anne olamamaktan korkuyorum

Cikolata kisti cok ufak degilsr dogum kontrolle erimiyor malesef.bunu bircok doktordan dinledim.cozumu hamile kalmak yada ameliyat.bende tabiki bebek istiyorum ameliyat riskli en son ihtimal benim icin.sogan denedim fakat mide problemim var dewam edemedim bir ay kullnabildm aylarca mide agrisi cektim sonra.soganin uzun sure kullanilmasi lazim ki faydasi olsun bunuda birebir ibrahim saracogluna sordum en az alti ay dedi.yinede tesekkur ederim tavsiyeniz icin.allah butun evlat hasreti cekenlere hayrli evlatlar nasip etsin.

Benim kist 2 cm idi.
Amin Rabbim bu yolda gozyasi döken yüreği zaten anne olmuş sadece bebeğini bekleyen herkese nasip etsin insallah

Olur insallah vakti zamani gelince umidinizi kaybetmeyin

Benim kist 2 cm idi.
Amin Rabbim bu yolda gozyasi döken yüreği zaten anne olmuş sadece bebeğini bekleyen herkese nasip etsin insallah
Benim malesef iki tane biri 5 digeri 4 cm. Amin duanizi eksik etmeyin. Ben bu bir yilda kendimi cok yiprattim cok agladim hem cektigim sancilar hem bi yandan her ay bebek beklerken adet olmak.bunu uzun yillardir yasayan herkesede bizede rabbim daha fazla aratmadan evlat nasip etsin. Burda okuyoruz istemedikleri halde hamile kalip konu aciyolar falan.onlara degil bizim gibilere versin rabbim.burun kivirip eyvah napicam istemiyodum diyenleri gordukce icim parca parca oluyo.konu sahibinede en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip olur insallah.

İnnallâhe fâlikul habbi ven nevâ, yuhrıcul hayye minel meyyiti ve muhricul meyyiti minel hayy(hayyi)

Muhakkak ki Allah, (taneyi) tohumu ve çekirdeği yarıp çıkarandır. Ölüden canlıyı çıkarır ve canlıdan ölüyü çıkarir

ENAM suresi 95 ayettir
Elinizi karniniza koyup okuyun.
Buda çok okudugum bir duaydi

Hiç üzülme canım.Benim bir arkadaşım tam 10 yil bebek bekledi olmadı,eşinde hic sperm yok dedi heryer ama umudunu kaybetmedi hep denedi en son gittiği yerde bulmuşlar ve ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldı simdi yeni ikizleri oldu cok mutlu. Allah sanada nasip etsin inşallah.

Allah isteyen herkeze nasip etsin.
Erkek infertiletesi hakkında istanbulda emre bakırcıoglu , ankarada kaan aydos bır numara dıyebılırım.
benım eskı esımde erkek kaynaklı cocugumuz olmuyordu bızımkı en dıptekı sorundu ama sızın gene umudunuz var bızde ne hareketlı ne hareketsız sperm yok ıdı.
Dua edın vazgecmeyın derım

Eşinde sperm hareketliliği normalin altinda oldugu gibi şekil bozukluğu da var.sayiyi bitkisel kürlerle artttirmyi basarabilsek de bir ise yaradigi yok...sozun kisasi dediginiz gibi Rabbim ol demiyor...bu da icimden diger kötü düşüncelerin geçmesine sebep..,(

bende tedavi görüyorum, takma demek kolay ama takmamak zor biliyorum. bi an şöyle düşündüm şimdi olmuyo diye herşeye ağlayıveriyorum. ama diyorum ya olsaydı sakat olsaydı ölseydi hayırsız olsaydı vs vs demek bu acıları çekmemi istemedi rabbim. olmaması daha az acı veriyo demekki. hayat bi sınav değilmi? olması nasıl bi sınavsa olmamasıda öyle. çok derin düşüncelere kapılmayın, isyana inkara kadar gider. allaha sığının. elbet o hayırlısını verecektir. vermiyosada emin ol hayırlısı odur. bunları bile ağlayarak yazıyorum. ama sığınmaktan başka çaremiz yok. bak elimizden bişey gelmiyor duadan başka.. içini ferah tut. rabbim herşeyin hayırlısını versin..

Cikolata kisti cok ufak degilsr dogum kontrolle erimiyor malesef.bunu bircok doktordan dinledim.cozumu hamile kalmak yada ameliyat.bende tabiki bebek istiyorum ameliyat riskli en son ihtimal benim icin.sogan denedim fakat mide problemim var dewam edemedim bir ay kullnabildm aylarca mide agrisi cektim sonra.soganin uzun sure kullanilmasi lazim ki faydasi olsun bunuda birebir ibrahim saracogluna sordum en az alti ay dedi.yinede tesekkur ederim tavsiyeniz icin.allah butun evlat hasreti cekenlere hayrli evlatlar nasip etsin.

