• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısı

doktora göründünüz mü?
en nefret ettiğim sorulardan biri çocuk hastalanır doktora götürdünmü diye sorarlar. bir rahatsızlık olur doktora gittinmi derler. herhalde gidecek 4 yıldır bu kadar çocuk sahibi olmayı isteyipte dilek tutup bekleyecek değil herhalde.

6 yıla yakın bekledim. Bir kaç düşük yaşadım. Hastalandım, yataklara düştüm. Üzüldüm, bekledim, her ay onlarca test yaptım. Bazen ağladım bazen sadece sustum, bazen yemedim içmedim. Çok bekledim. Çok hasret çektim ve “acaba hiç olmayacak mı?” Diye düşünüp daha da üzüldüm.
Ama bak şimdi 7,5 aylık dünya tatlısı yavrum kucağımda uyudu. Eskiden yaşadığım her şeyi onun sesiyle unuttum gitti. Şimdi tek isteğim onun canı hiç yanmasın. Bizi ondan, onu da bizden ayırmasın Rabbim.
Allahım size de bu güzel duyguları nasip etsin. Allahtan umut asla kesilmez. Dua edin. Elbet her şeyin bir zamanı vardır. Hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim.
Rabbim size bağışlasın inşAllah güzel yavrunuzu
Bende düşükler yaşadım ama Rabbim sabrını verdi çok şükür
Sizin probleminiz neydi acaba ?

Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin umarım sağlıkla kucağınıza bebeğinizi alırsınız. Kendinizi harap etmeyin, her şeyin hayırlısı demişler. Eğer Doğum yoluyla çocuk sahibi olamıyorsanız, annesiz o kadar çok küçük çocuk var ki onlardan birine anne olabilirsiniz. Yeter ki kendinizi hırpalamayın. Annelik illa doğurmak değildir ki. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Tabikii de öyle. Sadece doguran anne olamıyor malesef ki,ama umutsuz degilim bende tedaviyle hamile kalabilirim inşAllah

en nefret ettiğim sorulardan biri çocuk hastalanır doktora götürdünmü diye sorarlar. bir rahatsızlık olur doktora gittinmi derler. herhalde gidecek 4 yıldır bu kadar çocuk sahibi olmayı isteyipte dilek tutup bekleyecek değil herhalde.

Evet bazen insan gıcık oluyor böyle sorulara ama gerçekten o kadar çok var ki bizim ‘kesin yapmıştır’ dediğimiz şeyleri yapmayanlar ...
bide arkadaş yazmamış 4 yıldır denediğini , daha sonra sorulunca cevap vermiş . (Gerçi tüp bebek sürecindeyim yazdığına göre Zaten görünmüştür ama olsun belki gözünden kaçmıştır arkadaşın )
Bana dememişsiniz ama dayanamadım :KK48::KK68:

Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Rabbim tez zamanda göndersin meleğinizi herşey gönlünüzce olsun, darısıda başıma olsun :KK19:

bak ne güzel işte sonuçta dermansız bir derdin yok. bende tedavi sürecindeyim bazı sıkıntılar yüzünden transfer olamadım Allah nasip ederse önümüzdeki ay transferim var. sende umutlu ol ki güzel sonuçlar alabilesin. bu sıkıntılı süreçte tek değilsin bak bizlerde varız
İnşAllah rabbim sanada nasip etsin
Senin problemin neydi acaba ?

Allah herkese dünyada cenneti koklayacagi evladı nasip etsin.Ben bekar biri olarak ilerde evlenmezsem tek üzülecegim şey anne olamamak olur diyorum, devlet bekarlara bebek de vermiyor sanırım koruyucu aile oluyorsun oysa ben bebeklikten benim çocuğum olsun diye yetiştirmek istiyorum.Simdiden o bile üzüyor beni sizi anlıyorum yani. Ne diyeyim, her kalbi güzel, evlat isteyen kadına Allah anneliği nasip eder inşallah.

Allah herkese dünyada cenneti koklayacagi evladı nasip etsin.Ben bekar biri olarak ilerde evlenmezsem tek üzülecegim şey anne olamamak olur diyorum, devlet bekarlara bebek de vermiyor sanırım koruyucu aile oluyorsun oysa ben bebeklikten benim çocuğum olsun diye yetiştirmek istiyorum.Simdiden o bile üzüyor beni sizi anlıyorum yani. Ne diyeyim, her kalbi güzel, evlat isteyen kadına Allah anneliği nasip eder inşallah.
Amin İnşAllah Umarım o güzel duyguyu tadarsin sende zamanı gelince tabiki bende inşAllah

Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Rabbim dualarını kabul etsinç stresten uzak durmalısınız bu süreçte. Kendine dikkat etmelisin. Eğer etkileniyosanız daha az insanla görüşün. Soran insanlarla görüşmeyin.

Ben insanların bu düşüncesizliğini anlamıyorum. İnce düşünmek bu kdr zor mu.

Rabbim dualarını kabul etsinç stresten uzak durmalısınız bu süreçte. Kendine dikkat etmelisin. Eğer etkileniyosanız daha az insanla görüşün. Soran insanlarla görüşmeyin.

Ben insanların bu düşüncesizliğini anlamıyorum. İnce düşünmek bu kdr zor mu.
Stresten uzak durmak ne mümkün.
İnsanlar hem düşüncesiz hem acımasız
Bir kere sorarsın susarsin her gördüklerinde aynı soru ister istemez karşılaştığım insanlar malesef bana kalsa kendimi bı odaya kilitleyeceğim

Back