Anne karnındaki bebeğin kalbi durursa-Bunu yaşayanlar lütfen yardımcı olun.

bende 2.5 ay önce bebişimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.
bu ay çalışmalara başladık.
inş. en kısa zamanda tekrar hamiş kalır ve sağlıklı hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Bütün yazılanları okudum. Çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın. 10 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.Bu yıl iki tüp bebek denememiz olumsuz sonuçlandı. Dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım. 6 hafta yapılan kontrolümde tek yumurta ikizlerimizin olcağını öğrendik. Çok sevindik ama riskli gebelik olduğu için korkmaya başladım. 11+4 günlük olduğumuzda yani 19 şubatta ikili tarama testine gidip, kötü haberi aldık bebeklerimizin kalbi durmuş. Bebekler kürtaj için büyük olması nedeni ile ilaçla düşürdüler . Allah kimseye yaşatmasın. Birde tüp bebek ve olumsuz denemeler eklenince acı dayanılmaz hal alıyor. Tekrar ne zaman tüp bebek deneyebiliriz. Bilgisi olan varmı?
Tekrar aynı olay olurmu. Çok korkuyorum. Bebeklerin ölmesinin nedeni büyük olasılıkla tek yumurta ikizi olması nedeniyle kan tranfizyon sendromu diye bir şey olmuş, dediler ...İnşallah öyledir. Genetik bir problem yoktur inşallah.Allah herkeze yadım etsin.Hepinize dua ediyorum.Sizde bana edin lütfen.

canim allah sanada banada bol sabir versin..bende tup bebkle iki kez hamile kaldim ve kaybettim malesef..birini ikiz bebklerimi 6 haftalikken dusuk yaptim..sonra dondurlmuslarimla tekrar denedim 9 haftalikti.. oda malesef 15 subbatta kontrolle gittigimde kalbinin durdugunu ogrendim..15 subbataa kurtaj oldumm..simdi bbegime test yapilicak inss bi sey cikmaz..sizinde dediginiz gibi zor kavustugumuz bebeklerimizi kaybedince acisi bi o kadarda zor oluyo hep icinde korku bi daha kim bilir ne zamn olucak..rabbim sanda banada ve tum istiyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insss........

herkese merhaba, benimde bebegimin 9-10 haftalik gibiyken kalbi durmus.13 haftalikken buyuk umutla bebegimi ultrasonda gormeye yabanci bir doktora, onun dilini bilen bir arkadasimla gittim.kendi aralarinda birsey konustular ters birsey oldugunu anladim ama yasadigim sokla tepki bile veremedim onceleri.bana aciklamaya calistilar ama hicbir sey duymuyordum sanki.sonra birden aglamaya basladim.ayni gece acile gittim.ordaki doktor herseyin normal oldugunu soyledi.ertesi gun ultrason icin cagirdi.sonuc ayniydi.doktorum kurtaji ve dogal dusugu teklif etti.ben de dogal dusugu tercih ettim.ertesi gun kanamam basladi. sanci ve kanamayla bogusuyorum.dusugun 3. gunundeyim.allahim boyle uygun gormus bizede razi olmak daha kotu seylerle karsilasmadigimiz icin sukretmek duser.cok zor ve hayalkirici bir durum.allah herkese sabir ve biran once saglikli gebelikler, cocuklar versin ins.

rabbim kimseye bebeğinin acısını yaşatmasın allah tüm anne adaylarını ve benide sağsalim bebeğine kavuştursun.ben 23. hafatdayım. gecen gün bir arkadasım tanıdıgı birinin 7. ayında bebegini kaybettigini söyledi ben cok üzüldüm biraz korktum allahım böyle biseyle kimseyi imtihan etmesin insallah

benim görümcem 7 aylık hamileyken her sabah çocuğun karnında sürekli hareket etmesiyle uyanırmış o sabah kendi kendine uyanmış alışmış tabi karnının sürekli kıpır kıpır olmasına bakmış harekt yok bi yarım saat geçmiş hala tık yok doktorunu aramış söylemiş harekt etmiyor normal mi filan doktor gel bakalım içimiz rahat etsin demiş doktora gitmiş ama ne çanta almış ne kimseye haber vermiş hani aklına bile getirmemiş. kadın bakmış çocuğun kalbi çok yavaş atıyormuş duracak nerdeyse demiş doğuma alıyoruz seni görümcem korkmuş bişeymi oldu oğluma filan diyormuş ama doktor bişey dememiş merak etme bişey yok sadece doğumun başlamak üzere demiş doğumhaneye alınırken bi tek eşini arayabilmiş haber vermiş sonrasını hatırlamıyor...

