- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
2.5senedir normal yollarla bebem sahibi olabieyi bekledik ama son 6 ayda ben testlerimi yaptirdim birsey cikmadi ama esimde ciddi sıkıntılar çıktı.yansitmiyorum ama içimden gecen kendime yakistiramadigim düşünceler var..Eşim hiç çocuğumuz olmayabilir de buna hazir misin dedi.evet demiştim ama içten içe canim acıyor ...bir hamile elbisesi bile görsem gipta ediyorum....seviyorum kocami odun olsa da (iyi insandır....korkuyorum.bir de durumu bilmeyen aile eş dost mahalle baskısı....artik tatil olsun bile istemiyorum (
2.5senedir normal yollarla bebem sahibi olabieyi bekledik ama son 6 ayda ben testlerimi yaptirdim birsey cikmadi ama esimde ciddi sıkıntılar çıktı.yansitmiyorum ama içimden gecen kendime yakistiramadigim düşünceler var..Eşim hiç çocuğumuz olmayabilir de buna hazir misin dedi.evet demiştim ama içten içe canim acıyor ...bir hamile elbisesi bile görsem gipta ediyorum....seviyorum kocami odun olsa daKK66: iyi insandır....korkuyorum.bir de durumu bilmeyen aile eş dost mahalle baskısı....artik tatil olsun bile istemiyorum (
Eşinde sperm hareketliliği normalin altinda oldugu gibi şekil bozukluğu da var.sayiyi bitkisel kürlerle artttirmyi basarabilsek de bir ise yaradigi yok...sozun kisasi dediginiz gibi Rabbim ol demiyor...bu da icimden diger kötü düşüncelerin geçmesine sebep..,(
sayı ve morfolojisi kaç?Eşinde sperm hareketliliği normalin altinda oldugu gibi şekil bozukluğu da var.sayiyi bitkisel kürlerle artttirmyi basarabilsek de bir ise yaradigi yok...sozun kisasi dediginiz gibi Rabbim ol demiyor...bu da icimden diger kötü düşüncelerin geçmesine sebep..,(
yazdıklarının hepsini okudum 2.55 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor çocuğum uz deli gibi istememize rağmen. her ay aynı hüsran her ay aynı acı artarak devam eden. başta esimde gibiydi sorun sonra pko dendi sebep ben oldum. evet deli gibi bir bebek istiyorum ama hiç birşey esimden küçük belkide hiç bir zaman tamamlanmayacak çekirdek ailemden mühim degil. çok üzülüyorum dediğin gibi tatil olmasın kimseyi gormeyeyim istiyorum sornasin kimse bize. elimizden ne gelirse yapicaz sende öyle yap dermanin vardır ille de vardır araştır neresi gerekirse git vazgeçme. tek sağlam bir spermle bile tup bebek oluyor belki ona bile gerek kalmadan olabilir. umutsuz olma esinide aileni de bu yüzden yipratma. umutlu ol☺bbu en büyük care☺Beyazgelinizmir arkadaşım ben alinti yapmayi beceremiyorum.soyle söyleyeyim.
Bence ozel bir neden yoksa korunmayin.biz dugunumuzu yapabilmek ve bazi borclarimiz icin adina 40000 kredi cektik 2 yilligina.bu bizi maddi anlamda epey zorladi ve bne büyük bir hata yaparak önce hapla sonra hemsire arkadaşımın tavsiyesi ile esim korundu bu 1 sene kadar surdu.hatta kavgalarumzda esime iyiki olmamis olsa bile aldiracagim diyordum...sonra mi.sonra ben hemen olacagini zannediyorum ya 1 sene olmayinca dr gitim normal deyip esimi cagirdi.ve bugun boyle.biz zaman kaybetmis olduk.simdi diyorum keske ne olursa olsun engellemeseydim.
İnan olacagına bak nasıl olacak o zaman tıpta mucize dedikleri şey bu...asla umut kaybetme eşin için empati yap onun kırma elaleme kulak asma sinsice soranların baskı uygulayanların hiçbiri tebrik etmedi beni :) tez zamanda kavuş kumeyl duasını oku ve inşirah Allah istemekten vazgecmeyeni geri çevirmiyoOnce bulunduğumuz yerdeki hastanede yaptırdık testleri oradaki dr içimi ezdi..sonra büyük bir hastanede tekrarlattik ayn..çok araştırdım sonuçların anlamini ne demektir diye...kötümserim çünkü isittiklerim okuduklarım ancak mucizeyi gerekli kiliyor...icten ice kahroluyorum...tanidigim kimseye de birsey anlatmak istemiyorum..korunuyor musunuz yoksa siz.bak sunlar sizden su kadar once evlenmisti...........patlayacagim artik.eşim benden daha çok üzülüyor hissediyor Allah beni böyle yaratmış diyor hakli...kimsenin ne olacağı belli olmaz ama çok üzülüyorum anne olananaktan çok korkuyorum...
emin ol bu durumda n çok daha kötüler i var. bizimde ilk başlarda % 1 ileri Hareketti. şu an % 16 ama hala olmadı tanı bunlar tamamen bahane bence. vakit gelmedi henuz. sağlam tek Sperm yetiyorKaba tabirle söyle ▪ise yarayan ileri hareketli %2 sayi o da sekli bozuk.Rabbim sen büyüksun
Bu durumda olan var mi.merak ediyorum...nasil başa çıktılar bu süreçle..nasil avuttular kendilerini