• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısı

senin de olur ve boşuna üzüldüğünü anlamış olursun.. bizim eşimde sperm sayı ve değerler iyiydi baya ama şekl bozukluğu hafif hareketsizlik vardı normal yolla olmasına engel değil dediler ben de her ay umutla denedim sonra aşılama yaptırdım tutmadı (sakın deneme normal ilişkiden farkı yok) benim bütün tahlillerim temizdi doktorum bayanda problem olmadığı sürece olur çocuk dedi.tüp bebeği boşuna gözümde büyütmüşüm 2 sene bekledim ilk denemede tuttu önce Rabbim nasip etti doktorlar vesile . yaşın kaç bilmiyorm ama yumurtalık rezervlerin iyi olduğu sürece olmaması çok düşük ihtimal problem eşindemi? inşallah güzel haberlerini bir an önce alırız
İnşAllah canım yaa
Malesef ki aşılama hatasına bizde düştük ne ağrılar çektim bide üstüne ama tutmadı tabii
Bizim sıkıntımız benim tüplerim
Yapışıklıklar mevcut ve hidrosaklpinks (tüplerde iltihaplı sıvı birikiyor ve rahime akıyor )
Şimdiye kadar da bir düşük bir kimyasal gebeliğim oldu
Bakalım 2 ay önce yumurtalar toplandı donduruldu
Histeroskopi ameliyatı oldum o arada şimdi transfer zamanı
Olur insAllah

İnşAllah canım yaa
Malesef ki aşılama hatasına bizde düştük ne ağrılar çektim bide üstüne ama tutmadı tabii
Bizim sıkıntımız benim tüplerim
Yapışıklıklar mevcut ve hidrosaklpinks (tüplerde iltihaplı sıvı birikiyor ve rahime akıyor )
Şimdiye kadar da bir düşük bir kimyasal gebeliğim oldu
Bakalım 2 ay önce yumurtalar toplandı donduruldu
Histeroskopi ameliyatı oldum o arada şimdi transfer zamanı
Olur insAllah
Merhaba canım Rabbim hayırla sonuçlandırsın. Ben de salı günü histeroskopi olucam. Nasıl süreçler biraz bahseder misin?

Merhaba canım Rabbim hayırla sonuçlandırsın. Ben de salı günü histeroskopi olucam. Nasıl süreçler biraz bahseder misin?
Canım zor birşey değil benim hem rahim yıkama yapildi hem çizik atıldı hemde parça alıp patolijiye gönderdi o temiz çıktı şükür
Adetinin bittiği gündü sanırım ameliyata girdim
Zaten anestezi altında oldu.
Yanında ped götür ameliyata giderken kanaman olabilir hafif
1-2 gün dee çok hafif ağrın olabilir
Hiç bir sıkontılı bir şey olmuyor canım merak etme .
Dr odana gelip bilgi verir zaten
Ne kadar fiyat ödeyeceksin ameliyat için
Ben 2500 TL ödedim

Canım zor birşey değil benim hem rahim yıkama yapildi hem çizik atıldı hemde parça alıp patolijiye gönderdi o temiz çıktı şükür
Adetinin bittiği gündü sanırım ameliyata girdim
Zaten anestezi altında oldu.
Yanında ped götür ameliyata giderken kanaman olabilir hafif
1-2 gün dee çok hafif ağrın olabilir
Hiç bir sıkontılı bir şey olmuyor canım merak etme .
Dr odana gelip bilgi verir zaten
Ne kadar fiyat ödeyeceksin ameliyat için
Ben 2500 TL ödedim
Çok teşeklir ederim canım Allah razı olsun rahatladım biraz. Ben gop yüzyılda yaptırıcam inşaAllah 1.600 tl dediler. Ama kendi doktorum yapmayacak o yüzden çizik yıkama vs olur mu bilmiyorum.
Diğer adetim de tüp Bebbeke tekrar başlıcaz. 3 denemem
Bi düşük diğeri de tutunamadı
Bakalım Rabbim neler göstericek

