Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Son düzenleme:
Son düzenleme:

sor özlemcim eğer bilgimiz varsa konu ile ilgili tabiki yardıncı oluruz canım

foruma goz gezdirirken kürlerden falan bişilerden bahsediolardı ama detaylı ınceleyemedim malum işyerinden girdiğim için. şimdi de hangi bölümde bahsedilioda onlardan onu bulamıorum:) nedir bunlar

foruma goz gezdirirken kürlerden falan bişilerden bahsediolardı ama detaylı ınceleyemedim malum işyerinden girdiğim için. şimdi de hangi bölümde bahsedilioda onlardan onu bulamıorum:) nedir bunlar

kürlerden bahsedilen forum burası canım sadece daha önceki sayfalara bak bulacaksın..

oyyy oyyy oyyy ne güzel canım bulansın da biz daha da çok seviniriz vallah güldenle bebek kesin var diye

ay oo bulantı çok zor benim kızımda bulantım vardı su ya hasret kaldım vallaha suyu bile kusuyordum haftada iki gün serumla ayakta duruyodum daha dogrusu yatakta ayakta bile duramıyodum işallah hamileysen canım rahat geçirirsin bulantı korkusundan 2çocugu bile düşünemiyodum

ayyy benim şimdiden bile kokulara hasasiyetim var ozamanı hiç düşünemiyommmm kızlar..

zaten bu güldenle canomm değilsem bile beni hamile yapacaklar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…