- 9 Kasım 2012
- 13.684
- 7.409
- Konu Sahibi papatyasevilir
Kaba tabirle söyle ▪ise yarayan ileri hareketli %2 sayi o da sekli bozuk.Rabbim sen büyüksun
hiç vakit kaybetmeyin derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaba tabirle söyle ▪ise yarayan ileri hareketli %2 sayi o da sekli bozuk.Rabbim sen büyüksun
Ben varım 8 buçuk yıllık evliyizBu durumda olan var mi.merak ediyorum...nasil başa çıktılar bu süreçle..nasil avuttular kendilerini
Canım, benim bu sitede öle zor durumda olan arkadaşlarım vardıki bebekleri olmayan kiminin kendinde kiminin eşinde hiç vazgeçmediler evel Allah'a sonra eşlerine sonrada güvendikleri bir doktora sarıldılar kimi ikiz doğurdu kimi tek bi çoğu anne oldu çok azı olamadı onlarda sahipsiz çocuklara sahip çıkdılar insan kendinden olsun ister ama mevla ne eylerse güzel eylerBu durumda olan var mi.merak ediyorum...nasil başa çıktılar bu süreçle..nasil avuttular kendilerini
2.5senedir normal yollarla bebem sahibi olabieyi bekledik ama son 6 ayda ben testlerimi yaptirdim birsey cikmadi ama esimde ciddi sıkıntılar çıktı.yansitmiyorum ama içimden gecen kendime yakistiramadigim düşünceler var..Eşim hiç çocuğumuz olmayabilir de buna hazir misin dedi.evet demiştim ama içten içe canim acıyor ...bir hamile elbisesi bile görsem gipta ediyorum....seviyorum kocami odun olsa da KK66: iyi insandır....korkuyorum.bir de durumu bilmeyen aile eş dost mahalle baskısı....artik tatil olsun bile istemiyorum(
Evlat edinme konusuna nasıl bakıyosunuz?Ben varım 8 buçuk yıllık evliyiz
Bebeğimiz olmadı sorunumuz benim tüplerim kapalı
endometriozis hipotiroit ve kan pıhtılaşmam var
1 aşılama 2 rahim filmi 1 laparoskopi ameliyatı ve 7 de tüp bebek tedavisi denedik ama olmadı nasip değilmiş
ve ben kendimi bu kadar üzüp sıktığım için diyabet başladı
Gerçektende zaman herşeyin ilacıymış
ilk zamanlar çok ağladım ettim hatta eşime istersen başka bşriyle evlen bşle dedim
ama bunada alışılıyırmuş çünkü Rabbim böyle uygun görmüş
tabi benim ve eşimin ailesinin desteğide çok önemli
kayınvalidem üzülme ağlama kızım hastalanırsın dedi
görümcelerimde buna benzer sözlerle beni teselli ettiler
onların desteğiyle kendime geldim
ve söylediğim gibi Rabbimin takdiri buymuş dedim kabullendim
Nasibimizde varsa bir şekilde olur nasibimizde yoksada afedersin ama biryerlerimizş yırtsakta çare değil
ALLAHHIM hayurlısıyla herkese içindede bizede nasip eder inşallah
Canim benim herkesin bi derdi var iste senin esindeymis sorun benimde kendimde neler yapiyorum olabilmesi icin bi vilsen sabirla herseyi deneyin canim kesciboynuzu pekmezi surekli yedir hastaligi hakkinda guzel bi arastirma yap hic bi dert dermansiz degildir . RABBIM dermansiz dert vermesin vardir bundada bi hayir . Sorun bende kocamin ilgisizligine sinir oluyorum bende olmazsa olmaz filan laflari sinir ediyo beni2.5senedir normal yollarla bebem sahibi olabieyi bekledik ama son 6 ayda ben testlerimi yaptirdim birsey cikmadi ama esimde ciddi sıkıntılar çıktı.yansitmiyorum ama içimden gecen kendime yakistiramadigim düşünceler var..Eşim hiç çocuğumuz olmayabilir de buna hazir misin dedi.evet demiştim ama içten içe canim acıyor ...bir hamile elbisesi bile görsem gipta ediyorum....seviyorum kocami odun olsa da KK66: iyi insandır....korkuyorum.bir de durumu bilmeyen aile eş dost mahalle baskısı....artik tatil olsun bile istemiyorum(
