- Konu Sahibi pembemasal
- #11.161
slm kızlar nasılsınız?.ya düşünüp duruyorum akşama ne yapsam diye size sorayım dedim biraz kafalar dağılsın ne yaptınız akşama yemek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oladabilir , olmayadabilir , şu bebek işinde hiçbirseye inanmıyorum , yaşayıp görecez tatlım..
aynen katılıyorum sana.moralin bozukmu dersen bozuk değil.sadece ilk defa erken belirti geldi şaşkınım.Allah ne kısmet ederse o.
ne güzel minik ev bende bin pişmanım koca evde oturduğuma , küçük birsey olsaydı işi gücü az ne güzel olurdu , 160 m2 ev var bende pişmanım hemde çok 2 kişiyiz altı üstü...
slm kızlar nasılsınız?.ya düşünüp duruyorum akşama ne yapsam diye size sorayım dedim biraz kafalar dağılsın ne yaptınız akşama yemek?
duşumu aldım bornozla yazıyorum. ctesi pazar evim çok doluydu. hatta pazar günü bile 2 kişi evimde kaldı evimden işlerine gittiler. temizlik daha uzun sürdü :)))
eşime bugün çok yorulurum sana özel yemek yapamam. mantı yapıcam dedim. Allahtan mantıyı seviyor. atıyorum sıcak suya 5-10 dakikada pişiyor
kıssslarr selamın hello. men geldiiimmm. nabıonus nassınız neler var neler yok. kimler hamişşş
tulınımmm borulce mi bayılırımmmm??????
şimdi yazdım kızlara bende börülce var
canım bende bıtırdım sayılır işleri yemege basladım:)))))))))
nerdesin len sen ::):):) mailimede cevap vermedin , diyet yapıyon ya dedim düştü kaldı herhalde bir yerde hastanede serum veriyorlar..merak ettim kız seni aşk olsun.. Börülce var gel yiyelim ,
hoşgeldinnnnn canımmm :))
şimdi yazdım kızlara bende börülce var
canım sen nerde oturuyorsun , ve nerelisin merak ettim .hımmm börülce hiç yemedim ve yapmadım deneyeyim bi ara
kuzumm ya sabah diğer ofisten cagırdı patronlardan biri akşama kadar toplantı yaptık esas patron gelio yarın hollanda dan hazırlık maksadıyla. Yarında orda olucam bilginiz olsunn. Kıss nasııı canım cekti simdi bi bilsenn:)
hosbulduk tatlım
canım sen nerde oturuyorsun , ve nerelisin merak ettim .
tamam böle haber vereceksin iştee bana , gel dedim ya kuzu atla uçağa gel yeriz yemeği sonra ben götürüm seni havaalanına ....
canım sen nerde oturuyorsun , ve nerelisin merak ettim .
tamam böle haber vereceksin iştee bana , gel dedim ya kuzu atla uçağa gel yeriz yemeği sonra ben götürüm seni havaalanına ....
he dur hemen akşam 7.30 uçagıyla gelim:):) kız bu borulce yi burda bulabilimiyim ki ben sımdı. Hiç dikkatımı cekmedi cunkuuuuu
canım ben mersinliyim istanbulda oturuyorum
acıktınızmı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim annem ne yaptı acaba ?
kayınvalidem yazdan kendi yapıyor derin dondurucuya atıyoruz , onlardan yaptım , taze değil yanii ,,,, ama belki vardır , marketlerde dondurulmuş gıdaların içinde..
kızlar narmık ıle konustum degerı 23.01 mı dedı ne hamıle yanı.ama dr u degerını cok dusuk bulmus hıc begenmemıs cumartesı gunu tekrarlanacak.ıns ters gıden bıseyler yoktur.ya bu deger ısınden pek anlamam.hamıle ama degerın dusuk olması neyı ıfade eder ki.ıns cumartesıye kadar degerı dahada yukselır.cok moralı bozuk.bende uzuldum ıns ters gıden bısey yoktur.