How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yalnız şu var canım ben çalışmayı ayın 8 inde yaptım adetden 5 gun önce yani:27: şansım yok die düşünüorum konduramıyorum hamileliği kendime:26:

:))) O zaman biraz uzak ihtimal.. Demek ki 8 mart gibi yeniden adet olacaksın demektir, bu da bu ayın 20 si ile 26 sı arası iyi çalışman gerek demek:) hadi bakalım bol şans o zaman:)

:))) O zaman biraz uzak ihtimal.. Demek ki 8 mart gibi yeniden adet olacaksın demektir, bu da bu ayın 20 si ile 26 sı arası iyi çalışman gerek demek:) hadi bakalım bol şans o zaman:)

ama banu baksana senin dediğin tarihte özellikle 20 sinde ben adetli oluyorum 13 unde olursam 10 ekle 23 :26:

Adetliyken ilişki haram nasıl olur bu:53: duyuyorum burda şaşırıyorum..

Adetliyken ilişkimi oha kadının en özel gününde rahat bırakın bi kadınları yahuu:45: neyse kızlar ateşini ölçen varmı aramızda ben hergün ölçüyorum çünkü döllenmeyi falan anlıyabiliyormuşun :46:

yok banucum gıtmedım eşime sperm tahlılı yaptırp bakalım sayıya dedım de ıstemedı olursa olur nasılsa var bır tane dıyor bende sadece kecıboynuzukürü uyugluyorum barı spermşler cogalsın:))ben ogluma hamıle kalmadan 3 hafta uygulamıstık kecıboynuzukürü öyle hamıle kalmıstım

Adetliyken ilişkimi oha kadının en özel gününde rahat bırakın bi kadınları yahuu:45: neyse kızlar ateşini ölçen varmı aramızda ben hergün ölçüyorum çünkü döllenmeyi falan anlıyabiliyormuşun :46:
pek saglıklı yöntem degılmıs bırde ölceceksen yataktan kalkmadan ayagın yere degmeden hergün aynı saatte ölçmen lazımmıs yumurtlama günü 1 derrece falan düşüyormus

Çok üzüldüm hayatım ya, ama unutma önce senin sağlıklı olman lazım ki bebişde sağlıklı, mutlu gelsin.. İnşallah en kısa zamanda tedavin biter ve yeniden bebiş müjdesi alırsın:) Kendini üzme sakın..
Saolasın arkadasım..Tedaviye odaklanıyorum sımdı..aklım fikrim bebekte aslında ama hayırlısı..Buradaki arkadasları takip edeceğim zamanım gelene kadar..Olmazsa da vardır bır hayır dıyecegım napalım:43:

Günaydııııın Kızlar... :3: Mart başı bat tarihi olanlar, bu hafta çalışma haftası..:) Bütün negatif duyguları, olumsuzlukları, endişeleri bir kenara bırakıyoruz , en pozitif ruh halimizi bürünüyoruz, ne kadar harika kadınlar olduğumuzu hatırlayıp gözümüzü gelecek güzel günlere dikiyoruz.. Eşlerinizi ne kadar sevdiğinizi hatırlayın kızlar, unutun bebiş yapmayı, yumurtlama belirtilerini, hamile kalacak mıyım korkularını ve aşkla sarılın eşlerinizeeee..:) Harika, mutlu,sağlıklı aşk dolu bir hafta olsun hepimizeee.... :16:

Güncel Mart Listesi... Uğurlu gelsin herkese... :nazar:

:nazar:

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
elabebek = 13 Mart

:nazar:

ama banu baksana senin dediğin tarihte özellikle 20 sinde ben adetli oluyorum 13 unde olursam 10 ekle 23 :26:

Adetliyken ilişki haram nasıl olur bu:53: duyuyorum burda şaşırıyorum..

Günaydın tatlım, yani şimdi ben kabaca hesaplayınca öyle bir tarih çıkardım ama o sıralarda adetliysen en kesin yol, adetin bittikten sonra gün aşırı deneme yapmaktır.. böylece yumurtlama gününü kaçırma şansın da olmaz..:)

hayır tatlım ateş ölçmedim hiç ama yumurtlama günmde bana akşam sıcak basıyor zaten bir de kasıklarımda ağrı oluyor , oradan anlıyorum.. ama bu ay daha kestirme bir yolla, yumurtlama zamanı veya değil, gün aşırı denemeye karar verdim, böylece ay yakaladım mı kaçırdım mı diye düşünmiycem:)))) Kısmet, bakalım tutacak mı?

yok banucum gıtmedım eşime sperm tahlılı yaptırp bakalım sayıya dedım de ıstemedı olursa olur nasılsa var bır tane dıyor bende sadece kecıboynuzukürü uyugluyorum barı spermşler cogalsın:))ben ogluma hamıle kalmadan 3 hafta uygulamıstık kecıboynuzukürü öyle hamıle kalmıstım

Erkekler akıl sır ermiyor bazen, biz bu kadar debelenirken basit bir kontrole gitmeye yanaşmıyorlar, erkekliklerine değmesin toz hesabı:) ama bu çok normal ve çoğu erkeğin yaşadığı bir sorun da kabullenmiyorlar.. Neyse ama senin keçiboynuzu kürün ilkinde işe yaradıysa bunda da tutar inşallah:) bizde de bişey olmazsa türkiyeye ilk gittiğimde bi çuval keçiboynuzu alıcam bendee..:))))

Saolasın arkadasım..Tedaviye odaklanıyorum sımdı..aklım fikrim bebekte aslında ama hayırlısı..Buradaki arkadasları takip edeceğim zamanım gelene kadar..Olmazsa da vardır bır hayır dıyecegım napalım:43:

Hayırlısı tatlım, dediğim gibi herşeyden önemlisi önce senin sağlığın geliyor.. İnşallah da çabuk sonuçlanır da biz de senin güzel haberlerin ne zaman gelecek diye takip ederiz;) Bizi de takip etmeyi bırakma tabii, uğurlu gelirsin bize..:3:

çok merak ediyorrum kızlar bakalım mart ayında neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum..
ya ben takılmıyorum bu konuya diyorum yama her akşam rüyalarımda görüyorum.. yani hep hamile görüyorum kendimi..
:):)

çok merak ediyorrum kızlar bakalım mart ayında neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum..
ya ben takılmıyorum bu konuya diyorum yama her akşam rüyalarımda görüyorum.. yani hep hamile görüyorum kendimi..
:):)

ahahahahaha:)) bu takılmamış halinse eyvahlar olsuuuun:) Şaka bi yana hepimiz öyleyiz sanırsam:) yani bende de var o heyecan, bu haftayı iple çektim resmen, benim için haftaya pazartesiye kadar verimli dönemmiş, bakalım ne olacak.. :) Seninde rüyaların tutar inşallah, hamilelik belirtisi diye yazarız,rüyada kendini hamile görmek diye:))

ahahahahaha:)) bu takılmamış halinse eyvahlar olsuuuun:) Şaka bi yana hepimiz öyleyiz sanırsam:) yani bende de var o heyecan, bu haftayı iple çektim resmen, benim için haftaya pazartesiye kadar verimli dönemmiş, bakalım ne olacak.. :) Seninde rüyaların tutar inşallah, hamilelik belirtisi diye yazarız,rüyada kendini hamile görmek diye:))

amin canımmmmmm:
inşallah..
bu arada benim adetm damla damla başlıyor demiştim ya daha önce peki ben şimdi o günümü baza alıcam hesaplama yaparken yani 5 şubatta damlalarım başladı 9 şubattada normal başladı şuandada bitti benim için ilk günü 5 şubatmı olacak?...

Back