umarım dediğin gibi olur...
Allah sana da sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağına almayı kısmet etsin. Haberini bekliyoruz artık burada :ecrin_bebek:
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 1 yıllık bekleyişten sonra hamile olduğumu öğrenince çok sevinmiştim.ama 2 gün önce kontrole gittiğimde dktor bebeğimin kalbinin atmadığını söyledi.2.doktorda aynısını söyledi.9 haftalık hamileyim ama bebek 6 hafta ölçülerinde.çooook üzgünüm çok kötü günler geçiriyorum1 hafta bekliycez değişiklik olmazsa alıcaklar bebğimi. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler versin
merhaba canım üzülme sakın rabbim hayırlısını nasip etsin umarım düzelir bebişin ve kalp atışını gümbür gümbür duyarsın.olmasada üzülme belki önceki sayfalarda okumuşsundur. bende 3 bebeğimi kaybettimsenağlama bende heterozigot yani kanda pıhtılaşma varmış.bebeğimin beslendiği damarda pıhtı oluşup tıkanıyomuş dolayısıyla beslenemeyip gelişmiyo şu anda folik plus ve coraspin100lük içiyorum hergün.doktorun da sana aspirin vermiştir herhalde nasipse hamile kalıncada hergün iğne vurulcam hayırlısı
eğer olmasada bi önceki sayfada yaptırdığım testleri yazdım sen mutlaka yaptır gerekirse 2 veya 3 düşük yaptığını söyle çünkü 1 düşüğe normal olarak bakıp araştırma yapmıyorlar.bana öyle yaptılar ve sonuçta 3 düşük oldu.hakkımızda hasyırlısı olsun rabbim nasip etmeyince olmuyor işte sonucu yazmayı unutmasizin için dua edicem :Saruboceq:
hayır aspirin vermemişti doktor progestan kulanıyordum.Yarın kontrolüm var belki Rabbim dualarımı kabul etmiştir de duyarız kalbinin sesini.ama diğer taraftan alıştırmaya çalışıyorum kendimi kötü habere.! 1 yıllık gayretinsonunda hamile kalmıştım eşimde sperm azlığı var ilaçla kürlerle mutlu haberi almıştık nasip artık.Her işte hayır vardır diye inanıyoruz Rabbim hayırlarla karşılaştırsın.merhaba canım üzülme sakın rabbim hayırlısını nasip etsin umarım düzelir bebişin ve kalp atışını gümbür gümbür duyarsın.olmasada üzülme belki önceki sayfalarda okumuşsundur. bende 3 bebeğimi kaybettimsenağlama bende heterozigot yani kanda pıhtılaşma varmış.bebeğimin beslendiği damarda pıhtı oluşup tıkanıyomuş dolayısıyla beslenemeyip gelişmiyo şu anda folik plus ve coraspin100lük içiyorum hergün.doktorun da sana aspirin vermiştir herhalde nasipse hamile kalıncada hergün iğne vurulcam hayırlısı
eğer olmasada bi önceki sayfada yaptırdığım testleri yazdım sen mutlaka yaptır gerekirse 2 veya 3 düşük yaptığını söyle çünkü 1 düşüğe normal olarak bakıp araştırma yapmıyorlar.bana öyle yaptılar ve sonuçta 3 düşük oldu.hakkımızda hasyırlısı olsun rabbim nasip etmeyince olmuyor işte sonucu yazmayı unutmasizin için dua edicem :Saruboceq:
sonunda dr a gıttım Allaha sukur sorun yokmus
sonunda dr a gıttım Allaha sukur sorun yokmus
s.a merhaba arkadaşlar ben de bu konuyla ilgili bir soru soracağım benim de bebeğimin kalbi 7 haftalıkken durdu ve alındı insan alt üst oluyor çok zor bir durum 4 gün oldu bebeğim alınalı aklımda sadece şu soru var neden oldu acaba benim gibi bu durumu yaşayıpta sebebini öğrenen arkadaşlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim tabi ben toparlanınca doktoruma gidip araştırtıcam ama yinede bunu yaşayan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim rabbim hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş bize bu imtihanı verdiyse vardır bir bildiği onun verdiği herşeye emanna cümlemize hayırlısını versin inş slm ve dua ile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?