Amin, Rabbim en kısa sürede tüm evlat hasreti çekenlere bebek sahibi olmayı sahip etsin. Bende çikolata kisti (endometriozis) hastasıyım. Bunları umudunuzu hiçbir zaman kaybetmemeniz için yazıyorum. 11 yıl önce kızıma doğum yaptığımda yoktu bu hastalığım. Kızım 3-4 yaşına geldiğinde ikinci kez hamile olduğumu öğrendim fakat öğrendikten 1 hafta sonra düşük yaptım, ardından bir kez daha hamilelik ve bir düşük daha sonra doktorlar nedenini araştırmaya başladılar o dönemde benim sağ ve sol karın boşluğumda elle iki kist fark ettim. Onu araştırmaya aldılar ve biyopsi sonrası çikolata kisti dendi. 2 hafta içinde ameliyat oldum, ameliyat olmadan önce doktor eşim ve benimle odasında özel olarak konuştu bundan sonra %99 anne olamazsın dedi tıbben mümkün değil, tüp bebek için şansınızı deyenebilirsiniz onun için size rapor vereceğim dedi normal yolla hamile kalamaz diye. Eşim istemedi kızımız var zaten eşimin sağlığı önemli dedi. Ameliyattan sonra doğum kontrol hapı verdiler 6 ay kesintisiz içmem için amaç adetten kesmek 6 ay boyuncaki kist tekrarlamasın diye. Bense 2 ay kullandım hapı ve bıraktım, kontrole gidiyordum her ay rahimde bir şey fark etti doktor kist tekrarlamış olabilir 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Gittim ve doktor ultrasonla bakarken bu resmen bir mucize dedi (tabii ilacı içmediğimi de anladı ama olsun:)) kese var hamilesin dedi ama çocuk yok henüz dedi. Sonra çocuk oluştu bu sefer engelli olma ihtimali yüksek dendi ve ben yeni ameliyat olduğum için riskli dediler ben o kadar inandım ki onun sağlıklı olacağına kendisi düşmediği sürece aldırmam dedim. Şimdi 5,5 yaşında gayet sağlıklı bir oğlum var iyiki doktorları dinlememişim.

Rabbim evlatla da imtihan etmesin,Evlatsiz kalmakla da.
.Rabbim ginlumuzdeki hayirli eyle.
Bakalim yakim zamanda istanbul hisar hastanesinr gideceğiz.mucizesine muhtacim

O hasrane hakkinda bilgisi olan var mi.hem üroloji hem kadin doguma görunecegiz.inşaallah guzel sonuç alacağız

Allah tum isteyenlerin gonlune gore versin insallah.
muhakkak herkes ister bebegi olmasini ama dunyanin sonu degildir herhalde. Bu konu icimde bir yaradir benim.
çok sevdigim bir abimin de bebegi olmuyordu. Dua ettik surekli. 10 yilin ardindan bebekleri oldu, o minicikken daha ikinciye hamile kaldi esi. Tabi hepimiz sevincten cildirdik.
ikinci bebegi cok kucukken bir kaza sonucu hayatini kaybetti abim. Iki çocuğu da babalarini hic bilmediler.
yani diyecegim o ki her seyin hayirlisi.
Allah her seyden once saglik versin insana,
insallah bekleyen herkese de bebek nasip etsin.

benim önümde çok kötü örnekler var abimin 25 yıldır çocuğu olmuyor ablamın 18 seneden sonra oldu bizle eşimle 4 aydır istiyoruz olmuyor zaten çok ta hazır değilim bir bebek sahibi olmaya.

insanlar konuşur konuşur konuşur.. hayatı zorlaştıran zaten insanlar.sen o 4 duvar arasında eşinle mutlu isen varsın çocuğun olmasın.. senin imtihanında buymuş dersin.

ahh canım benim..gerçekten çok üzüldüm..ama nasip kısmet herşey..Allah tan umut kesilmez..hep dua et..eşinde tedavilerini yaptırsın..imkansız denilen çok şey oluyor..inşallah kısa zamanda haberini alırız..