Rabbım hayırlı bır vakıtte kucagınızı doldursun Insallah nerede varsa ısteyen herkese nasıp etsın.Tup bebek surecı yorucu,yıpratıcı bır surec.Sızın kafanızın rahat olması gerek,moralınızın yerınde,enerjınızın olumlu olması gerek.Lutfen rahatlayın,bılıncaltınızı bosaltmaya bedenınıze olumlamalar yuklemeye calısın.Ayrıca her bebek bedende buyumez bazı bebekler kalpte buyur.Belkıde sızın yolunuzu bekleyen,sıze ıhtıyacı olan bır kuzucuk vardır bır yerlerde.Rabbım belkı onun yuzu hurmetıne sıze,sızın bedenınızden bır bebek nasıp edecek.Allah yardımcınız olsun,yolunuz acık olsun

Çok teşeklir ederim canım Allah razı olsun rahatladım biraz. Ben gop yüzyılda yaptırıcam inşaAllah 1.600 tl dediler. Ama kendi doktorum yapmayacak o yüzden çizik yıkama vs olur mu bilmiyorum.
Diğer adetim de tüp Bebbeke tekrar başlıcaz. 3 denemem
Bi düşük diğeri de tutunamadı
Bakalım Rabbim neler göstericek
Rica ederim canım ne demek her zaman yardımcı olurum .
İnşAllah ameliyatını olursun bir an önce
Ve bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunur sana
Dua edeceğim canım sana

Rabbım hayırlı bır vakıtte kucagınızı doldursun Insallah nerede varsa ısteyen herkese nasıp etsın.Tup bebek surecı yorucu,yıpratıcı bır surec.Sızın kafanızın rahat olması gerek,moralınızın yerınde,enerjınızın olumlu olması gerek.Lutfen rahatlayın,bılıncaltınızı bosaltmaya bedenınıze olumlamalar yuklemeye calısın.Ayrıca her bebek bedende buyumez bazı bebekler kalpte buyur.Belkıde sızın yolunuzu bekleyen,sıze ıhtıyacı olan bır kuzucuk vardır bır yerlerde.Rabbım belkı onun yuzu hurmetıne sıze,sızın bedenınızden bır bebek nasıp edecek.Allah yardımcınız olsun,yolunuz acık olsun
Çok sagolun güzel dilek ve dualarınız için
Her ne kadar morelimi yüksek tutmaya çalışsam da hayat şartları işte
Pozitif düşünmeye çalışıyorum olduğu kadar canım
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşAllah
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin

Sanki evlenen herkes hemen çocuk yapmak zorundaymis gibi anlamıyorum bu zihniyeti
Bnde böyle değildim çevre baskısıyla insan bu hale geliyor malesef
Zaten insanın az derdi varmış gibi birde bunlar ekleniyor
Bende seni yeni evlisin sandım
Ama bak sende zor şeyler yaşamışsin muhtemelen .
Bizlerin ne yaşadığını bilmeden konuşuyor insanlar
Bak oda hamileymiş bak buda hamileymiş falan .
İnşAllah olur canım maşAllah sonuçlarınızda temiz çıktı
Rabbim ne zaman isterse o zaman verir şimdi sıra beklemekte
Kimine hemen veriyor kiminede kıymetini bildiriyor işte :anne:
Herşeyin hayırlısı canimm
Burdan kopmak yok güzel haberi aldığında hemen yazıyorsun ona göree :anneadayı::KK200:

Tabi ki yazacağım canım benim :)

İnsanlar başka dertlerimiz olduğunu hiç düşünmüyor. Bana 2 sene boyunca çocuk yok mu dediler, halbuki ben ilişkiye bile giremiyordum. O hastalık yüzünden çektiğim acılara bir de bu insanların lafları ekleniyordu. Şimdi ben herkese vajinismusum demek zorunda değilim ki. Bu özel bir durumdu. Ama millet beni anlamıyordu. " bebek istemiyor musun, tedavi görüyor musun, şurdaki hocaya git hemen gebe kalırsın..." neler neler... Çok şükür 6 ay oldu iyileşeli. Eşim de bana çocuk baskısı yapmıyor, daha yeni evli sayılırız diyor :)) ama millet böyle değil. Sorular sorular... ister istemez yıpranıyorum.

