- 28 Şubat 2018
- 769
- 876
- 23
- Konu Sahibi Flamingo00
-
Yaa ne güzel mucize bu böyleAllah gönlünüze göre versin inşaallah. Bende evleneli 4 yıl olmak üzere. Doktorlar bana tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyorlardı. Ve ben basit bir ilaçla hamile kaldım. Çok şükür
Sizde üzülmeyin Allah büyüktür hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.
Allah size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
canim ben ankaradayim canım burada arastiriyorum doktor bakalimAllah razı olsun
Rabbim yüzünü güldürsün inşAllah
Hem içinde olduğumuz durumun psikolojisi hem maddiyat çok zorluyor insanı
Ben Kayseri'de tedavi görüyorum Dr um Zeki yılmaz
Sen nerede tedavi görüyosun canm
Amiiiin. İnşAllahRabbim yardımcın olsun kuzum inşallah tez vakitte kavuşursun meleğine
Amiiiin inşAllahYaşarken bu cümlelerin anlamı pek yok bilirim ama yine söylemek istiyorum.
4.5 sene uğraştım. En çok Psikolojik ardından bedenen sağlığım göçtü gitti.
Özellikle ilk 2. 5 sene kendimi paraladım salak gibi.
Sonra birden çocuk istememeye karar verdim. Ciddi anlamda istemedim.
Tam tedaviye yeniden başlayacaktık olmadı falan derken biz tüp bebek tedavisi için tayin isteyip şehir değiştik. Daha bismillah evi yerleştirirken hamile olduğumu öğrendim :)
Şimdi bebeğim 10 aylık.
Geçmişe bakınca kendime yaptığım eziyet için çok pişmanım.
Yaşadım ve gördüm ki sen be yaparsan yap Yaradan ol demeden o bebek oraya gelmiyor.
O vaktini bekliyor.
Şimdi geçmişe bu kafayla dönsem 5 sene dolmadan tek bir ilaç bile almazdım.
Asla düşünmezdim.
Gezer tozar hayatıma bakardım.
Üzüntüden kendimi eve kapadığım günlere öyle üzülüyorum ki.
Öyle güzel günleri sırf bu yüzden kaçırmışım ki.
Kıymetini bilememişim.
Ve ben şimdi ne diyorum biliyor musun?
İyi ki 4.5 sene sonra oldu.
Aslında ben hazır değilmişim tam anlamıyla.
5 sene önceki benle şimdiki çok farklı.
Ve belki bu yaptığım anneliği yapamayacaktım.
Yaradan vermiyorsa mutlaka bi sebebi var.
Sende aynı hataya düşüp böyle yapma kendine.
Gez dolaş, hobi edin. Eşinle tek olmanın tadını çıkar.
Ben şimdi eski günlerimi boş boş yatmayı falan çok özlüyorum :)
O vakti gelince zaten gelecek.
Sadece kafanı boşalt
Rabbim meleğinizi bağışlasın size.7 seneden sonra gebeyim aldım müjdemi.
7 yıldır eşime BEN DÜĞÜN SEVMEM, BAYRAM SEVMEM NOLUR BENİ AİLENİN İÇİNE SOKMA KAFAM KALDIRMIYO yalanı söyledim.
Sırf beni götürmesin, tüm akrabları HALA HAMİLE DEĞİL MİSİN diye sormasınlar diyr.
Ben inanıyordu sanıyordum.
2 aylık gebeyken ARTIK RAHAT YA İÇİN, EN ÇOK ONA SEVİNİYORUM demişti.
Ne laflar duydum ne laflar
Hamd olsn şükürler olsın bugüne. İçini daraltma ddoktora git dua et
Amiiiin . İnşAllahBir hamile olarak size öyle içten dua ediyorum ki Allah sizede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Ben pkoluyum doktor bana tedavisiz hamile kalamazsın dediği halde 3 ayda hamile kaldım. Sadece Allah nasip ederse oluyor bol bol dua edin bende ediyorum sizin için Allah yar ve yardımcınız olsun kafanıza takmamak bu süreçte en önemli şey dicem ama elinizde olmadığını biliyorum
seni çok iyi anlıyorum ... yaklaşık 4 senedir bende uğraşıyorum geçen hafta eşimin kuzeni doğum yaptı içim o kadar acıdı ki 1 haftadır kendimde değilim desem yeridir ...Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Amiiin. İnşAllahInsallah ilk denemenizde tutar canimm.bende tup bebek tedavisiyle kavustum kuzumaa.yazini okuyunca eskiye dondum. moral cok onemli cevrenizdekileri umursamayin.
Amiin inşAllah.Canım, Allah sana en kısa zamanda hayırlı evlat versin inşallah kuzenim tüp bebekle bebek sahibi oldu arkasından iki çocuğu oldu tedavisin beş sene içinde üç çocuğu oluverdi senin de hiç canın sıkılmadan olur inşallah Allah isteyen herkese versin
Yaa ne güzeelAynı şeyleri yaşadım.