2.5senedir normal yollarla bebem sahibi olabieyi bekledik ama son 6 ayda ben testlerimi yaptirdim birsey cikmadi ama esimde ciddi sıkıntılar çıktı.yansitmiyorum ama içimden gecen kendime yakistiramadigim düşünceler var..Eşim hiç çocuğumuz olmayabilir de buna hazir misin dedi.evet demiştim ama içten içe canim acıyor ...bir hamile elbisesi bile görsem gipta ediyorum....seviyorum kocami odun olsa da :-)KK66: iyi insandır....korkuyorum.bir de durumu bilmeyen aile eş dost mahalle baskısı....artik tatil olsun bile istemiyorum:KK43:(
canım gerçekten istemiyorsan söyle eşine... bu zorlu bir süreç burda kendini düşünemezsin. bizde bebek düşnüyoruz gittik tahliller olduk bende kist eşimde sayı düşük çıktı. onun sıkıntısı daha fazla benden ama ben şuan keşke benim sorunum olsa onun olmasa onun canı yanmasa diye düşünüyorum. düşüncen bana çok tuhaf geldi. imza atarken iyi günde kötü günde deniliyor diye hatırlıyorum. rabbimin hazinesinde çoktur zamanı vakti gelince verir herşeyin hayırlısını dile illlede çok istersen eşine söyle saklama

O hasrane hakkinda bilgisi olan var mi.hem üroloji hem kadin doguma görunecegiz.inşaallah guzel sonuç alacağız
canım cutem dedıgı gıbı esın eger ıstanbuldaysanız emre bakırcıoglu gercekten adını cok duydum tub bebek yaptıracaksan ıyı merkezlerı arastır ve ıyı bıyerde laborotur embrılok ıyı olan bıyer olsun bunları goz onunde bulundur gıdecegın yerde

2.5senedir normal yollarla bebem sahibi olabieyi bekledik ama son 6 ayda ben testlerimi yaptirdim birsey cikmadi ama esimde ciddi sıkıntılar çıktı.yansitmiyorum ama içimden gecen kendime yakistiramadigim düşünceler var..Eşim hiç çocuğumuz olmayabilir de buna hazir misin dedi.evet demiştim ama içten içe canim acıyor ...bir hamile elbisesi bile görsem gipta ediyorum....seviyorum kocami odun olsa da :-)KK66: iyi insandır....korkuyorum.bir de durumu bilmeyen aile eş dost mahalle baskısı....artik tatil olsun bile istemiyorum:KK43:(

peki aşılam tüp bebek tedavisi vs çözümüne baktınız mı?

Hisar Hastanesi ile görüştüm muayene ucreti 205 tl imis.biraz fazla geldi ama bu aralar krediler birer ikiser bittiginden maddi durumumuz daha iyi şükürler olsun. arada yazdim mi bilmiyorum ama eşime astenoteratozoospermi teşhisi konuldu.

peki aşılam tüp bebek tedavisi vs çözümüne baktınız mı?

Henüz tedavi anlaminda tibbi birsey yapmadik.ama esimin testini yaptirmadan kadin dogumcum Kasim ayinda klomen kulladirmisti.ama işe yaramadi.sonra testi gorunce asilama ya da tüp bebek dedi.biz bu duruma maddi manevi hazir oluncaya kadar da bitkisel arayışlar içine girdik.harput pekmezi iciyoruz sabah akşam 1 kaşık.Çaksir cayi iciyoruz ac karnina sabah ve aksam yatmadan once.a simdi tatile gittik memlekete her zamm imkan olmayacagini dusunerek pekmezle caksiri karistirdik oyle iciyor..Şimdilik böyle..netice ise belli zaten.

Henüz tedavi anlaminda tibbi birsey yapmadik.ama esimin testini yaptirmadan kadin dogumcum Kasim ayinda klomen kulladirmisti.ama işe yaramadi.sonra testi gorunce asilama ya da tüp bebek dedi.biz bu duruma maddi manevi hazir oluncaya kadar da bitkisel arayışlar içine girdik.harput pekmezi iciyoruz sabah akşam 1 kaşık.Çaksir cayi iciyoruz ac karnina sabah ve aksam yatmadan once.a simdi tatile gittik memlekete her zamm imkan olmayacagini dusunerek pekmezle caksiri karistirdik oyle iciyor..Şimdilik böyle..netice ise belli zaten.
BAK CANIM AYNI SORUNU Bİ YAKINIM DA VARDI..
TÜP BEBEK İLE BEBEKLERİ OLDU ŞİMDİ 6 YAŞINDA ..
HATTA İKİNCİ İÇİN TEDAVİYE YENİDEN BAŞLADILAR ÜZME KENDINI..

SPERMİ TEDAVİYLE GÜÇLENDİRİYORLAR...

X