Anne olamamanın acısı

Amiiiin inşAllahinşAllah aynılarıni bende yaşadım çok zor gerçekten her anı,
Size meleğinizi göndermiş Rabbim darısı bana ve tüm isteyenlere diyelim inşAllah

bende sizi 10-15 yıldır çocuğunuz olmuyor sandımm....boşuna acı çekiyorsunuz, daha 4 yıl olmuş, mutlaka olur çocuğunuz...

Ne güzel böyle umutlar.
Hiç beklemediğimiz anda gönderiveriyor Rabbim evlatlarınizi size bağışlasın
Herşeyin bir zamanı var elbet işte arada böyle geliyor umutsuzluk
Ama gelecek kuzucuğum inşAllah

Ne güzel böyle umutlar.
Hiç beklemediğimiz anda gönderiveriyor Rabbim evlatlarınizi size bağışlasın
Herşeyin bir zamanı var elbet işte arada böyle geliyor umutsuzluk
Ama gelecek kuzucuğum inşAllah
Ayrıca kuzenim de senelerce ugrasıp tam tüp bebek tedavisine başlayacagı ay kendiliğinden hamile kalmıştı.. Herseyın hayırlısı..

bende sizi 10-15 yıldır çocuğunuz olmuyor sandımm....boşuna acı çekiyorsunuz, daha 4 yıl olmuş, mutlaka olur çocuğunuz...
O kadar sene olmayanları düşünüyorum da bir nebze rahatliyorum Allah'ım onlara ve herkese hayırlı tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin ve bolca sabir inşAllah
Evlat diye için cız edince ne 10 sene dinliyor yürek nede 4 inanın ki zor

Kuzenim var 1 aylık evli hamile ben 5 yıllıkbazen kendıme kızıyorum okumasaydım karıyer marıyer yapmasaydım cocuk yapsaydım
Hele ilk aydan olanlara nasıl şaşırıyorum yaa nasıl bir azimdir o
Tabiki önce Rabbimin vermesi ama ilk aydan da bir mucize yani
Kariyeri yapmışsın sıra bebiste
Kariyer de yaparsın çocukta

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki yani daha 10 aydır deneyen biri olarak her ay gözyaşı döküyorum sanki o çift çizgiyi hiç göremeyecekmişim gibi geliyor. Her ay yeni bir umut besleyip hayal kırıklığı yaşamak o kadar zor ki . Ama işte rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor kaç tüp bebek denemiş olmamış sonrasında doğal yollardan hamile kalan var bunları duydukça hep ümitleniyorum. Birde takma stres yapma diyenler varya birgün çocuğum olunca asla kimseye bunu demeyeceğim çünkü insanın elinde değil ki takmamak düşünmemek bilgisayar değilki beynimiz isteyince kapatalım konuşmak kolayda yaşamak gerçekten zor

Canim hic stres yapma . Cevremde o kadar tup bebek yaptirip bebek sahibi olan varki. Bir de ardina normal bebek nasip etti allah .
Hep pozitif dusun , guzel seyler hayal et , bardagin dolu tarafini gör.
Allah ol dedikten sonra ,olucaktir inan :)
Evet öylesi benim çevremde de çok ilki tedaviyle ikincisi hemen arkasına normal yoldan ne güzel
İnşAllah olacak inşAllah

Aynen öyle takma düşünme deyince durdurabilsek kendimizi ama nafile

Zor süreçlerden geçerken birde sağin solun hamile kaynamiyormu gelde üzülme işte
Rabbim sabır versin bizlere herkese
İnşAllah gelecek bizim meleklerimizde

Demekki zor canim. O igrenc ağızlarıyla o kadar kötü konusuyorlarki yani gereksiz ,onlar yüzünden psikolojim cok kötü bozuldu. Hormon ilaclari aldim asilama yaptirdim doktora gittim geldim gittim geldim hic üzülmedim canımın yanmasına ya da gobegimden vurdugum igne yerinin acimasina ama insanların yaptiklari canimi öyle yaktı ki dilleri durmuyor. Zaten zor bi süreç birde insan bunlari kafaya takiyor

Bende 5 yillik evliyim iki defa kaybettim bebeklerimi ,seni okadar iyi anliyorum ki Allah kimsenin kucagini bosbirakmasin hayirlisini iste bacim boylesi daha zor hevesim kursagimda kaldi

Rabbim hayırlısıyla bu süreci çok kolay atlatmanıza yardımcı olur inşallah. Kendinizi sıkmayın maalesef çevresel faktörler çok etkiliyor sizin için ve sizin gibi tüm anne olmak isteyenler için her gün dua ediyorum. Rabbim bu duyguyu size de nasip etsin inşallah

4 ay öncesine kadar senden bir farkım yoktu. Neler yaşadığını ve hissettiğini o kadar iyi anliyor ve biliyorum ki. Rabbim bana mucizesini gönderdi. Dilerim darısı sana ve evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm herkese olsun. Benimki de tüp bebek bu arada. Ve tüp bebekte en önemli olan şey yüksek moral ve motivasyon. Tez zamanda kucağın dolar acin diner inşallah. Dua edeceğim

Banada dua edin nolur 10 dk önce tüp bebek transferimin olumsz oldugunu ögrendim dr pazar gunu kan testi vermemi istedi ben bugun yaptırdım ve sonuc olumsuzzzzzzzzxxxz

Bende 5 yillik evliyim iki defa kaybettim bebeklerimi ,seni okadar iyi anliyorum ki Allah kimsenin kucagini bosbirakmasin hayirlisini iste bacim boylesi daha zor hevesim kursagimda kaldi
Allah bir daha evlat acisi göstermesin bilirim kaybin zor olduğunu Rabbim sabır versin o mutluluğu yaşayıp sonra kaybetmek...
Her zaman hayırlısını istiyorum Rabbimden herkese de hayırlısını versin Allahim

Amin inşAllah.
Zaten çoğunluk olarak bu çevre bizi bu çıkmaz umutsuzluğa sokan
Hayırlısı olsun inşAllah hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…