• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısı

Stresten uzak durmak ne mümkün.
İnsanlar hem düşüncesiz hem acımasız
Bir kere sorarsın susarsin her gördüklerinde aynı soru ister istemez karşılaştığım insanlar malesef bana kalsa kendimi bı odaya kilitleyeceğim
yüce ALLAH gönlünüzdeki hayırlı muradınızı versin.
olur inşallah.
neden olmasın? tedavi olur da iyi sonuçlarınızı yazarsınız inşallah. RABBİM ne derse o olur.
ol der olur.

Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Öncelikle aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çook iyi anlıyorum.Ben de 3.tüp bebek denemem de ikizlerime hamile kaldım 5.yılımda çok uzun aşamalara dayandım ,sabrettim.Allah nasip etti.GErçekten bu süreçte kimseyle muhatap olma ,kitap oku,hobin varsa ona yoğunlaş bol bol dua et.Ben geceleri kalkıp dua ederdim gözyaşlarıyla ,seni çook iyi anlarım.İnşallah pes etme ben 32 yaşımda hamile kalmıştım sen daha gençsindir bence pozitif düşün herşey güzel olsun

Arkadasımın 2 aşılama ve 7 tüp bebek denemesı sonunda 12 yıl sonra oldu bebeklerı . Çok ağladı çok üzüldü hatta eşiyle boşanma sürecıne bile girdiler. 7. denemesınde tam tüm umutları bitmişken ikizleri oldu . Allahtan umut kesilmez sende kesme umudunu canım . İnsallah tez zamanda sende kucagına alırsın bebeklerını dua edeceğim anne olmak isteyen tün kadınlar için.

Yalnız değilsin canım. Seni anlıyorum. Ben de anne olamayacaklardanım. Ama bir gün nasip olursa evlatlık alacağım, gerçek evladımdan da ayrı tutmayacağım.
Rabbim sabır versin.
Çok iyi bir anne olacağınıza eminim
Benim çocuğum hiç olmayacak değil sadece yüreğime oturan acıyı paylaşmak istedim
Rabbim dilerse ikimizede verir inşAllah

Rabbim sabır versin.
Çok iyi bir anne olacağınıza eminim
Benim çocuğum hiç olmayacak değil sadece yüreğime oturan acıyı paylaşmak istedim
Rabbim dilerse ikimizede verir inşAllah

Sağol canım. Allah'dan ümit kesilmez ama benim hiç olmayacak çocuğum. Benim de belki böyle yaşamamı istedi. Başka şeylerle mutlu olurum belki de. Senin de inşallah olur canım, ümidini kesme.

Öncelikle aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çook iyi anlıyorum.Ben de 3.tüp bebek denemem de ikizlerime hamile kaldım 5.yılımda çok uzun aşamalara dayandım ,sabrettim.Allah nasip etti.GErçekten bu süreçte kimseyle muhatap olma ,kitap oku,hobin varsa ona yoğunlaş bol bol dua et.Ben geceleri kalkıp dua ederdim gözyaşlarıyla ,seni çook iyi anlarım.İnşallah pes etme ben 32 yaşımda hamile kalmıştım sen daha gençsindir bence pozitif düşün herşey güzel olsun
Ne güzel Rabbim sonunda güldürmüs yüzünüzü inşAllah banada nasip olur
Allah'ım evlatlarınizi size bağışlasın
Yaşım genç ama annelik duygusu her yaşta aynı yoğunluktadir içim kıpır kıpır vallahi :anne:

Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ne acıymıs meger..
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
Rabbim tez zaman da hayırlı bi evlat nasip Etsin inşallah

Sağol canım. Allah'dan ümit kesilmez ama benim hiç olmayacak çocuğum. Benim de belki böyle yaşamamı istedi. Başka şeylerle mutlu olurum belki de. Senin de inşallah olur canım, ümidini kesme.
Rabbim tüm güzelliklerini sana göndersin inşAllah
Öbür dünyada bunun mükâfatını fazlasıyla verir Rabbim sen gönlünü ferah tut canım benim

Arkadasımın 2 aşılama ve 7 tüp bebek denemesı sonunda 12 yıl sonra oldu bebeklerı . Çok ağladı çok üzüldü hatta eşiyle boşanma sürecıne bile girdiler. 7. denemesınde tam tüm umutları bitmişken ikizleri oldu . Allahtan umut kesilmez sende kesme umudunu canım . İnsallah tez zamanda sende kucagına alırsın bebeklerını dua edeceğim anne olmak isteyen tün kadınlar için.
Yaa ne güzel Rabbim güldürmüs yüzünü
Allah'tan ümidimi kesmedim hiç bir zaman Rabbim herkese nasip etsin inşAllahh...