Haklisin canim ayni seyleri yasiyoruz olsun elalem ne derse desin onlarda kotu bi niyetle sormuyorlardir bi de boyle dusunelim hersey Rabbimin elinde kendimizide yirtsak elimizden duadan baska birsey gelmez hakkimizda hayirlisi olsun tefriceye meryem suresine de basla canim tefriciyeye cok inaniyorum cok guzel bi duaOnce bulunduğumuz yerdeki hastanede yaptırdık testleri oradaki dr içimi ezdi..sonra büyük bir hastanede tekrarlattik ayn..çok araştırdım sonuçların anlamini ne demektir diye...kötümserim çünkü isittiklerim okuduklarım ancak mucizeyi gerekli kiliyor...icten ice kahroluyorum...tanidigim kimseye de birsey anlatmak istemiyorum..korunuyor musunuz yoksa siz.bak sunlar sizden su kadar once evlenmisti...........patlayacagim artik.eşim benden daha çok üzülüyor hissediyor Allah beni böyle yaratmış diyor hakli...kimsenin ne olacağı belli olmaz ama çok üzülüyorum anne olananaktan çok korkuyorum...
Acikcasi ben esiniz adina uzuldum. Ilk mesajinizda yazdiklariniz benim icimi acitti. Bizde bir yildir bebek istiyoruz. Bende cikolata kisti var bir ayda bir haftam sanci icinde geciyor en buyuk destegim esim allah ondan bin kere razi olsun.esimde cok sukur bi sorun cikmadi tek sebep bendeki kist doktorlarin soyledigine gore. Simdi dusundumde esimde bi gun sizin gibi dusunurmu. Icim burkuldu.sorun esinizde degil siz evlendiniz ve bir butun oldunuz dolayisiyla bu ikinizin sorunu.kayginizida anliyorum evet bende cok korkuyorum anne olamazsam diye.basligi gorunce acikcasi sizin bir saglik sorununuz var herhalde diye dusunerek okumaya basladim.lutfen icinizdeki kotu dusuncelerden kurtulun cunku farkinda olmadan esinize yansitabilirsiniz.
Acikcasi ben esiniz adina uzuldum. Ilk mesajinizda yazdiklariniz benim icimi acitti. Bizde bir yildir bebek istiyoruz. Bende cikolata kisti var bir ayda bir haftam sanci icinde geciyor en buyuk destegim esim allah ondan bin kere razi olsun.esimde cok sukur bi sorun cikmadi tek sebep bendeki kist doktorlarin soyledigine gore. Simdi dusundumde esimde bi gun sizin gibi dusunurmu. Icim burkuldu.sorun esinizde degil siz evlendiniz ve bir butun oldunuz dolayisiyla bu ikinizin sorunu.kayginizida anliyorum evet bende cok korkuyorum anne olamazsam diye.basligi gorunce acikcasi sizin bir saglik sorununuz var herhalde diye dusunerek okumaya basladim.lutfen icinizdeki kotu dusuncelerden kurtulun cunku farkinda olmadan esinize yansitabilirsiniz.
Cikolata kisti cok ufak degilsr dogum kontrolle erimiyor malesef.bunu bircok doktordan dinledim.cozumu hamile kalmak yada ameliyat.bende tabiki bebek istiyorum ameliyat riskli en son ihtimal benim icin.sogan denedim fakat mide problemim var dewam edemedim bir ay kullnabildm aylarca mide agrisi cektim sonra.soganin uzun sure kullanilmasi lazim ki faydasi olsun bunuda birebir ibrahim saracogluna sordum en az alti ay dedi.yinede tesekkur ederim tavsiyeniz icin.allah butun evlat hasreti cekenlere hayrli evlatlar nasip etsin.Alintiliyamadim bir turlu bende de cikolata kisti cikmisti 2ay doğum kontrol hali kullandim eridi sukur tekrarlamadida deli gibi çocuk isterken korunmak garipti deneyin istersiniz soğan kuru falan fayda etmemişti.