çocuğu sezeryanla alıyorlar o sırada kalbi durmuş bebeğin tekrar kalbi çalıştırmışlar filan 2-3 ay küvözde kalmış kolay değil hem 7 aylık hemde karnında ölecekken farkedilmiş ve kurtarılmış... görümcem anlatırken bile hala kötü oluyor oğluşu şimdi 9 yaşında maaşallah yerinde de iki dakka duramayan bi velet oldu Allah uzun ömürler versin

İnşallah en kısa zamanda biter bu bekleyiş. Herşeyde bir hayır vardır diyorum. Bazende şansına talihime kızıyorum. Ama inanıyorum en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip edicek kısmetse. Benim bebeklerimide genetik laboratuvarı aldı sonuç bekliyoruz . Sakın takma kafana bir problem olsada çözüyorlarmış artık çaresi varmış herşeyin. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

merhaba arkadaşlar
biz de eşimle dün heyecanla rutin kontrolümüze gittik...cinsiyetini öğrenebilirdik 13 hafta 1 günlüktü.ultrasonda kol,bacaklarını görecektik,çok mutluyduk.dr ultrasonla baktı,baktı...ama ne o ne de biz birşey görmuyorduk.sonra o acı haberi verdı.bebeğimizin kalbi 9 bucuk haftalıkken durmuş.25 gun kadar yawrum cansız şekılde durmus karnımda...bugun kürtaj oldum.su an cok kotuyum isyan etmıyorum fakat ınsan cok kotu oluyor.kalp atışlarını duymustuk gecen ay...ağlamıştık sevinçten...şimdi ise yawrumu kaybettiğim için ağlıyorum.1 sene 3 ay sonra hamıle kalabılmiştim klomenın 3.ayında.şimdi nezaman olur acaba...içim acıyor.eşim her sabah benden sonra karnımdakı yawrumu sıvazlayıp öpüp onla da vedalaşırdı...çok acı .melek artık o.benım meleğim...ALLAHIMA DUAMI KESMEYECEĞİM.DR umuz bu gibi olaylarda daha da hızlı gebelık olabılecegınısoyledı 1 ay dınlenme werdı sonra çalışmalara dewam edeceğiz.ALLAHIM BUNU YAŞAYAN HERKESE SABIR WERSİN...

merhaba çok teşekkur ederım ılgıne.ewet cok acı bır durum tesellıyı burda arıyorum.tanımasam bıle bırılerıyle konusmak rahatlatıyor.ALLAH yawrunuzu korusun.drumuz 1 ay korunma werdi kürtaj sonrası sonra dewam dedi çalışmalara.kımısıne 3 ay dıyorlar.bızım kalp durması.düşüklerde mı 3 ay beklenıyor.bıze de 4 hafta sonra gibi adet olacagımı soyledı dr. bakalım bekleyecegız bol bol dua edecegım.normalde ben de ılacsız 3-4 ayda 1 adet oluyordum klomen ılacı ıle 3 ay duzenlı oldum ve 3.ay yawrumuza hamıleydım.ama olmadı...klomensız adet olurmuyum bılmıyorum 3 ay olmazsam tekrar klomene başlayacakmışım.ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMANIZI NASİP ETSİN.SİZİN İÇİN DE DUA EDECEĞİM...

merhaba çok teşekkur ederım ılgıne.ewet cok acı bır durum tesellıyı burda arıyorum.tanımasam bıle bırılerıyle konusmak rahatlatıyor.ALLAH yawrunuzu korusun.drumuz 1 ay korunma werdi kürtaj sonrası sonra dewam dedi çalışmalara.kımısıne 3 ay dıyorlar.bızım kalp durması.düşüklerde mı 3 ay beklenıyor.bıze de 4 hafta sonra gibi adet olacagımı soyledı dr. bakalım bekleyecegız bol bol dua edecegım.normalde ben de ılacsız 3-4 ayda 1 adet oluyordum klomen ılacı ıle 3 ay duzenlı oldum ve 3.ay yawrumuza hamıleydım.ama olmadı...klomensız adet olurmuyum bılmıyorum 3 ay olmazsam tekrar klomene başlayacakmışım.ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMANIZI NASİP ETSİN.SİZİN İÇİN DE DUA EDECEĞİM...

