- 28 Şubat 2018
- 769
- 876
- 23
- Konu Sahibi Flamingo00
-
Amiiiin inşAllahinşAllah aynılarıni bende yaşadım çok zor gerçekten her anı,Altı yıl oldu evleneli. Aşılamalar, ilaçlar, dış gebelikler, kimyasal gebelikler ve 12 haftalık bir kaybım var.4. Tüp bebek denememde hamileyim. Rabbim isteyen dileyen bu yolda uğraşan herkese nasip etsin inşallah. Anlıyorum sizi ama olmaz diye düşünmeyin. Tedaviye dört elle sarılın ve umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Ne güzel böyle umutlar.Evliliğimin 2.senesi basladılar.. Hadi cocuk yapın, ne zaman yapcaksınız, bi sorun varsa doktora gidinler..
O stresle tam 1 sene yapmaya calıstık olmadı. Doktora gitmedim kötü bişe dicek diye.. Sonra alakasız bir gün soğan kürü dıye bişe ögrendim. Denediğim ayın ertesi hamile kaldım.. Tamaaam ilk cocuk boyle oldu..
Derken ikincinin baskısı basladı.. Eşim zaten istemiyordu,5 sene sonra fikri değişti, cok gec kaldık keske peşine ikinciyi yapaydık demeye.. Neyse bizde yıne denemeler basladı.. Yıne 1 senedir tık yok.. Nette ikinci gebelik kısırlıgı diye bişe okudum ve kendimi kısır ilan ettim..
Naparsak yapalım olmuyor, tamam olmasın dedik.. Zaten stresli bi hayatım vardı.. Bu streste olacaksa da olmaz dedim..
Ve pat dıye birden hamile kaldım en imkansız sekılde.. Ne bacakları havaya dıkmıstım ne sekılden sekıle girmiştim tutsun dıye. .Ne ara ne yaptık da oldu onu bile bilmiyorum..
Velhasıl kelam Allah ol deyince oluyor.. Zamanı buymuş demekki..
Ayrıca kuzenim de senelerce ugrasıp tam tüp bebek tedavisine başlayacagı ay kendiliğinden hamile kalmıştı.. Herseyın hayırlısı..Ne güzel böyle umutlar.
Hiç beklemediğimiz anda gönderiveriyor Rabbim evlatlarınizi size bağışlasın
Herşeyin bir zamanı var elbet işte arada böyle geliyor umutsuzluk
Ama gelecek kuzucuğum inşAllah
O kadar sene olmayanları düşünüyorum da bir nebze rahatliyorum Allah'ım onlara ve herkese hayırlı tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin ve bolca sabir inşAllahbende sizi 10-15 yıldır çocuğunuz olmuyor sandımm....boşuna acı çekiyorsunuz, daha 4 yıl olmuş, mutlaka olur çocuğunuz...
Hele ilk aydan olanlara nasıl şaşırıyorum yaaKuzenim var 1 aylık evli hamile ben 5 yıllıkbazen kendıme kızıyorum okumasaydım karıyer marıyer yapmasaydım cocuk yapsaydım
Evet öylesi benim çevremde de çok ilki tedaviyle ikincisi hemen arkasına normal yoldan ne güzelCanim hic stres yapma . Cevremde o kadar tup bebek yaptirip bebek sahibi olan varki. Bir de ardina normal bebek nasip etti allah .
Hep pozitif dusun , guzel seyler hayal et , bardagin dolu tarafini gör.
Allah ol dedikten sonra ,olucaktir inan :)
Aynen öyle takma düşünme deyince durdurabilsek kendimizi ama nafileSizi o kadar iyi anlıyorum ki yani daha 10 aydır deneyen biri olarak her ay gözyaşı döküyorum sanki o çift çizgiyi hiç göremeyecekmişim gibi geliyor. Her ay yeni bir umut besleyip hayal kırıklığı yaşamak o kadar zor ki . Ama işte rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor kaç tüp bebek denemiş olmamış sonrasında doğal yollardan hamile kalan var bunları duydukça hep ümitleniyorum. Birde takma stres yapma diyenler varya birgün çocuğum olunca asla kimseye bunu demeyeceğim çünkü insanın elinde değil ki takmamak düşünmemek bilgisayar değilki beynimiz isteyince kapatalım konuşmak kolayda yaşamak gerçekten zor
Rabbim dualarını kabul etsinç stresten uzak durmalısınız bu süreçte. Kendine dikkat etmelisin. Eğer etkileniyosanız daha az insanla görüşün. Soran insanlarla görüşmeyin.
Ben insanların bu düşüncesizliğini anlamıyorum. İnce düşünmek bu kdr zor mu.
Aminn inşallahAmiiiin inşAllahinşAllah aynılarıni bende yaşadım çok zor gerçekten her anı,
Size meleğinizi göndermiş Rabbim darısı bana ve tüm isteyenlere diyelim inşAllah
Allah bir daha evlat acisi göstermesin bilirim kaybin zor olduğunu Rabbim sabır versin o mutluluğu yaşayıp sonra kaybetmek...Bende 5 yillik evliyim iki defa kaybettim bebeklerimi ,seni okadar iyi anliyorum ki Allah kimsenin kucagini bosbirakmasin hayirlisini iste bacim boylesi daha zor hevesim kursagimda kaldi
İnşAllah güzel haberler alırsınBen de 4 yılı devirdim ikinci tedavimdeyim şuan rabbim hayırlısını versin demekten başka çarem yok
Amin inşAllah.Rabbim hayırlısıyla bu süreci çok kolay atlatmanıza yardımcı olur inşallah. Kendinizi sıkmayın maalesef çevresel faktörler çok etkiliyor sizin için ve sizin gibi tüm anne olmak isteyenler için her gün dua ediyorum. Rabbim bu duyguyu size de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?