- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
Günaydın kızlarr.... Güzel bir cumartesi güzel bir izmir sabahıı ,,,güzel haberlerle dolsun inşallah...
Sağol tatlım, sana da çok keyifli bir haftasonu dilerim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarr.... Güzel bir cumartesi güzel bir izmir sabahıı ,,,güzel haberlerle dolsun inşallah...
Arkadaşım çok sağol bilgilendirdiğin için yanlız orgazm olmadan o işi yapan varmıymışş çok mu açık oldu![]()
:)) kadınları kastediyorsan, orgazm olmayan, olamayan sayısı tahmininden fazladır inan tatlım:) Çok bilinçli değil türk kadını maalesef, vücudu ve cinselliği hakkında.. ama gittikçe değişiyor bu durum ki güzel birşey bence..
Evt cnm kadınları kasdediyorum. Hmm vayy bee nevarsa da turk kadının da var yaa :/ Neyse cnm ben demin soğan suyu içtim çok kötüydü ya istifra ettim resmen afedersin, kimseyi korkutmak istemem ama bundan 15 dk. önce koca bir bardak süt içmiştim ondan olsa gerek birdahakine aç karnına deniceğim bakalım :/
Kızlar beni listeden silin...Benım bebek hayalım baska bahara kaldı sanırımbugun pskıyatrıstıme gıttım..yenı ılaclar verdı ve sımdılık hamılelıge kalkısmamam gerektıgını soyledı...bıraz daha beklıycem gıbı gorunuyor, tam da karar vermsken
![]()
Güncel Listemiz...
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907:7 mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
![]()
Kızlar beni listeden silin...Benım bebek hayalım baska bahara kaldı sanırımbugun pskıyatrıstıme gıttım..yenı ılaclar verdı ve sımdılık hamılelıge kalkısmamam gerektıgını soyledı...bıraz daha beklıycem gıbı gorunuyor, tam da karar vermsken
![]()
bende ekledım kendımı masllahım va rtüm lıstelerde demırbas oldum ocak subat derken marttada varım nisanda olammak dilegiyle:))
Iyi geceler hanimlar. Bizde bu ay bebek yapmaya karar verdik:)) Nasip bakalim. Banuya cok tskler ismimi benden once listeye yazdirdigi icin. Bu hafta en verimli haftamizmis sanirim. Calismalarimizda o yonde devam ediyor ins. Doktorumuzda hersey normal dedi. Yarinda folik asite baslayayim diyorum. Sabah kahvaltisindan sonra. Simdiden cok heyecanliyim:)) Rabbim hepimize nasip eder ins.
Kızlar beni ara ara heycan basıyor :116: 2,5 hafta var daha pfoooffffffff :125::125:
sagol banucum dedıgın gıbı ınsallah nısanda gebelık formunda oluruz benım ılk hamılelıktede zor kalmıstım hamıle esımın sperm sayısı düşüktü asılamalar tutmamıstı sonra dogal yoldan hamıle kalmıstım 3.5 yasında oglum var ıkıncıdede uzun sürermı bukdar hamıle kalmak ondan dolayı endıselıyım 2senede falan hamıle kalmıstım dogal yoldan denemelr asılamalar dahıl![]()
SLM kızlar...aranıza yeni katıldım.aslını söylemek gerekirse yaklaşık 6 aydır takipteyim sizi ama yazmak bugüneymiş
Ben geçen sene bi kimyasal gebelik yaşadım.eşimin devamlı yurtdışında olması nedeniyle gebeliği yakalayamadım
bu zaman zarfında tsh sıkıntım çıktı.tedavim devam ediyor.değerimin dr.un söylemine göre gebelik olabilecek değerde olması.
Eşimide eve kapatmış durumda 2 aydırda denemedeyiz.geçen ay yumurtlama takibine başladık.sonuç malümm..marta kaldık.
bu ay ise ilaçla tedaviyi deneyeceğiz. Hepimize sabır diliyorum....gerçekten sancılı bi süreç...
merhaba banucum kusura bakma ogün çıkmak zorunda kaldım ve malum hafta sonu işlerimden dolayı giremedim. haklısın bende hemen ilaç kullanmak istediğim için sanıyorum daha 1 2 ay bekliyecem artık hayırlısı..ya doktorların işine karışmamak lazım, bir bildikleri vardır elbette ama ben burada çok okudum ilaç kullanan ve doktorları hemen bir iki ay sonra başlatmış.. hani ne bileyim biraz daha denemek gerekmez mi eğer bir sorun, kısırlık durumu yoksa diye düşünüyorum ben şahsen.. yine de bilmediğim bir konuda atıp tutmak da istemiyorum..
ben de geçen ay 35 yaşından 36 ya geçtim, doktora gittim kontroller temiz çıktı, bir süre denememi tavsiye etti bakalım ne olacak..:)