Aynı duyguları misliyle yaşadım.
Şuan miniğim yanımda uyuyor.
Merak etmeyin vakti gelince olacak.
Emin ellerde olduğundan emin ol Dr çok önemlicanim ben ankaradayim canım burada arastiriyorum doktor bakalim
Amiin imşAllahseni çok iyi anlıyorum ... yaklaşık 4 senedir bende uğraşıyorum geçen hafta eşimin kuzeni doğum yaptı içim o kadar acıdı ki 1 haftadır kendimde değilim desem yeridir ...
tedavi sürecindeymişsin kısa zamanda güzel haberi alırsın
Amiin inşAllahSize umut olması açısından yaziyorum, tüp bebek tedavisi ile hamileyim ilk denemede tuttu darısı başınıza inşallah. Rabbim isteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.. bu tedavi sabır ister , güç ister kafanızı dağıtın çevreyi unutmaya çalışın Allah yardımcınız olsun
Sagolun Allah razi olsun.İnşAllah inşAllah geçecek
Rabbim kuzunuzu size bağışlasın.
Bende aynı duygular içerisine giriyorum
Ve böyle zorlu süreçlerden geçip bebek sahibi olanları gördükce hem sabırsızlanıyor hemde fazlasıyla unutlaniyorum
Bir gün bende anne olacağım inşAllah
Amiin inşAllah5 senedir bunun için ugraşan biri olarak acınizı derinden hissettim. Çogu hamile kalamayan gibi bende sizin hissettiginiz duygulari hissediyor ve cogu zaman içime kapaniyorum. Önceden bunun icin kendimi kahredip kendi halimde uzulurken kendimi hirpalarken şuan olay bambaska bir hale bürundü ve cevreme sataşmaya basladim.
Yillardir hayalini kurdugum , surekli koştugum hic durmadigim , ilmek ilmek hayalime yaklastigimi sanip koşmaya devam ederken ki hayal kirikliklarini anlatamiyorum bile...
Çunku ben bunlara caba gosterip kendimi hirpalarken allahin takdiri hic koşmadan hic cabalamadan yanlislikla hamile kalanlari ya da ay bu kadar erken hamile kalacagimi bilmiyordum diyenleri gordukce icim daha da cok buruldu. Ve herseyi biraktim. Simdi tup bebek surecine hazirlaniyorum. Cok ama cok zor. Sanki her bebek seviş , her bahsediş bana eksikligimi hatirlatiyor. Ama her zaman bu gunlerin gecicek olmasini umit ediyorum. Ne kadardir istiyorsunuz bir sorununuz varmi bilmiyorum. Ama o umut hic bitmiyor. Cunku bitse tutunacak birsey bulamayacak cabanin ona kavusmanin nasil engellerden gectigini neler yasadigimizi yasadiklarimizin bizi olgunlastirip ders verecegini bilemeyecektir. O yuzden umudunu kaybetme. Bir yerlerde melegin seni bekliyor. Herseye herkese inat dik dur. Ve cevrende sana bunu hatirlatan herseyden uzak dur... ben yapamiyorum ve hicbir zaman yapamayacagim belki. Ama sen yap.. umarim en kisa surede bebisine kavusursun. Birde benden sana bir oneri. Gelecekteki bebegine mektup yaz inanilmaz iyi geliyor. Benim dayanamadigim noktalarda yazdigim 6-7 mektubum var.
Bende tedaviyi bıraktığım ay mutlu haberi almıştım çünkü doktorlar yapacak bişey kalmadı demişti tüp bebek bile işe yaramıyordu. Şimdi bir oğlum var diğer oğlum da yolda ikizdi ama birini kaybettimzBen 5 yıl bekledim ..
Sizi okadar iyi anlıyorumki.
Başkasının çoçuğu olduğunda imrenerek bakardım ama asla kötü gözle bakmazdım
Eltim çocuğunu düşürdüğünde gözüme baka baka gözü olanın gözü çıksın dediğinde günlerce ağladım ..
Herşeyden umudumu kestiğimde.
Kafama takmadığımda mutlu haberi aldım ..
Tedavilerim sonuç vermemişti tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra mutlu haberi almıştım ..
Darısı başına Rabbim ne verirse hayırlısını verir.
Amiin inşAllahMerhaba,
Seni çok çok iyi anlıyorum. Bana yaşadığım şehirde dr lar kesinlikle senin çocuğun olmaz dediler. Tüp bebek bile olmaz dediler. Yikilmistim. Ama güzel tedaviyle Rabbim nasip etti. Şimdi oğlum Üç yaşında. Içini ferah tut sakın kötüyü düşünme. Tüp bebek surecindesin. Ben ilk tüp bebek için druma gidince sakın olmayacağını düşünme en büyük etken moral dedi. O saniyeden itibaren ağlamayı üzülmeyi bıraktım. Allah tan çok iyi bir hastaneye denk geldim. Biliyorum zor ama lütfen üzülmeyi ve ağlamayı bırak. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?