Bende 3. Tup bebek sonunda 5 yilin hasretini cektim ama sukur cok sukur Allah nasip etti simdi 5 ayligiz bana olmaz bile dediler umudunu asla kaybetme . Bazen nasil sukretmem gerektigini bilmiyorum doyamiyorum sukurlere umarim sizde bu sukurleri yasarsiniz

Konuyu okumaya basladıgımda asla hamile kalamayacagınız bebeginizin asla olmayacagını söylüyosunuz sandım ama tüp bebek ihtimaliniz varmıs
Umudunuzu bu kadar kaybetmeniz hayatınıza bebek üstüne kurmanız size ve evliliğinize zarar verir
Binlerce anne olan varsa binlercede sizin gibi tüp bebek yapanlar var
Biraz olumlu düşünmeye baslayın ve hayatınızın odak noktasından bebeği cıkarın derim
Aksi halde hic bişeyden mutlu olamayan herşeye üzülen aglayan bir hayatınız olur
Birde ne zaman düşünmeyi çabalamayo bırakırsanız o zaman bebek sizi buluyor en azından cevremde bunu gördüm
Daha tüm ihtimaller bitmiş değil herşey icin hayırlısı olsun

Canim hic stres yapma . Cevremde o kadar tup bebek yaptirip bebek sahibi olan varki. Bir de ardina normal bebek nasip etti allah .
Hep pozitif dusun , guzel seyler hayal et , bardagin dolu tarafini gör.
Allah ol dedikten sonra ,olucaktir inan :)

Ne acıymıs meger..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki

Evliliğimin 2.senesi basladılar.. Hadi cocuk yapın, ne zaman yapcaksınız, bi sorun varsa doktora gidinler..

O stresle tam 1 sene yapmaya calıstık olmadı. Doktora gitmedim kötü bişe dicek diye.. Sonra alakasız bir gün soğan kürü dıye bişe ögrendim. Denediğim ayın ertesi hamile kaldım.. Tamaaam ilk cocuk boyle oldu..

Derken ikincinin baskısı basladı.. Eşim zaten istemiyordu,5 sene sonra fikri değişti, cok gec kaldık keske peşine ikinciyi yapaydık demeye.. Neyse bizde yıne denemeler basladı.. Yıne 1 senedir tık yok.. Nette ikinci gebelik kısırlıgı diye bişe okudum ve kendimi kısır ilan ettim..

Naparsak yapalım olmuyor, tamam olmasın dedik.. Zaten stresli bi hayatım vardı.. Bu streste olacaksa da olmaz dedim..
Ve pat dıye birden hamile kaldım en imkansız sekılde.. Ne bacakları havaya dıkmıstım ne sekılden sekıle girmiştim tutsun dıye. .Ne ara ne yaptık da oldu onu bile bilmiyorum..

Velhasıl kelam Allah ol deyince oluyor.. Zamanı buymuş demekki..

Altı yıl oldu evleneli. Aşılamalar, ilaçlar, dış gebelikler, kimyasal gebelikler ve 12 haftalık bir kaybım var.4. Tüp bebek denememde hamileyim. Rabbim isteyen dileyen bu yolda uğraşan herkese nasip etsin inşallah. Anlıyorum sizi ama olmaz diye düşünmeyin. Tedaviye dört elle sarılın ve umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Konuyu okumaya basladıgımda asla hamile kalamayacagınız bebeginizin asla olmayacagını söylüyosunuz sandım ama tüp bebek ihtimaliniz varmıs
Umudunuzu bu kadar kaybetmeniz hayatınıza bebek üstüne kurmanız size ve evliliğinize zarar verir
Binlerce anne olan varsa binlercede sizin gibi tüp bebek yapanlar var
Biraz olumlu düşünmeye baslayın ve hayatınızın odak noktasından bebeği cıkarın derim
Aksi halde hic bişeyden mutlu olamayan herşeye üzülen aglayan bir hayatınız olur
Birde ne zaman düşünmeyi çabalamayo bırakırsanız o zaman bebek sizi buluyor en azından cevremde bunu gördüm
Daha tüm ihtimaller bitmiş değil herşey icin hayırlısı olsun
Bir anlık böyle bir boşluğa düştüm aldığım bir hamilelik haberi ile yoksa tüm hayatımı bebeğe adamış değilim kesinlikle
Eşimle doğru dürüst bebek sohbeti etmeyiz bile
Bu sorun evliliğimi zedelemiyor çok şükür ki
Bir anlık hüzünle o anlık hasretle içimden geçenleri yazayım dedim
Buradaki arkadaşlarla dertleşirim biraz diye
Dr um çok umutlu tüp bebekten falan işte ama bu kadar uğraşıp olmaması insanı karamsarlığa itiyor ister istemez
Yorumunuz için teşekkür ederim

Back