bi oğlun varmış allah bağışlasın arkadaşım bende aynısını yaşadım çok korkuyorum hep başıma bu gelecek sağlıklı bi çocuğum olamıcak diye şuan hamile değilim ama çok şükür senin olmuş bunu öğrenmek bi umut oldu benim için saol...

allah bağışlasın arkadaşım allah hepimize nasip eder sağlıklı bebişler inşallah

merhaba kıslar bende 8+5 haftalık hamıleydım
çarsamba gunu bebegımı aldılar kalbı durdugu ıcın ne zor bırseymı allahım kımseye yasatmasın
ben tup bebekle hamıle kalmıstım

Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Şu an bebeğimizin 9+5 günlük olması gerekiyordu. Ancak dün doktora gittiğimde 8 haftalık göründüğünü ve kalp atışının olmadığını söyledi. Üstelik iki farklı doktora gittim. Dünden beri ağlıyorum. Bir daha olmayacakmış gibi geliyor. Sizin şu an bebeğiniz var mı? Tüp bebekle mi oldu yoksa kendiliğnden mi? Biliyorsunuz tüp bebek maddi manevi insanı yıpratıyor. Bir de oldu derken kaybetmek daha da acı veriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum şimdi. Muhtemelen salı günü kürtaj diyecekler. Allah kimseye yaşatmasın. Sürekli kendimi suçluyorum. Acaba birşey mi yaptım, birinin ahını mı aldım gibi bir sürü soru gidp geliyor aklıma. Önce kalbi durdu denilip 2-3 gün sonra kalp atışı görülen bebekler olduğunu duydum. Öncelikle sağlıklı bebek diliyorum tabi ki herkes için. Kafam da duygularım da karmakarışık...Lütfen bana bir cevap verin...

bende tüp bebekle hamile kalmıştım ve 25 martta aldılar onu benden daha minicikti 7+5 günlüktü öyle dayanılmaz bir acıki okadar arayıştan sonra yeniden başa dönmek..ama yinede isyan etmiyorum rabbim bilir en iyisini inşallah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder bizlere

ayın 22 sinde dr a gittiğimde kalp atışlarını görüyorum dedi ama küçük oldugu için dinletemedi.geçe böbrekle ilgili bir şikayetten dr a gittim bana 7 haftalık bebeğimin kalp atışlarının görülmediğini söyledi ( sonra inanmayıp üniversite hastanesine gittim o da göremedi. kendi dr uma ulaşamadım yarın sabah 8 de gidicem saat 03.45 ve ben gözümü bile kırpmadım. içim sızlıyor resmen lütfen benim için dua edin çok acı.Allah kimseye yaşatmasın

canım naptn sorun neymiş inşallah herşey yolundadır.Allah yardımcın olsun

canım naptn sorun neymiş inşallah herşey yolundadır.Allah yardımcın olsun

7 haftalık demişti dr ama 9 haftalıkmış zaten sata göre de 9 hafta çıkıyodu.kalbi durmuş niye belli değil dün saat 11,30 da aldılar kürtajla. Delircek gibiyim kabus gibi anlam veremiyorum çok iyi gidiyordu. ben biriyle tartışıp çok üzülmüştüm o gün muhtemel suretle ondan oldu diyorum.çok acı bişey çok, sanki hayatımın hiçbir döneminde alışamıcam buna gibi

ben de çok korkuyorum (

Aynı şeyleri yaşamışız. Sizi çok iyi anlıyorum. Unutmayacağız ama alışacağız buna. Demekki hayırlısı buymuş. Sebep olanlar da merak etmeyin bu vebali öderler. Ben de tartışma yaşamıştım. Tam o hafta bebeğim ölmüş. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.

canım yaa kesinlikle alakalı benim de tam o gun o anda zaten çok sinirlenince baygınlık geçirdim sonra bebeği görmek istedim acile gittim ölmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…