Çok şükür sonuçlarımız iyi çıkınca kendime geldim, rahatladım. Allah hayırlı zamanda hayırlı mis kokulu evlatlar versin hepimize. Bu sayfadaki bebiş isteyen herkese dua ediyorum. Bir haber olunca elbette yazacağım :)):anneadayı::KK200::KK54:

Tabi ki yazacağım canım benim :)

İnsanlar başka dertlerimiz olduğunu hiç düşünmüyor. Bana 2 sene boyunca çocuk yok mu dediler, halbuki ben ilişkiye bile giremiyordum. O hastalık yüzünden çektiğim acılara bir de bu insanların lafları ekleniyordu. Şimdi ben herkese vajinismusum demek zorunda değilim ki. Bu özel bir durumdu. Ama millet beni anlamıyordu. " bebek istemiyor musun, tedavi görüyor musun, şurdaki hocaya git hemen gebe kalırsın..." neler neler... Çok şükür 6 ay oldu iyileşeli. Eşim de bana çocuk baskısı yapmıyor, daha yeni evli sayılırız diyor :)) ama millet böyle değil. Sorular sorular... ister istemez yıpranıyorum.

Çok şükür sonuçlarımız iyi çıkınca kendime geldim, rahatladım. Allah hayırlı zamanda hayırlı mis kokulu evlatlar versin hepimize. Bu sayfadaki bebiş isteyen herkese dua ediyorum. Bir haber olunca elbette yazacağım :)):anneadayı::KK200::KK54:
Sen başkalarına özelini söylemeye çekinirken zaten söylenmemesi gereken bir durum ama...
İnsanlar taa yatak odamızın özelini sormaya utanmıyorlar malesef
Dengesiz insanlar çoook fazla
Ama bile isteye kalbini kırmak için yapanların da çolugundan çocuğundan çıkıyor Rabbim kimsenin yanına koymuyor kuzum merak etme
Bizim hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki
İnşAllah benimde olur sa da olmazsa da burda paylaşacağım
Hem olursa başkalarına umut olur ne güzel :KK68::anneadayı::KK200:

Kızlar bi toplanın
5.gün embriyosu ve 6.günüm
Dayanamayıp kan verdin
4.4 çıktı
Sizce artma ihtimali var mı

Zahide Yetişin programına bir teyze çıkmıştı çocuk için ballı bir karışım ve çekirdekli üzüm suyu öneriyordu isterseniz onu araştırıp bir deneyin belki sebep o olacak belli mi olur?

Kızlar bi toplanın
5.gün embriyosu ve 6.günüm
Dayanamayıp kan verdin
4.4 çıktı
Sizce artma ihtimali var mı
Canım 5. Gün embriyosunda transferden 6 gün sonra HCG vücutta salgılanması başlıyormuş
Muhtemelen seninkinde yeni salgılanmaya başlamış olabilir canım
Hadi gözün aydın diyelim
Genede sağlıklı sonucu öğrenek için gününü bekle canım benim ..
Çok sevindim senin adinaaa

Zahide Yetişin programına bir teyze çıkmıştı çocuk için ballı bir karışım ve çekirdekli üzüm suyu öneriyordu isterseniz onu araştırıp bir deneyin belki sebep o olacak belli mi olur?
Hiç denk gelmedi
Sagol canım teşekkürler bir aratirayim ben onu

Back