- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
canım esındekı sorun ney cok ozel degılse hem bak kk tub bebek bulumde dk var sonucları yaz sorunu sor bak cevap verırı sana uzman bı doktor lınkını bulup atıcam şimdi sanaOnce bulunduğumuz yerdeki hastanede yaptırdık testleri oradaki dr içimi ezdi..sonra büyük bir hastanede tekrarlattik ayn..çok araştırdım sonuçların anlamini ne demektir diye...kötümserim çünkü isittiklerim okuduklarım ancak mucizeyi gerekli kiliyor...icten ice kahroluyorum...tanidigim kimseye de birsey anlatmak istemiyorum..korunuyor musunuz yoksa siz.bak sunlar sizden su kadar once evlenmisti...........patlayacagim artik.eşim benden daha çok üzülüyor hissediyor Allah beni böyle yaratmış diyor hakli...kimsenin ne olacağı belli olmaz ama çok üzülüyorum anne olananaktan çok korkuyorum...
O soranlar mı bakacak bebeğe? Anlamıyorum şu insanları ya niye başkasının hayatına bu kadar karışılırOnce bulunduğumuz yerdeki hastanede yaptırdık testleri oradaki dr içimi ezdi..sonra büyük bir hastanede tekrarlattik ayn..çok araştırdım sonuçların anlamini ne demektir diye...kötümserim çünkü isittiklerim okuduklarım ancak mucizeyi gerekli kiliyor...icten ice kahroluyorum...tanidigim kimseye de birsey anlatmak istemiyorum..korunuyor musunuz yoksa siz.bak sunlar sizden su kadar once evlenmisti...........patlayacagim artik.eşim benden daha çok üzülüyor hissediyor Allah beni böyle yaratmış diyor hakli...kimsenin ne olacağı belli olmaz ama çok üzülüyorum anne olananaktan çok korkuyorum...