How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:))hadı ınsallah banucum bende sogan kurune baslayacagım pazertsı gunu o kı bır zararı yokmus 15 gun deneyelım basıtte sen de basla bakalım sonuclar neler olacak:)

banucum bu sogan kurunun bır sıkıntısı falan olmaz degıl mı sende arastırdım dıyorsun arkadasda tv de doktordan dınlemıs baslayacagım dedım ama kararsızım ve tam anlamıyla ne ıse yarıyomus bu kurun benı bılgılendırırmısın o guzelım engın bılgılerınle:))

ekledim tatlım.. o bir iki günlük değişkenlik hepimizde var..:) İnşallah hayırlı haberlerin olur marta tatlım..

:nazar:

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
mukut31 = 7 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart

teşekkür ederim canım:
inşallah hepimiz burdan güzel haberlerimizi paylaşırız...

banucum bu sogan kurunun bır sıkıntısı falan olmaz degıl mı sende arastırdım dıyorsun arkadasda tv de doktordan dınlemıs baslayacagım dedım ama kararsızım ve tam anlamıyla ne ıse yarıyomus bu kurun benı bılgılendırırmısın o guzelım engın bılgılerınle:))

ahahahaha:) incir kürü vs prolokatini o yüzden ona birşey diyemem ama soğan kürünü araştırdım internette bi hayli, tadını kokusunu kaldırabilirsen bir yan etkisi yokmuş..:)) istiyorsan bir dene derim..

Günaydın kızlar, mart başı bat tarihi olanlar, az kaldı bu ayın çalışmaları başladı başlayacak, kürlerinizi hazırlayın, beyninizi boşaltın, rahatlamaya çalışın, en az stresle girmemiz gereken bu dönemden dolu göbüşlerle çıkarız inşallah...:49: :9:

Güncel listemiz, mukut31 ve nurdansvs sizleri de ekledim , hoşgeldiniz aramıza.. :)

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
mukut31 = 7 Mart
lata = 9 Mart
nurdansvs X X X X X= 10 Mart

Süperrr ben folik asit ve b12 vitaminlerimi aldım bugün başladım cnm :28:

herkese merhaba kızlar .benimde hayallerim umutlarım marta kaldı.inşallah mart başı gibi ikinci aşılamya start vereceğim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

canım pekı o kuru arastırdın mı ne zman baslamalı ve tam tersı baska etkılerı olabılır mı bu tıp seylerıde yaparken ınsan tedırgın oluyo da hıc bır kur yapmadım daha ben 3 aydır korunmuyorum belkı ılerde dusunurum yapmayı..

Cnm hiç bir zararı olmuyormuş düşünsene havucun ne zararı olabilir ki havuç soğanın veya incirin arkadaşımında dediği gibi bi zararı yoktur ;)

herkese merhaba kızlar .benimde hayallerim umutlarım marta kaldı.inşallah mart başı gibi ikinci aşılamya start vereceğim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Amin hayatım, inşallah başarıyla geçer ve güzel sonuçlar alırsın, hoşgeldin aramıza:)

Cnm hiç bir zararı olmuyormuş düşünsene havucun ne zararı olabilir ki havuç soğanın veya incirin arkadaşımında dediği gibi bi zararı yoktur ;)

folik asit ve vitamin ben de alıyorum tatlım.. yalnız, incir prolaktin seviyesini yükseltebiliyormuş, böyle bir sorunu olanlar kullanmasın diyorlar..

Amiiin inşallah..:) Hayır bebiş yok, bebiş isteği var:) Bakalım ilk iki aydan boş çıktık. mart 3. ay olacak, inşallah tutar bu sefer.. Tabii hayırlısıysa inşallah..

Cnm bende senle aynıyım bu üçüncü ayımız bizimde hadi inş. bu mart a olur :49::49:

folik asit ve vitamin ben de alıyorum tatlım.. yalnız, incir prolaktin seviyesini yükseltebiliyormuş, böyle bir sorunu olanlar kullanmasın diyorlar..

