahilliğime verin ama ben hiç börülce yemedim :)) ben Erzurum luyum bizde fazla sebze yemeği yapılmaz.genelde et tarzı.Ama kayınvalidem sebzeyi çok sever oyapınca bende yiyorum onlarda.
puhahaha afferin kıs dogru soledinnn..
ayyy yeminle borulce muhabbetı beni mahvetti afedersiniz yalanıom suanda yanıı.
narmik için de inşşş herşey guzel gider. bize guzel haberlerle doner
umarım hersey yolunda gider , kıyamam üzülmesin
sebze ye işte bol bol ,,, diyettesin ondan güzelimi var , sende bir alemsin ,,,,
estağfurullah , şekil olarak börülce daha ince daha kibar...tadıda farklı muhakkaki,,,ah siz birde deniz börülcesi yiceniz mımmmm ekşili ayyy içim fena oldu..
börülce salatası dimi ama o dondurucudan güzel olmaz , yaz gelsin yaz , bol bol yeriz...
estağfurullah , yöresel şeyler bunlar normaldir , bende egeli olduğum için bizde varsa yoksa ot gelir , inek gibi yat kalk ot yee biz kahvaltıda bile dereotu maydonoz yiyoz benim kocayla .... Enginarı tavsiye ederim
umarım hersey yolunda gider , kıyamam üzülmesin
estağfurullah , şekil olarak börülce daha ince daha kibar...tadıda farklı muhakkaki,,,ah siz birde deniz börülcesi yiceniz mımmmm ekşili ayyy içim fena oldu..
börülce salatası dimi ama o dondurucudan güzel olmaz , yaz gelsin yaz , bol bol yeriz...
estağfurullah , yöresel şeyler bunlar normaldir , bende egeli olduğum için bizde varsa yoksa ot gelir , inek gibi yat kalk ot yee biz kahvaltıda bile dereotu maydonoz yiyoz benim kocayla .... Enginarı tavsiye ederim
benim eşim kayserili yaaaaa bahar gelmesini hiç istemiyo yat kalk ot yiyonus bu ne yaaaaaa et yokmu et inekmiyiz biz hangi otu bulursak haşlayıp yiyoz yaaaaaaaaa saman gibi ne anlıonuzzz
diye söylenir hepp,
bende şifa niyetine yut yut die zorla yediririm
kıyamam annem ben sanaa ,,,ölüyor açlıktan kız
neee borulce deyıncemı agzının suyu aktı öğğğğ:) nasıl yıyosunuz yaaa banada deyıverın
peki özlem haklısınız da bizim derimizde kendimize göre büyük
öğretmenlik bu yönden güzel yarın da boş günüm temizlik yapcam
Börülceye bayılırım yemeğine, ekşilemesine hatta sadece kaynatıp tuzlayıpta da yeriz biz. Deniz börülcesini pek sevemedim. Ben hala düşünmekteyim yemek işini
benımki de elazıg lı onlrda fazla sebze yoktur ama ben ne yapsam yer adam. saolsun hiç yemek ayırt etmez :) Allah razı olsun walla
efet((((((
oooo walla öle de bi yiyos ki anlatamam:):)
ya dimi sende haklısın walla senin işin de zor canım:):)
benımki de elazıg lı onlrda fazla sebze yoktur ama ben ne yapsam yer adam. saolsun hiç yemek ayırt etmez :) Allah razı olsun walla
efet((((((
oooo walla öle de bi yiyos ki anlatamam:):)
ya dimi sende haklısın walla senin işin de zor canım:):)
ayyyyy benimki ayırır üstüne bide eleştiriri önüne en usta aşçıyı çıkar onu bile eleştirir vallahiiii
buyuk konusmayım ama aclıktan olsem yemem heralde
ewet onun tadı bambaşka yapması biraz uğraştıtrıyor ama yemesi güzel...ya kuzum bulsam yerdim. neyse ben ıste ıspanaktır efenime solim o tip şelerle accık doyuyom. deniz börülcesi de harikadırrrrr. izmir mordogan da yedim bir sefer onun tadı hala damagımdadır. canım yengem ellerine saglık tekrardan:)
kız yenmezmi oneee borulce deyıncemı agzının suyu aktı öğğğğ:) nasıl yıyosunuz yaaa banada deyıverın
bak sen bakkk halada konuşuypr özlem... yarında evdeymiş hanımefendi gelde çatlama bir tarafından...:):):)oyyyyyy kıyamam bebemmmm tamam sustummm
ben kaç haftadır gezmekten elim temizliğe gitmedi birde kkbeni çok engelliyor
tembelim ben tembelll
ohh ne güzel biz şanslıyız kız benim kayınvalidemde yapar be yerimm
şükretmek lazımm
peki özlem haklısınız da bizim derimizde kendimize göre büyük
öğretmenlik bu yönden güzel yarın da boş günüm temizlik yapcam
hahaha adamcağızda haklı napsın alışkanlıkla alakalı birsey bu..benim eşim kayserili yaaaaa bahar gelmesini hiç istemiyo yat kalk ot yiyonus bu ne yaaaaaa et yokmu et inekmiyiz biz hangi otu bulursak haşlayıp yiyoz yaaaaaaaaa saman gibi ne anlıonuzzz
diye söylenir hepp,
bende şifa niyetine yut yut die zorla yediririm
Kim dedi onu sanaaaa???:)) kızım yarın sabah git yaptır artık şu testi döve döve yaptıracağıaz yoksa sana:))kızlar ya bu hamilelik kan testi illaki aç karnınamı olması gerek yahuuuuuuuuu
merhaba bayanlar bende hamile kalmaya çalışıyorum 5 aydır uğraşıyoruz :26::26::26:
ateş ölçme yöntemi varmış bunu bilen varmı.
yaaa kıslarr,BAT 26.. çok var ama bugün lekelenme geldi.kafam çok karışık.noluyo banaa((
Özleeeeeeeeeeem, seviyom seni ve özledim çok:)kıssslarr selamın hello. men geldiiimmm. nabıonus nassınız neler var neler yok. kimler hamişşş
tulınımmm borulce mi bayılırımmmm??????
kızlar narmık ıle konustum degerı 23.01 mı dedı ne hamıle yanı.ama dr u degerını cok dusuk bulmus hıc begenmemıs cumartesı gunu tekrarlanacak.ıns ters gıden bıseyler yoktur.ya bu deger ısınden pek anlamam.hamıle ama degerın dusuk olması neyı ıfade eder ki.ıns cumartesıye kadar degerı dahada yukselır.cok moralı bozuk.bende uzuldum ıns ters gıden bısey yoktur.
kızlar bişi soracam batım 30unda yumurtlamam geçti sayılır.ben bugün bayağı ağır kaldırdım acaba bi sakıncası varmıdır.belimde birde kasıklarımda batma hissediyorum.aslında ne kadar pimpirikleniyorum ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?