Aynen cnm unutmuşum çok özür dilerim doğru diyorsun ama ben sadece soğan ve havucu kullanıcağım inş.

Esımın akrabasında vardı cıkolata kıstı. Doktor ona amelıyatta kıst patlarsa kesın kısır kalırsın dedı. Bu yüzden ilaçla tedavi olarak kisti küçülttüler ve hiç dokunmadan hamile kaldı.

ay cok sevindim bunu duyduguma. insallah benimkine de dokunmadan hamile kalirim... o zaman dogum esnasinda aliyorlar kistleri

inşalah kızlar martayında burda herkes hamile kaldığını konuşuyo olur..
ben size bişey sormak istiyorum biliyorum aslında yeri değil ama kafam atakıldığı için sormak istedim..

benim adetim 3 4gün önce damla damla gelip sonra normale dönüyo fakat doktorum bana bununla ilgili hiç 1 açıklama yapmadı acaba sizce bunun sebebi ne ola bilir?
bu konuda bilginiz varmı?

inşalah kızlar martayında burda herkes hamile kaldığını konuşuyo olur..
ben size bişey sormak istiyorum biliyorum aslında yeri değil ama kafam atakıldığı için sormak istedim..

benim adetim 3 4gün önce damla damla gelip sonra normale dönüyo fakat doktorum bana bununla ilgili hiç 1 açıklama yapmadı acaba sizce bunun sebebi ne ola bilir?
bu konuda bilginiz varmı?

hiç bilmiyorum hayatım ya, ama doktor bişey deyip bi ilaç vermediyse normal bir durumdur diye düşünüyorum.. yani hormonlar adetin başlaması bünyeden bünyeye değişiyor.. ama içime sinmiyor diyorsan bir başka doktora daha gidebilirsin.. ama adet düzenin normalse , damla damla olup sonra gelmesi dışında bir sorun yoksa bence boşuna endişeleniyorsun :)

canım ben 1.5 yıllık evlıyım ama kasım ayından berı korunmayı bıraktım esım korunuyodu zaten bu ay da gecıkme olunca tahlıl doktor falan derken bıraz sonu kotu oldu hastayım sımdı cok ıgrenc bu ay kendım den resmen nefret ettım:)) sen ne zmandan berı bebek ıstıyosun asılma neden yaptırdın yumurtlamanda bır problem mı var dı..

canım ben 11 yıllık evliyim 10 yasında bi oğlum var ama 2 yıldır ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyoruz bır turlu olmadı gitti. hıc bı prob yok bendede esımdede hersey normal hatta normalın ustunde :)) ama kıset ıste tutturamadık oglumda kardes ısteyıp duruo bı asılama yaptıralım sansımızı denemıs oluruz dedık yaptırdık ıste oda tutmadı. öyle yanı sen daha yenı evlı sayılırsın olur inşallah

canım ben 11 yıllık evliyim 10 yasında bi oğlum var ama 2 yıldır ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyoruz bır turlu olmadı gitti. hıc bı prob yok bendede esımdede hersey normal hatta normalın ustunde :)) ama kıset ıste tutturamadık oglumda kardes ısteyıp duruo bı asılama yaptıralım sansımızı denemıs oluruz dedık yaptırdık ıste oda tutmadı. öyle yanı sen daha yenı evlı sayılırsın olur inşallah

inşallah seninde olur 2. bebiş hayatım.. ;) güzel haberler aldıkça moral oluyor, umut oluyor hepimize...

inşallah inşallah hep beraber :52:
ya bısey sorcam bu çikolata kistine nıye öyle ısım takmıslar ki biliomusunuz çikolatayla ne alakası var yani:44::26:

ben baktım senin yerine hemen buldum cevabı:))

"birikmiş kan kalıntılarının rengi zaman geçtikçe kırmızıdan kahverengiye ve siyaha doğru dönüşüm gösterir. Endometriyoma, yani çikolata kisti yumurtalık dokusu içinde bu eski kanın birikmesiyle oluşur ve bu kistin içinde bulunan sıvı görünüm olarak sıvı çikolatayı andırır."

bundan dolayıymış tatlım..

Back